Size bı sorum olacak beni aydınlatin

Ben bu rapor işini bı türlü anlayamadım ya özel yerlerde rapor çikariliyor mu ?mesela ben bahçeciye gidiyorum muhtemelen orda yapacaz tüp bebeği orda rapor çikariliyor mu biliyor musunuz?

Doktor benim yaşıma bakarak tutma olasılığı yüksek dedi.bide bı kaç tane tahlil yaptım onların da sonucunun iyi olduğunu ,rahim filmi çektirdim onda da her iki tüpüm açık çıktı rahim de herhangi bi sorun olmadığını söylediler.

Benim Amh 'ım 5,17 çıktı bu durum yumurta rezervimin iyi olduğunu mu gösteriyor?

Bunun için bir tedavi filan önermediler mi ya da altta yatan nedeni filan neymiş sordunuz mu
Ameliyattan sonra böyle oldu. Hayır tedavi önermediler vakit kaybetmeden tüp Bebek yapin dediler. Tabi onlara göre bunu demek kolay, şuan maddi durumumuz onu karsilayacak seviyede değil bı iki ay belki de üç ay beklememiz gerekecek.

Eşiniz neden ameliyat oldu peki

Ben bu rapor işini bı türlü anlayamadım ya özel yerlerde rapor çikariliyor mu ?mesela ben bahçeciye gidiyorum muhtemelen orda yapacaz tüp bebeği orda rapor çikariliyor mu biliyor musunuz?
Evet devlette çıkarıyorsunuz oraya götürüp ücretten düşürüyo ama yine de devlete göre daha pahalı olur. Yaş önemli 30-35 arası iyi anlamına geliyor

Ben de Diyarbakır bahçeciye gidiyorum inşallah dediğiniz gibi taksit yaparlar.
Rahim dinlendirme falan yapıyor genelde bahcecide ki doktorlar bende iki adet dönemi beklemişlerdi o sürede ilaç vs kullanmıyorsunuz maddi açıdan bir gider olmuyor

Evet devlette çıkarıyorsunuz oraya götürüp ücretten düşürüyo ama yine de devlete göre daha pahalı olur. Yaş önemli 30-35 arası iyi anlamına geliyor
Devlette çıkarıp bahçeciye götürecem doğru mu anladım.30-35 yaş arası tutma ihtimali yüksek mi oluyo?

Devlette çıkarıp bahçeciye götürecem doğru mu anladım.30-35 yaş arası tutma ihtimali yüksek mi oluyo?
Tabiki tutma oranı da yüksek , amh 5 bu yaş arasında iyi demek istemiştim. Doğrudan tüp bebek merkezinde de çıkarılabiliyormuş. Benim hakkım olmadığı için tam bilmiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…