Sizce normal bir çift değil miyiz?çok bireyseliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil mi yaa sağlıklı bir erkeğe ters yani aslında.

ya erkekler bu play station xbox çok seviyorlar bu nesil böyle tamam anlıyorum da ayrı ev tutmak nedir yani?

karısıyla baş başa tutkulu bir tatil veya güzel bir kültür gezisi yerine villa kiralamak bilemiyorum ben de sizin gibi düşünüyorum ya da gerçekten hayatsızlar. yürüyüşe bile ayrı ayrı çıkıyorlar halbuki en güzel dedikodu eşle yapılandır yürüyüşlerde neler konuşuyoruz neler :))

Bizim de var böyle bir arkadaşımız, 33 yaşında sanırım. Dota turnuvalarında geziyor ülke ülke. Bekar zaten sorumluluk yok bi şey yok sürekli geziye çıkıyor. Yakın zamanda sevgilisi oldu şimdi her yere beraber seyahat ediyorlar. Bi de bu bahsettiklerim avrupalı, diğer yanda da bizim aşırı modern ve batılı türk çiftin aşırı relaks evliliği. Bilemedim.

yani benimki age of empires 4 diye bir oyun almış hevesle oynicam dedi tamam dedim oturdum yanına zaten tarih/strateji oyunu birlikte oynadık konuştuk zevkli yani onunla yaptığım her şey. mesela ben de ona mean girls izlettim o da filmi beğendi ahahahahah budur yani zevklerde buluşmaya gayret yok bu çiftte. bunlar anlattığım en basit olaylar mesela.

Nazarım değmemeli, nazarım değmemeli, off çok kıskandım :)
Farklı zevkleriniz var ve evliyken de bunlardan taviz vermeden birbirinize sadık kalıp severek ilişki yürütüyorsunuz işte ne güzel. Siz de eşiniz de mutluysanız ben hiçbir sorun göremedim.
İleride çocuğunuz olursa o zaman sıkıntı olabilir tabii.

yazmaya üşenmesem aynen bunu yazardım.

ben de the real housewivesı izletmiştim, önce baya dalga geçti ne izliyosun diye sonra benle oturdu izledi zevklerde buluşmayı geç bence anlattıkları çok aşırı ya bilemiyorum ben mi geri kafalıyım diye düşünüyorum. Biz yurtdışında yaşıyoruz, burda evlilik dışı çocuk yapmak çok yaygın mesela. Ama çiftler uzun yıllar birlikte ve evli gibi yaşıyorlar nikah olmamasına rağmen. Hiç bu kadar ayrı takılan bir çift yok çevremde, uzun uzun ayrı tatiller yapan falan. Bireyselliğin kitabını yazmış bu soğuk nevaleler bile böyleyken, türk bir çiftin bu şekilde yaşaması bana normal gelmedi.

Kız bu alıntıda neden benim nickim yazıyor sjsjdkf

Bir de eşiyle ortak yapabileceği pek bir şey yok ama eşinin arkadaşlarıyla yaptıklarını seve seve dinliyor. La madem severek dinliyon e git yaparken de eşlik etsene adama sen mi yoksa bir başkası mı yazdı hatırlayamadım ama bunu daha önce söyleyen biri oldu ve çok hoşuma gitti.

Iliskinizi normal bulmayan yorumlara verdiginiz cevaplar sakin bir saldırı içeriyor. Ilk yorumumda şimdilik sıkıntı yok demistim. Cunku her iliskinin dinamigi farkli, önemli olan mutluluk diye düşünüyorum. Bana ters gelen bir evlilik sekli olmasina ragmen saygi duyarim. Ancak şunu unutmayin evlilik ve sevgi karsilikli fedakarlik gerektirir. Yeri geldiginde esiniz mutlu olsun diye onunla beraber sevmediginiz aktiviteleri yapmaniz gerekir. Kendinizden ödün vereceginiz aktivitelerden bahsetmiyorum. Sevmediginiz tarzda dizi/film izlemek, sahilde yurumek yerine kafeye gitmek gibi. Ben bunu sevmiyorum, esim de sunu sevmiyor diye ayri takılmak en kolay yol.

Hanımlar kıskanıyorsunuz itiraf edin. Kocanız yıllık izninin büyük kısmını erkek arkadaşlarıyla ev tutup oyun oynarak geçirmiyor diye kıskançlıktan çatladiniz dünden beri. Böylesi herkese nasip olmaz, bu konu sahibinin suçu değil.

Sizin kocalarınız yetişkin, sorumluluk sahibi insanlar gibi davranıyor diye ne bu çekememezlik?

bunu dedim yine ben suçlu oldum sakince laf sokuyor soru sahibi. e kardeşim madem memnunsun özelini açma buraya.

ben burdan değil çevresinden bahsettim farkındaysanız :)

pek bana göre bir evlilik şekli de değil zaten

ben burdan değil çevresinden bahsettim farkındaysanız :)

pek bana göre bir evlilik şekli de değil zaten
Çevresi için de kıskanılacak bir durum değil ki.
Bize nasıl garip geldiyse onlara da öyle geliyordur muhtemelen.
Zaten konuda bir tutarsızlık var.
Hem çevresindeki insanların da kendileri gibi olduğunu söylüyor hem de çevresindeki insanların yargıladığını söylüyor. Nasıl bir çevreyse bu kendileriyle çelişiyor

Bunlar bizde racona ters aslında güzel birşey. Genellikle erkekler hanımına çocuğu kilitleyip değişik aktivitelerde bulunabiliyorlar. İş kadının zevkleri ve isteklerine gelince 'sana güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum' 'ortam kötü' bla bla bla.
Eşiniz diğer erkekler gibi davranmadığı için garipseniyor bence. Olması gereken bu aslında. Kendisi ne kadar özgürse sizide o kadar özgür bırakıyor yani saygı duyuyor hepsi bundan ibaret.

Dalga geçici yorumlar çok çirkin, dalga geçenler kendi kötü karakterlerini veya kıskançlıklarıni veya onaylanma ihtiyaçlarını yansitmislar, konu sahibi olgunlukla güzel bir üslupla cevap vermiş...ama konu sahibi çok cevap vermeye uğraşma derim çünkü karşıdaki insanlar düzgün seviyede konuşulacak tipler değil anlaşılan..bu yüzden boşver ..

Konuya yorumum ise herkes nasıl mutluysa huzurluysa öyle yaşasın ...birde çocuk harika bir şey çok genç değilseniz çocuk sahibi olmayı ertelemeyin bence ...

neye dayanarak kıskançlık diyorsunuz mesela? siz bu evlilikte sahiden başkalarının kıskanacağı ne görüyorsunuz, söyleyin biz de bilelim.
adam karısıyla bir akşam yemeği bile yemiyor. senede bir kere yıllık izni var onu da karısıyla geçirmek yerine erkek erkeğe oyun turnuvası yapmayı tercih ediyor. akşamları arkadaşlarıyla sabahlıyor, arayıp geç gelicem deme zahmetine bile girmiyor.

konu sahibi de kocasıyla tatile gitmek yerine maşallah herkesle gitmiş tatile, kendisi tatildeyken adam evde hasta olmuş hatta hastaneye gitmiş konu sahibinin haberi bile olmamış. adam sabaha kadar dışarıda geziyor, acaba keyfi yerinde mi diye merak edip bi aramak yerine poposunu dönüp uyumayı tercih ediyor. bunlar birbirleriyle beraber yürüyüşe bile çıkmıyorlar. tüm bunlara ek olarak ikisi de birbirinden çocuk falan istemiyor. sizce bu kıskanılacak bir evlilik mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…