dun yolcu ettım esımı gıttı....
gıtmeden oncekı gece aılemle konusmak ıstedıgını soylemıstı fıkrını soyledı...
babamdakı tepkı herşey olmus bıtmıs kararını vermıssın bu saatten sonra mı haber veriyosun bızlere
Hani ailen??? Bunca seyı evladıma yasattıktan sonra kızımı neye guvenerek izmire gönderiyim???
sende bır babasın evladın var çocugumu guvenmedıgım bır aılenın ıcıne atamam once aılen cıkacak
kızımı kabullenecek ve hayatına mudahale etmıyceklerının sozunu alıcam uzmeyeceklerının sozunu alıcam
sonra sende kızımı el ustunde tutucagına soz vereceksın kı ancak o zaman musade ederım...
ve bunlarda olursa şayet o gunden sonrası ıcın konusuruyorum kızımdan bısı duyarsam zuldugune daır aılenın
bu tavırlarından herhang bırı olursa senden yana aynı sıkıntılara duserse yemın bıllah once senı sılerım sonrada kızımı ve torunumu çeker alırım elınden yuzlerını dahı goremessın bunu bıl dedı restı cektı........
Ocak bası anasını danasını ve bızde kardeslerım vs aılecek ızmırde toplanıcakmısız babam bunları aılesıne acıp sozunu alacakmıs kı ancak oyle bısıler olsun... Yanı ızmır olayı olcak gıbı duruyoHiç istemiyorum gıtmeyı ne kadar uzaktada ev tutsak labalı olmalarını ıstemıyorum.Babamda dıyokı korkma calısacaksın evde 1 gun ıznınde de her hafta gelmez kımse sana herkesın evı orda en azından yatılı muhabbetıne gırmezler sende mesafelı durup saygını korursan gerısınden korkma kızım olene dek arkandayım tabı bunları yanlızken soyledı....İçim kara bı duman hıc rahat degılım omuzlarımdan bırı bastırıyor sankı yerımden kalkamıyorum ...
Zor bi durum cnm arada kalmakk..
Hem ailenden kaç km uzağa gideceksin...
Burda bi düzenin war, onu bozup orda kendine yeni hayat kuracaksın..
İzmir güzel yer, istanbul gibi ama alıştığın bir düzenden başka yere gitmek sıkıcı bir durum seni anlıyorum..
Ama eşin okadar firma gezmeiş mülakat falan olmamış, burası eğer kesin olucaksa mecburen gideceksin canım..
En azından deniyeceksin, Allah korursun eğer yapamazsan orda, yani eşinin ailesi hayatınıza müdahale ederse orda,
ozaman rahatlıkla ağızını açıp konuşabilmeye hakkın olucak haklı bir şekilde..
Ben işimi bıraktım, düzenimi bozdum senin için ailemiz için buralara geldim ama değişen hiç bir şey yok görüyosun ozaman diye konuşabilirsin.. Kii inşallah böyle konuşmana gerek kalmaz
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Babanız çok güzel konuşmuş eşinizle, peki babanızın bu konuşmasından sonra eşiniz ne cewap werdii ????