sizce sevgilim cahil mi :(

Daha atanmamış olması öğretmen olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki? Kadın diplomalı. Öteki de diplomasız. Şu devirde çarpma ve alfabe bilmeyen birisi. Hala önemli mi kaç binle öğretmenliğe girdiği?
bu ülkede diplomanın herhangi bir değeri olduğunu düşünmüyorum.
herhangi bir entelektüel kapasite kattığını da düşünmüyorum.
ülke dolu öğretmen.
bunu bile bile öğretmenlik okumakta ciddi vizyonsuzluk bence

ülke dolu öğretmen.
İşte o küçümsediğiniz yüz binlere dahi giremeyen, kendi anadilinde kaç harf var bilmeyen, basit çarpma işlemi yapamayan birini güzelleyenler çok vizyonlu😁
Vizyonun ne? Para kazanıyorsa her şey tamam

İşte o küçümsediğiniz yüz binlere dahi giremeyen, kendi anadilinde kaç harf var bilmeyen, basit çarpma işlemi yapamayan birini güzelleyenler çok vizyonlu😁
Vizyonun ne? Para kazanıyorsa her şey tamam
öğretmenlerin halı ortada.
kimse beni bu ülke öğretmenlerinin kaliteli olduğuna inandıramaz , kısır bir tartışmaya girmek istemiyorum.
iyi forumlar

kimse kusura bakmasın da daha atanmamis bir öğretmenin kendini bu kadar bir şey sanması da şov bence.
kaç binle girdiniz öğretmenliğe , 100 bin ? 200 bin ?
o beğendiğiniz entelektüel adamlar size bakmaz siz bu adamdan devam bence
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi mezunuyum. 13 binle girdim. Branşım da okul öncesi. Kendimi bir şey sandığımı nerden çıkardınız? Öğretmenleri hala atanmış ya da atanamamış olarak sınıflandırıyor olmanız da bana şov geldi maalesef ki hiç hoş olmayan bir şov.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi mezunuyum. 13 binle girdim. Branşım da okul öncesi. Kendimi bir şey sandığımı nerden çıkardınız? Öğretmenleri hala atanmış ya da atanamamış olarak sınıflandırıyor olmanız da bana şov geldi maalesef ki hiç hoş olmayan bir şov.
okul öncesi öğretmenliğine 13 bin ile girdiniz öyle mi hmm tmm

öğretmenlerin halı ortada.
kimse beni bu ülke öğretmenlerinin kaliteli olduğuna inandıramaz , kısır bir tartışmaya girmek istemiyorum.
iyi forumlar
Herhangi bir meslek grubunu böyle küçümseyen, yeren insanların hali ortada bana göre.
Bazı şeyleri beğenmeseniz de saygı duymak zorundasınız .
Her meslekte kötü vardır, ama kalkıp koca bir meslek grubunu yeterseniz işini iyi yapan idealist insanların da hakkına girersiniz bana göre

ülke dolu öğretmen.
Keşke herkes öğretmenlik okuyabilse valla. Belki insanlık öğrenirler biraz. Hastanede doktora,adliyede avukata saldırmazlar belki. Ya da gündüz kuşağında kaç babası olduğu belli olmayan çocuğunun soyunu sopunu aramazlar.
Ha bu benim fikrim. Siz belli ki öğretmen düşmanısınız. Bu da toplum için sakıncalı yani.

Herhangi bir meslek grubunu böyle küçümseyen, yeren insanların hali ortada bana göre.
Bazı şeyleri beğenmeseniz de saygı duymak zorundasınız .
Her meslekte kötü vardır, ama kalkıp koca bir meslek grubunu yeterseniz işini iyi yapan idealist insanların da hakkına girersiniz bana göre
son cumlenize katılıyorum, öncesine katılmıyorum
saygı içi bomboş bir kelime bence, hiç kimseye saygı duyma zorunluluğum yok / kimsenin yok.

Keşke herkes öğretmenlik okuyabilse valla. Belki insanlık öğrenirler biraz. Hastanede doktora,adliyede avukata saldırmazlar belki. Ya da gündüz kuşağında kaç babası olduğu belli olmayan çocuğunun soyunu sopunu aramazlar.
Ha bu benim fikrim. Siz belli ki öğretmen düşmanısınız. Bu da toplum için sakıncalı yani.
yoo düşman değilim okullara bakıyorum hali görüyorum
öğretmen düşmanı olmam için herhangi bir nedenim yok.

Ki iyi bir öğretmenin çocuklara nasıl çiçek açtırdığını en iyi oğlumda gözlemledim ben.
Dört yaşındaki gittiği okuldaki öğretmen içine kapalı bir çocuk yaratmıştı. Şimdi mesleğini şevkle yapan bir öğretmeni var 1. Sınıfta çocuk resmen açıldı. Farklı yanlarını keşfediyoruz.
En en önemli mesleklerin başında gelir öğretmenlik. Çocukların içindeki cevheri bulan, yönlendiren, toplumu oluşturan insanları tek tek yetiştiren öğretmendir.
Öğretmenleri küçümseyenler de gözümde zırcahildir

Okullara bakmadan önce Türk aile yapısına bakmalısınız o halde. Zira çocuğu okul kapısında doğurmuyorız. Önce ailesi olarak ona eğitim vermek bizlerin görevi. 6 yaşına kadar verilemeyen eğitimin sonuçlarını görüyorsunuz. Tüm hatayı öğretmene yüklemek kolay iş. Esas sebepleri görmeniz gerekirdi önce.

Ki iyi bir öğretmenin çocuklara nasıl çiçek açtırdığını en iyi oğlumda gözlemledim ben.
Dört yaşındaki gittiği okuldaki öğretmen içine kapalı bir çocuk yaratmıştı. Şimdi mesleğini şevkle yapan bir öğretmeni var 1. Sınıfta çocuk resmen açıldı. Farklı yanlarını keşfediyoruz.
En en önemli mesleklerin başında gelir öğretmenlik. Çocukların içindeki cevheri bulan, yönlendiren, toplumu oluşturan insanları tek tek yetiştiren öğretmendir.
Öğretmenleri küçümseyenler de gözümde zırcahildir
Sinir oluyorum şu ülkenin okumuş insana olan tuhaf tepkisine. Bu son 20 yılda bilinçli yapılan bir şey. “Hiç bir şey olamıyorsa öğretmen olsun bari” diyen kara cahil velilere kimse laf etmiyor. Öğretmene sallayayım daha kolay mı diyorlar anlayamıyorum.

öğretmenler motivasyonunu kaybederse ne olur sizce? Sizin gibi öğretmenleri sürekli aşağılayan insanlar, çocuğun her tür kaprisinde öğretmeni tehdit eden döven veli profili, düşük maaşla ne bekliyorsunuz.
Doktorlara da sistematik bir şiddet karalama kampanyası yapıldı, hepsi kaçtı kaçmaya çalıştı. Nasıl insanlar önemlerini idrak ettiler.
Aynısı öğretmenler içinde geçerli. Böyle küçültülmeye devam edilirse gerçekten şevkle mesleğini yapan öğretmen bulamayacaksınız. O zaman önemini anlarsınız. Siz olmasa bile çocuklarınız çok güzel anlar.

X