- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir haftadır bir ilaç firmasının egitiminde evden gelip şirket aracıyla alınıyo onunla bırakılıyo egıtım sonucu aldıgı sınav sonuclarını gordum az once ıse alındıgı kesın fırmanın merkezı burda fakat mumessil olarak ızmıre almıslar ızmıre basvuru yaptıgı ıcınAtı alan Üsküdar'ı geçmiş arkadaşım. Eşin senin ağzını aramış sadece yoksa niyeti belliymiş zaten kafaya koymuş gitmeyi.
İş bulduğu doğru mu peki uçak biletini falan almışlar? Seni oraya getirmek için dolap değildir değil mi??
bir haftadır bir ilaç firmasının egitiminde evden gelip şirket aracıyla alınıyo onunla bırakılıyo egıtım sonucu aldıgı sınav sonuclarını gordum az once ıse alındıgı kesın fırmanın merkezı burda fakat mumessil olarak ızmıre almıslar ızmıre basvuru yaptıgı ıcın
bunların hepsının palavra oldugunu bılıyorum zaten yanı palavra olmasada onun aılesı bızı rahat bırakmaz sız sadece kaynanamı bılıyosunuz 2 gorumcem var brı 32 bırı 35 yasında onlar annelerınden fena bır olay olsun cata cat arayıp agzına gelenı sayan yırtık tıpler kısacası sorun bırde degıl 3 tane kendı gıdecek azcık dusunsun toplasın kafasını aılesız bısı olmadıgını anlar umarım benı gectımde evladından uzak kalamaz olur bazen senede 1 kez ılac fuarları oluyo antalyada dayanamıyo aksamları goruntulu konusmaktan helak oluyo oglu ıcın salya sumuk aglar ve donecektırkendisi gitsin bencede
yani sonuçta kv aranızda hiç hoş şeyler geçmedi
eşin bol bol zırvalamış yok evime gelmezler falan bunlar palavra ecmel
2gün sonra yok çocugun dogum günü yok şu bu derken gene yüz göz olursunuz
bu daha en küçük örnegi
bırak kendisi gitsin ailen yakınında diye hatırlıyorum zaten
bi süre ayrı kalın
hem evliliginiz içinde iyi gelir belki
aılemı aramıs konusmak ıstıyormus aksama ne zırvalacaksa artık:26:
işten kendı ıstıfa ettı ama daha oncekı konumu okuduysanız sen benı kovdun bu evden senın yuzunden bıraktım ısımı dıyor
kafasında o ızmır ısı evel ezel vardı durumlar boyle degılden 9 ayoncesınde benımde onayım vardı izmir için ben süt teknikeriyim istanbulda çalışma imkanlarım cok kısıtlı fabrıkalar hep sehır dıslarında bu sebeple ızmırde bır cok fırma var daha once calısmıs oldugum yerlerden arayanlarda olmustu... ne ıse sonuc dedıgın gıbı aklın yolu bırde ıstanbulu bana dar ettın fılan dıyıp burda yasamak ıstemıyo oturdugumuz ev babama aıt oldugu ıcın kavgada annesını ve kendısını cınnet sonucu kovmamı yedıremıyo baska yerde yasayalım dıyorum onada yanasmıo aman enınde sonuda orta yolu bulacak benım dedıgıme gelecek olayların hangı boyuta gıtcegını farkında degıl of off sınanmak ıcın gelmısım dunyaya banada kotu davranmıyor kı ters davranıyorum herseye ragmen tartısma boyutuna getırıyorum olayı o herseyın garantıısnı versede ınanamıyorum bı turlugecmıste guvenımı tepetaklak ettı unutsamda unutamıyorum tam anlamıyla hep bı guven eksıklıgı
kesınlıkle guselım senın gıbı dusunuyorum tamamenHakkınızda hayırlısı olsun. Dediğin gibi onunla güven problemi yaşarken, bir de kendi ailenden uzak başka bir şehirde, işini de bırakarak ve onun ailesinin bulunduğu şehire gitme fikri senin için çok yıpratıcı olabilir, onun için ise bunca yaptıklarına karşılık bir ödül olur.
Eşin ailenle de konuşup onların da rızasını almayı planlıyor sanırım. Bakalım ailen ne tepki verecek sana git, kocanı yalnız bırakma diyecekler mi bu da önemli. Ki işe kabul edilmiş artık eşin onlara da açık kapı bırakmıyor kesin kararını vermiş.
İnşallah hayırlı bir karar alabilirsin.
bendekı kaynana bu sıtede bır kadında olsun 4 yıl evlı kalamazdı zaten ...bence istanbulun trafiğinden ve yaşantısındanda kaçmıştır oradaki ortamı herşeyi bıkmıştır ,sadece kaynana meselesi değil sanırım sizin işiniz rahat ,bu gidişle boşanma kaçınılmaz ,
bendekı kaynana bu sıtede bır kadında olsun 4 yıl evlı kalamazdı zaten ... tek derdım onun aılesı hepsı bu baskada hıcbır sorunum yokk
dun yolcu ettım esımı gıttı....bir de şu yandan bakalım o zaman;
izmir ist.a göre daha turistik daha sakin bir yer. kayınvalidenlerden olabildiğince uzakta ev tut. sonuçta küçük bir şehir de değil. hem senin iş bulma imkanın da varmış. bir işe de girersen süper olur. ist.daki ev babanın eviyse kiraya verir, gelirini cebine atarsın. kv lerin evlerine de gitmez gelmezsen bir problem olmaz. ailesi ciddi ciddi izmirli mi ya.. hiç benzetemedim izmirlilere de neyse eşin gitsin istiyorsa tek başına. benim bir arkadaşımda aynı senin durumunda, kendisi farklı bir ilçede kv si başka bir ilçede. hiç gitmiyor ziyaretlerine, eşi isterse tek başına gidiyor. bir problemde yaşamıyorlar bildiğim kadarıyla. takıl kafana göre, yazın denize de gidersin ohh ne güzel![]()
İnşallah eşim bunun sözünü babama yanımdayken verdi.Asla benden yana bir sıkıntı yaşamayacaksın baba ailemden kimse silmiş değil ecmeli sadece soguk buzlar var elbet duzelecek tamam ayarlayalım ortak bı tarıh herkes bır araya gelsın konusulsun ben gelecegımı kendı ayaklarım ustunde kurmanın derdındeyım...baska hıcbır amacım yoktur dedı...Baban çok güzel konuşmuş helal olsun.. Baban arkandayken bir şey olacağını sanmıyorum... Tabi eşin ve ailesi de hiç güven vermiyor.. Ama bu durumda karar senin.. Herşey seni korumak ailesini seni idare etmek eşine düşüyor canım![]()
İnşallah eşim bunun sözünü babama yanımdayken verdi.Asla benden yana bir sıkıntı yaşamayacaksın baba ailemden kimse silmiş değil ecmeli sadece soguk buzlar var elbet duzelecek tamam ayarlayalım ortak bı tarıh herkes bır araya gelsın konusulsun ben gelecegımı kendı ayaklarım ustunde kurmanın derdındeyım...baska hıcbır amacım yoktur dedı...
babamda dun havaalanından donerken bana bısı soyledı 3 kardessınız benımde oturdugunuz bınada 4 daırem var 2 daırenın kırasını kardeslerıne gonderıyorum egıtım ıcın burdan cıktıgın gun oturdugun daırenın kırasıda senındır kızım su aıleler bır toplansın kenardakı paranızı pesınat yapın ufakta olsa bır eve gırın kendı evınız olsun kıra parası oder gıbı dusunun gonderdgımıde sana gonderıyorum arzu ettıgın gıbı kullan gecımınıze bakın dedı.Size musallat olanda olmaz en azından 5-10 sene sonra kendı evınız olur sıkıntınız olmaz dedı bır baba olarak dıyebılegım maddı anlamda budur manevı anlamdada karı koca sorunlarını kesın artık senın aılen bnenım aılem olaını bı kenara bırakın senınde cok yanlısların var azıcık sessızlıgını korumayı bıleceksın devamlı tartısmaya gırersen hıcbır erkekde kaldıraz bunu bılesın dedı...:26:
Hakkımızda hayırlısı...
Eşim eskidende bana hakaret etmıyordu agzına kotu bır soz aldıgını hatırlamam ama aılesıne her ınsan gıbı laf soyletmıyor aılesı bana soyledıgınde ıse benı savunmuyor ama kufur cınnet gecırmedıgı dakkada daha agzından duymadım oda sahsıma degıl ortalıga ettı.Çocugumla beraber eve dondugu gunden berı kalbımı kırmıyor aksıne ben sert cıkıslarda bulunuyorum fakat herseye ragmen yumusak cevap verıyo... mızacı sert degıl yanı ozunde kıbar bırıHakkınızda hayırlısı olsun ecmel.
İlk mesajınla bu mesajın arasında gitmeye karar vermişsin bile çoktan.:))
Herşey eşinde bitiyor aslında.Eşinin verdiği sözlere güvenebiliyormusun aslolan bu.
Çünkü eşin ,ne olursa olsun ,unutmaya ve unutturmaya çalışsa da uç noktada bir harekette bulundu.
Ailesin ise bişey diyemiyorum.
Anlattıklarından,senin o aile ile kesinlikle bağdaşamayacağını düşünüyorum.
Eşin bu dengeyi ne kadar koruyabilecek.
Şimdi söz vermesi kolay ama ya sonrası.
ya baskılar yine başlarsa.
Bence içindeki sese güven sen.
Baban güzel konuşmuş ama bir yere kadar müdahele edebilir veya tam olarak anlayabilir içinde bulunduğun durumu.
Sen kendin tartmalısın eşini.
Eşin ne yaptı ne etti ,kendini işsiz bıraktı ve izmir den iş buldu.
Aslında kader-kısmet denilebilirdi olayların öncesi olmasaydı.
Bu arada merak ediyorum, ama istemezsen cevaplama canım.
Eşin eski hareket ve konuşmalarına devam ediyor mu hala.
Ailesi ile görüşüyor mu,görüşüyorsa sana yansıması ne oluyor.