• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?Çıkmazdayım...Siz yerimde olsanız hangi kararı verirdiniz?

Sen benim melegim hayatimda tanidigim en ii anne es ewlat .....sen konular deyince baktim sen neler yasamizssin neler cekmissin 9 aylik hamileken sana demletilen cay ve bulasiha bile ben okaynanayi gebert enisteyide bosa diodum biliosun biraz asiyimdir ben ama inan bana dicekk kelime bulamiorum sadece kendimi yerine koyup dusundum heralde eymenimi yanimda kalmasini garantiler mahkemede bosNirdim ama welayeti garantilersem.....hepsi saka gibi hic bi insan ewladinin sana bunu yasatmaya hakki yok sende cansin ewlatsin anasin gugum bnm bu en son durumda da esin bu karari tek almamali sizbi hayat paylasiosunuz ve bu ewde nekadar rahat oldugunuz ortada ne kadar rahat yasantiniz oldigu da ortada cociga bakilio senin isin war bunlarda dewreden cikinca sen ewde issiz hemen bulamadigini cocugu krese weremedigini dusun okadinla ayni sejirde surekli goruscek. Annesiyle ve bu nu sana yansitio surat asio hatirliorum arkadasim napicaksin beynim durdu.....

Kusum gitme ewt kesinlikle gitme ama bi koseyede cekilme bikmadan usanmadan anlat birda baska is bulacagina ikna et aramaya dewam etmesini sagla sorun sadece ne kaynana ne para nesehir hepsi hersey sakin ol yawrum ama bu seni orda psiko manyak yapmak icin bi duzen gibi kizma bana seni cok sewiorum allaj ewladinin yuzi suyu hurmetine hayirli kapilar acsin karsina

Kusum gitme ewt kesinlikle gitme ama bi koseyede cekilme bikmadan usanmadan anlat birda baska is bulacagina ikna et aramaya dewam etmesini sagla sorun sadece ne kaynana ne para nesehir hepsi hersey sakin ol yawrum ama bu seni orda psiko manyak yapmak icin bi duzen gibi kizma bana seni cok sewiorum allaj ewladinin yuzi suyu hurmetine hayirli kapilar acsin karsina
olan oldu biten bitti bestecim arkasından koca bır bardak su ıcmekten baska care yok....
herseyı aıleme bıraktım cekıldım artık bı koseye:26:

son durum aynı marlı dahada karısık ne sen sor ne ben soylıyım elımı ayagımı bağlaan şeyler var bugun ogrentıgım
işin içinden çıkılmaz hal aldı yerımden kıpırdayamıycam ıst.dayım gıbı duruyo sımdılık...:5:

Hayırdır ne oldu?

[ı][sıze=3]önceki açtığın konuları da okudum
aç kal açıkta kal sen çalış eşin yatsın bir süre
ama asla izmire gitme[/sıze][/ı]

sorun buyuk adet duzensızlıgım vardı 3 aydır sinir stres vs bu ayda gecıkmem oldu ama kondom yoluyla korundugumdan asla suphem yok dıe aklımın ucundan gecırmeden bugun ıcın randevu aldım doktorumdan kadın kıst mıyom ararken bebek buldu :5:
5 hafta 6 gunluk hamıleyım insan bebegıne sevınemez mı sevınemıyorum ıste...Kürtaj konusunu kımse demesın asla aldırmam kıyamam o sabınınde gunahına gıremem ıste elımı kolumu kolumu baglayan masum bır gercek allaha karsı gelmek ıstemıyorum ama bu kadar sey yasarken bıde ustune bu :14:

sorun buyuk adet duzensızlıgım vardı 3 aydır sinir stres vs bu ayda gecıkmem oldu ama kondom yoluyla korundugumdan asla suphem yok dıe aklımın ucundan gecırmeden bugun ıcın randevu aldım doktorumdan kadın kıst mıyom ararken bebek buldu :5:
5 hafta 6 gunluk hamıleyım insan bebegıne sevınemez mı sevınemıyorum ıste...Kürtaj konusunu kımse demesın asla aldırmam kıyamam o sabınınde gunahına gıremem ıste elımı kolumu kolumu baglayan masum bır gercek allaha karsı gelmek ıstemıyorum ama bu kadar sey yasarken bıde ustune bu :14:

Bakk sen şu allahın işine görüyor musunnn :53::53:
Hayy allahhh yeniii düzen kurmaya çalışırken..
Rabbim seni sınıyor, sakın isyan etmee:ssz:
Eşine söyledin mi, yani herkes öğrendi mii :26:

Son düzenleme:
Bakk sen şu allahın işine görüyor musunnn :53::53:
Hayy allahhh yeniii düzen kurmaya çalışırken..
Rabbim seni sınıyor, sakın isyan etmee:ssz:
Eşine söyledin mi, yani herkes öğrendi mii :26:
gerçekten öyle söyledim çünkü doktora gideceğimi biliyodu
şoklarayım herseyde bır hayır varmı demelıyım zırıl zırıl aglıyorum yanımda bır destek yok :14:
korunurken oluyosa rabbımın taktırı demekten baska bı seyım yok

Ne diycegimi bilemedim kaldım öle
vardır her şerde bir hayır
bak belkide yuvanı ayakta tutacak şey bu küçük yavru olacak
hiç üzülme sıkı sıkı baglan ona
umarım bebeğinin gelişiyle hayatın değişir
seni tanımıyorum ama inan kardeşim gibi üzüldüm yaşadıklarına
allaha sığın dua et asla isyan etme olur mu?

aaaaaa çok şaşırdım. çok zamansız oldu senin için.. eşine söyledin mi?

gerçekten öyle söyledim çünkü doktora gideceğimi biliyodu
şoklarayım herseyde bır hayır varmı demelıyım zırıl zırıl aglıyorum yanımda bır destek yok :14:
korunurken oluyosa rabbımın taktırı demekten baska bı seyım yok

Her şeyde bi hayır wardır ewett..
Eşin ne dedi peki bu duruma:26:
Napıcaksın gidecek misin İzmir'e ?
Onun ailesi we senin ailende duydu mu hamile olduğunu :ssz:

Geçmiş konularımdan benı tanıyanlar bılenler bılıyor kayınvalıdemın sarfettıgı sozlerden dolayı evlılıgımızın rayından cıkması ustune aradan 1 ay gectı esım cocugumu alıp evden uzaklaştı 1 hafta yoktu...
Giderken işinden istifa ettı o ekimin 20 sınden berı işsiz...
Dondugunden berı bız aıle olarak toparlandık sayılır fakat ıs konusunda nereye basvurduysa bır sonuc cıkmadı (tıbbı mumessil esim bir çok firma alım yapıyormus hemen hemen hepsıne gıttı kımının mulakatlarını gectı sınavlar yapıldı vs olmadı)

Bu olaylar daha pıyasada yokken aılevı meselelerımızı (annesı ve 2 gorumcem ortalıgı karıstırmamısken) gecen sene mart gıbı eskı fırmasındakı dalgalanmalardan oturu bır fırmaya basvurmustu fakat basvururken bırlıkte karar aldıgımız ıl degısıklıgı konusunda karar kıldıgımız bır fırmaydı ızmır ıcın basvurmustu(istanbulda yasıyoruz) oldukca tanındık ıyı bır ılac fırması onlar daha 3 hafta kadar once esıme donduler egıtımler var buyrun gelın sızı aramızda gormez ısterız vs... dıe tabı bunca karısıklıgın ıcınde ızmır benım ıcın olası bır ıhtımallıkten cıktı 500km uzaktan aılemızı altust eden bır aıleyle aynı şehırde nasıl yasanır...:26:

Eşim hiçbir firmadan geri dönülmeyınce o firmanın egitimlerine gidicem diye tutturdu benı dınlemedı gıttı ıstanbul ıcınde belkı alım soz konusudur olmadı degıstırırım dıyerekten basladı gecen pazartesı.Bugun egıtım tamamlanacak ve sınavlar yapılacak dun aksamda fırma genel mudurune acmıs konuyu ıstanbul ıcın mudur ıstanbul ıcın kadrolarının dolu oldugunu ve ızmırdekı elemanı esım ıcın cıkardıklarını oyle bıseyı yapamayacaklarını soylemıs ve yeşil ışık yakmış eşime işe %90 alınacak...Bende kesın tavrımı koymustum ızmırde o aılenın dıbıne benım cenazamı bıle goturemessın demıstım...halada fıkrım degısmedı esımde bu fırmayı kaybedemem gelecegım cok parlak karıyerım ıcın ızmıre gıdecegım sızdende asla vazgecmem senı zorlayamam gelmek ıstıyosan gelırsın ....dıyıp cıktı ısın ıcınden... Ben hıc olumlu bakmıyorum bu ıse gelmeyecegım yuvamı aılene yıktırtmaya nıyetım yok dedım...Istemezsen asla evımıze gırmezler ben onlar ıcın gıtmıyorum o şehre çekırdek aılemın gecımı ıcın adım atıcam kımsenın bızı huzursuz etmesıne su saatten sonra ızın vermem dıyo fakat gecmıstekı olaylardan oturu bu sozune guvenemıyorum...

Dilerim kendımı anlatabılmısımdır kendınızı benım yerıme koyun siz olsaydınız istanbulda mı kalırdınız yoksa herseye ragmen esınızın yanındamı olurdunuz??

Dıpnot:İstanbulda kurulu bır duzenımız var kıra elektırık,su,dogal gaz gıderımız yok benım duzenlı bır ısım mevcut ızmırde ne olurum buda bellı degıl burda çocuguma annem bakıyo orda bakacak kımse yok ya ben calısmayacagım yada krese verecegız...Tabı kırada yasarken epey bır masrafın altına gırecegız bıde ustune kres masraflı olur mu bnlar ekonomık boyutları bıde o aıle orda bızı rahat bırakmayacak dıye dusunuyorum esas gıtmek ıstememın sebebı bu.Boşanmayı ıkımızde dusunmuyoruz buda ısın baska boyutu :26:

merhaba.konunu okudum ve ewet zor bir durum.ama eşin sana bazı konular hakkında söz vermiş.ben olsam eşimin yanında olurdum.ailesinede kesin tavrımı koyar görüşmek istemediğimi belli ederdim.çok istiyorsa eşin kendi gitsin görüşüp dönsün ewine.git bi dene.aslında dene dediğim konuda az bişey değil yani.düzenini değiştireceksin.işinden olacaksın yeni bi yere adepte olmaya çalışacaksın.bu elbette senin için zor olacak.eşine bişey olmaz.sonuçta aileside orda ve sanırım izmirli kendisi.yani alışık olduğu bir yer.ailesine kesin ve net ol derim.eşinlede net şekilde konuş.baktın olmuyor izmirde o zaman başka şeyler düşürnürsün.zor valla :(

Ne diycegimi bilemedim kaldım öle
vardır her şerde bir hayır
bak belkide yuvanı ayakta tutacak şey bu küçük yavru olacak
hiç üzülme sıkı sıkı baglan ona
umarım bebeğinin gelişiyle hayatın değişir
seni tanımıyorum ama inan kardeşim gibi üzüldüm yaşadıklarına
allaha sığın dua et asla isyan etme olur mu?
guselim bu ıkıncı bebek ınsallah dedıgın gıbı ıolur
allah razı olsun yasadıgım bu kadar sey ıcınde dımdık durmak kadar yıpratıcı bısı olamaz sanırım cok yanlız hıssedıyorum kendımı
iyiki varsınız
aaaaaa çok şaşırdım. çok zamansız oldu senin için.. eşine söyledin mi?
aynen hemde cokk zamansız ve caresızken
soledım ne zamandır cok ıhmal edıyosun gıt kıst vs olmasından korkyodu
3 aydır duzensızdım cunku

Her şeyde bi hayır wardır ewett..
Eşin ne dedi peki bu duruma:26:
Napıcaksın gidecek misin İzmir'e ?
Onun ailesi we senin ailende duydu mu hamile olduğunu :ssz:
o sevındı herseyde bır hayır vardır korunurken bole bıseye ınanmak guc taktırı ılahı ddı
su anda aklımdan gecırmıyorum ızmırı cunku bu durumda ızmırde calısmam ımkansız
hamıle halımle kımse ıse almaz benı ve gerısı ıkı cocuklu bır anne bebekken bakıcıyada bırakamam guvenemem
o donup gelsın dıe konustum ama sonuc hsran askıda benım annem yanımdaydı babam aksama duyar
onun aılesını bılmıyorm elbet bısıler konusulcak ama gecım sıkıntıyla ızmıre gıtmem zor tek kısı maasıyla ev kıra mumkun degıl

Back