Değil mi yaa sağlıklı bir erkeğe ters yani aslında.Sadece oyun oynuyorlarsa daha fena. Gözümde sivilceli gözlüklü ezik bir tip canlanır. Ergen biri konu açtı hayalini anlatıyor yada çünkü bir ergen ancak eşim var ama erkeklerle oyun oynuyorum uuu çok cool diye düşünür.
Normal bir yetişkin bir hafta erkek erkeğe oyundan ibaret bir şeye tatil demez. Diyorsa da cidden tarif ettiğim gibi bir asosyal flndır.
Ben de öyle bir kocayı napayım
ya erkekler bu play station xbox çok seviyorlar bu nesil böyle tamam anlıyorum da ayrı ev tutmak nedir yani?Sadece oyun oynuyorlarsa daha fena. Gözümde sivilceli gözlüklü ezik bir tip canlanır. Ergen biri konu açtı hayalini anlatıyor yada çünkü bir ergen ancak eşim var ama erkeklerle oyun oynuyorum uuu çok cool diye düşünür.
Normal bir yetişkin bir hafta erkek erkeğe oyundan ibaret bir şeye tatil demez. Diyorsa da cidden tarif ettiğim gibi bir asosyal flndır.
Ben de öyle bir kocayı napayım
ya erkekler bu play station xbox çok seviyorlar bu nesil böyle tamam anlıyorum da ayrı ev tutmak nedir yani?
karısıyla baş başa tutkulu bir tatil veya güzel bir kültür gezisi yerine villa kiralamak bilemiyorum ben de sizin gibi düşünüyorum ya da gerçekten hayatsızlar. yürüyüşe bile ayrı ayrı çıkıyorlar halbuki en güzel dedikodu eşle yapılandır yürüyüşlerde neler konuşuyoruz neler :))
yani benimki age of empires 4 diye bir oyun almış hevesle oynicam dedi tamam dedim oturdum yanına zaten tarih/strateji oyunu birlikte oynadık konuştuk zevkli yani onunla yaptığım her şey. mesela ben de ona mean girls izlettim o da filmi beğendi ahahahahah budur yani zevklerde buluşmaya gayret yok bu çiftte. bunlar anlattığım en basit olaylar mesela.Bizim de var böyle bir arkadaşımız, 33 yaşında sanırım. Dota turnuvalarında geziyor ülke ülke. Bekar zaten sorumluluk yok bi şey yok sürekli geziye çıkıyor. Yakın zamanda sevgilisi oldu şimdi her yere beraber seyahat ediyorlar. Bi de bu bahsettiklerim avrupalı, diğer yanda da bizim aşırı modern ve batılı türk çiftin aşırı relaks evliliği. Bilemedim.
yazmaya üşenmesem aynen bunu yazardım.Tamam yapışık ikiz gibi olmak veya bir yere giderken izin almak olmaması gereken şeyler ama tatillerinin %70 ini başkalarıyla geçirmek, dışarılarda sabahlayıp eve gelmek, her öğünü yalnız yemek evlilik olayına çok çok ters. Bence eşiniz bireysel biri ve siz ona ayak uydurmak zorunda hissediyosunuz. Fikirlerini size domine etmiş ve siz de burada konu açıp alttan atla bunun normal olup olmadığını soruyosunuz. Ben söyleyeyim, hayır normal değil. Siz sevişen ev arkadaşlarısınız sadece. Gerçekten birbirini seven bir çift beraber hayatı paylaşır, tatillere genelde beraber çıkar, zamanın çoğu eşlerine ayırır ve sohbet etmeden duramazlar. Sürekli ideal evlilik, kıskanıyolar diye yazan üyeleri de anlamadım. Konuşmamanın nesi ideal, bunun neyini kıskanalım?
yani benimki age of empires 4 diye bir oyun almış hevesle oynicam dedi tamam dedim oturdum yanına zaten tarih/strateji oyunu birlikte oynadık konuştuk zevkli yani onunla yaptığım her şey. mesela ben de ona mean girls izlettim o da filmi beğendi ahahahahah budur yani zevklerde buluşmaya gayret yok bu çiftte. bunlar anlattığım en basit olaylar mesela.
Kız bu alıntıda neden benim nickim yazıyor sjsjdkfBizim de var böyle bir arkadaşımız, 33 yaşında sanırım. Dota turnuvalarında geziyor ülke ülke. Bekar zaten sorumluluk yok bi şey yok sürekli geziye çıkıyor. Yakın zamanda sevgilisi oldu şimdi her yere beraber seyahat ediyorlar. Bi de bu bahsettiklerim avrupalı, diğer yanda da bizim aşırı modern ve batılı türk çiftin aşırı relaks evliliği. Bilemedim.
Kız bu alıntıda neden benim nickim yazıyor sjsjdkf
Ben de anlamadım kıskançlıktan oldu galibaaa nasıl olmuş o öyle ya
Bir de eşiyle ortak yapabileceği pek bir şey yok ama eşinin arkadaşlarıyla yaptıklarını seve seve dinliyor. La madem severek dinliyon e git yaparken de eşlik etsene adamayani benimki age of empires 4 diye bir oyun almış hevesle oynicam dedi tamam dedim oturdum yanına zaten tarih/strateji oyunu birlikte oynadık konuştuk zevkli yani onunla yaptığım her şey. mesela ben de ona mean girls izlettim o da filmi beğendi ahahahahah budur yani zevklerde buluşmaya gayret yok bu çiftte. bunlar anlattığım en basit olaylar mesela.
bunu dedim yine ben suçlu oldum sakince laf sokuyor soru sahibi. e kardeşim madem memnunsun özelini açma buraya.Iliskinizi normal bulmayan yorumlara verdiginiz cevaplar sakin bir saldırı içeriyor. Ilk yorumumda şimdilik sıkıntı yok demistim. Cunku her iliskinin dinamigi farkli, önemli olan mutluluk diye düşünüyorum. Bana ters gelen bir evlilik sekli olmasina ragmen saygi duyarim. Ancak şunu unutmayin evlilik ve sevgi karsilikli fedakarlik gerektirir. Yeri geldiginde esiniz mutlu olsun diye onunla beraber sevmediginiz aktiviteleri yapmaniz gerekir. Kendinizden ödün vereceginiz aktivitelerden bahsetmiyorum. Sevmediginiz tarzda dizi/film izlemek, sahilde yurumek yerine kafeye gitmek gibi. Ben bunu sevmiyorum, esim de sunu sevmiyor diye ayri takılmak en kolay yol.
ben burdan değil çevresinden bahsettim farkındaysanız :)Neden kıskanılsın?
Konu sahibinin kıskanılacak bir evliliği yok ki (bence)
Ben de olumsuz bulanlardanım, kıskandığım için mi? Hayır.
Şu olumsuz eleştirileri "kıskançlıktan" diye yorumlamak çok saçma ve komik.
Çevresi için de kıskanılacak bir durum değil ki.ben burdan değil çevresinden bahsettim farkındaysanız :)
pek bana göre bir evlilik şekli de değil zaten
neye dayanarak kıskançlık diyorsunuz mesela? siz bu evlilikte sahiden başkalarının kıskanacağı ne görüyorsunuz, söyleyin biz de bilelim.Dalga geçici yorumlar çok çirkin, dalga geçenler kendi kötü karakterlerini veya kıskançlıklarıni veya onaylanma ihtiyaçlarını yansitmislar, konu sahibi olgunlukla güzel bir üslupla cevap vermiş...ama konu sahibi çok cevap vermeye uğraşma derim çünkü karşıdaki insanlar düzgün seviyede konuşulacak tipler değil anlaşılan..bu yüzden boşver ..
Konuya yorumum ise herkes nasıl mutluysa huzurluysa öyle yaşasın ...birde çocuk harika bir şey çok genç değilseniz çocuk sahibi olmayı ertelemeyin bence ...
Cift olarak mutlularsa, normal olsun olmasin ne diyebiliriz ki? Sorun ne onuda anlamadim. Dipdibeyken eglenmiyorlarsa ayri takilmalari gayet normal yanibunu dedim yine ben suçlu oldum sakince laf sokuyor soru sahibi. e kardeşim madem memnunsun özelini açma buraya.