Merhaba hanımlar benim sizlere bir sorum var. Önceki konulardan bilenler vardır beni zaten ben ve eşim öğretmeniz malum yaz tatili geldi biz de tatile köye geldik. Ama il merkezinde yaşıyoruz. Eşim köye gelmek istemiyor sevmiyor köyü yaz gelmeden dedi zaten ben köye gelmem fazla da durmam diye. İkimizin ailesi de aynı köyde bu arada aynı mahalle sayılır hatta. Ben de ailemin yanına giderim dedim kardeşlerimi flan bi yaz tatilinde görebiliyorum uzunca. Eşim de yazın köyde kalmak istemediği için okullarda yaz kursu açtı bir hafta önce çalıştığımız yere gitti ben kızımla köyde kaldım orada ne yapcam ben şimdi diye çok fazla da çevrem yok çünkü. Ben kayinvalidemlerin evinde kalıyorum. 2 katlı evleri bir katı bizim bir katı onların ama yeme içme birlikte sadece uyumak için evimize çıkıyoruz biz. Eşim gidince 1 2 gün de annemlerde kalayım diye buraya geldim. Fakat sorum şu benim kv ve kp annemlerde kalmamı çok istemiyor ben annemlere gelirken burda da düzenin iyi neden gidiyorsun flan diye ağladı biraz. Torunlarını görmek sevmek istiyorlarmış. Annemgilin de evi 2 katlı birini şimdi bize verdiler siz rahatça kalın diye kız kardeşim kızım ben 3ümuz yukarıda kalıyoruz annemler alt katta ama yine yeme içme birlikte onlar bizim yanımıza geliyor. Annem istediğin kadar kal dedi. Hatta eşim bana sende köye gitme yaz kursu aç dedi annem napcan kursu zaten 10 ay çalışıyorsun yoruldun tatilde biraz dinlen dedi. Kocan yok istediğin kadar da burda kal dedi. O gitsin kalmak istemiyorsa sen dur biraz burda bi yaz tatilinde görüyoz dedi. Diğer tatillerde de gelip gideriz ama çok uzun olmuyor tabi 3 5 gün flan. Babam da Kocan yemek flan yapamaz tek başına nasıl idare edicek gel derse git yanına araya soğukluk girmesin diyor. Erkek kardeşim anneme siz kışkırtıyonuz bu kızı arasini bozcaniz gitsin kocasının yada kv kp yanına diyor yani surda zaten 1 ay tatil yapicam herkes ayrı bisey söylüyor. Allah aşkına siz olsanız ne yapardınız. Gidim mi kalım mi biraz daha neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyorum. Bu arada eşim bisey demedi Tabi annemlerde kalmamı o da çok istemiyor onlar seni doldurur benim hakkımda konuşurlar flan diye 1 2 hafta dur sen de gel diyor.