Yeni yetme polisler ve asker milletinden uzak durmaya çalış. %90 ı bu şekilde. Bir erkek sizi gerçekten istiyorsa uzak mesafe falan bahane. Ben, eşimi kendi çalıştığı yerde görmüştüm yani o şekilde tanıştık, eşim polis.
Ben başka şehirde çalışıyordum. Beni ikna edene kadar akla karayı seçti. Sonra sevgili olduk iyice tanıyınca ve evlenmek için bile çok uğraştı çünkü polisle evlenmek risk görüyordum iyice tanımak istedim.
Bir erkek isterse aya bile çıkar, emek verir. Görüldü atmak bir kenara dursun sürekli iletişim kurmak istiyordu. Hatta bir kaç kez yorulma diye kendi aracıyla beni bulunduğum şehirden alıp getirdi kendi şehrine hem de geceden çıkıp.
Kaç kez ailesinin yanına götürdü, hatta ilkinde bana bile sürpriz oldu. Ailesine "Bu kızla evleneceğim, tanışın " demişti. Sonraki dönemlerde beni ikna olur gibi olunca yine ailesine "artık gelininiz bilin ben neysem o da, o artık. O size saygı gösterecek, siz de ona" dedi.
Seven, isteyen erkek manipüle etmez. Eşimin sosyal medyası yok, hiç olmadı zaten uğraşmaz. Hayatına ben girdikten sonra zaten yapısı gereği kadınlarla mesafeliydi, iyice mesafe koydu. Sosyal samimi arkadaşlarımız var kadın veya erkek ama hiç tanımadıklarımızla konuşmaz bile.
Beni süphelendirecek bir hareketi olmadı. Böyle bir yabancı mide bulandırsaydı en başta kendisi tepki gösterirdi ne münasebet? Diye. Geçistirmezdi yani.
Net aldatıyor, uzak dur derim.