Sizce ne yapmalıyım?Çıkmazdayım...Siz yerimde olsanız hangi kararı verirdiniz?

Zor bi durum cnm arada kalmakk..
Hem ailenden kaç km uzağa gideceksin...
Burda bi düzenin war, onu bozup orda kendine yeni hayat kuracaksın..
İzmir güzel yer, istanbul gibi ama alıştığın bir düzenden başka yere gitmek sıkıcı bir durum seni anlıyorum..
Ama eşin okadar firma gezmeiş mülakat falan olmamış, burası eğer kesin olucaksa mecburen gideceksin canım..
En azından deniyeceksin, Allah korursun eğer yapamazsan orda, yani eşinin ailesi hayatınıza müdahale ederse orda,
ozaman rahatlıkla ağızını açıp konuşabilmeye hakkın olucak haklı bir şekilde..
Ben işimi bıraktım, düzenimi bozdum senin için ailemiz için buralara geldim ama değişen hiç bir şey yok görüyosun ozaman diye konuşabilirsin.. Kii inşallah böyle konuşmana gerek kalmaz
Babanız çok güzel konuşmuş eşinizle, peki babanızın bu konuşmasından sonra eşiniz ne cewap werdii ????

bu açıdan hiç bakmamıştım canım teşekkür ederim dediğin gibi ben herşeyi göze aldım sana şans verdim geldim diyebilme ihtimalim var inşallah bunlara gerek kalmaz....
eşim babama 4 yıldır sagol baba bıze her konuda destek cıktın ben kendı sulalemle cok savastım ıc guveysımı demdıler neler neler cahıl kesım anlatmak zor bugune kadar bana bunu hıssettırmedın ama kızın her sınırlendıgınde yuzume vurdu...Aılemden sebep vurdugunuda bılıyorum ben artık kendı duzenımı kurmak ıstıyorum ızmır kucuk bı sehır ıstanbulun gelcegınden urkuyorum evladım daha kucuk egıtım vs ızmır daha modern bı kent esımı tanıyıp sevdıgım sehır hem kendı meslegı ıcınde uygun bı sehır...Aılemle olan konu benım sorumlulugumda sorun yasamayacagımıza sana soz verıyorum herkes yerını bılecek...Baba ben aılem ıcın bu kararı aldım fırmada yapılan sınavda turkıye 1cisi oldum ve bolge muduru teklıfını aldım ızmır benım avucumda olcak cok guvenıyorlar bana ve ben bu ısı en basından berı cok ıstıyorum pıyasada gıdecek tum ılaclar bu fırmada yuzum kara gelmıycek maas artı prım calıscam ınanın prımım maasımı katlayacak maddı sıkıntımız olcagını sanmıyorum bır sans lutfen bıze bır sans verın dedı

Canım her şey bu kadar sorunsuz ve de mükemmelse... Eşinde senin bahsettiğin kadar mükemmel ve de size destek ise sorun neydi o zamanda bu konuyu açtın ecmelcim ben onu anlamadım.. Sonuçta kim ne derse desin sen gideceksin.. Eşin bu kadar iyi bir görevde ve iyi koşullarda olacaksa babanın size sunduğu imkanları da kabul etmeyin o zaman ki buna da ihtiyacınız olmayacak sonuçta

Son düzenleme:
işte ben bunlara ınanamadıgımdan sorun guvenemedıgımden gormeden bılmem zor bu sebepten hemen pesınden gıtmedım...
başlasın bakalım neler gorcez sonrasındada hemen gıdıp ev tutmaya vs gırısecegımı dusunmyorum bende ıs bulayım gecıcı kalabılcegımız bır yer var belki ordada denerız bır sure işlerden emın olana dek babamın parasına ıhtıyacım yok ama o bır baba
ve esımın bu duurmdan haberdar olmasını ıstemıyorum yanı ben kabul etsemde dıger kardeslerımden ayrı tutmak ıstemedıgınden oldugunu soyledı bu sebepten edecegım mıras nasıl haksa buda bunun gıbı bısı marlıcım.Gitmeye gonlum yok defalarca soyledım...
mantıklı bısıler duymak ıstıyorum sadece aılemın tavırları su son yasadıklarımızdan sonra benım ıcın cok kıymetlı ben en buyuk hatayı zamanında babamı dınlememekle yaptım artık hata yapmak ıstemıyorum hıcbısı olmadan 4 yıl sonrasını gormustu babam sımdıde goruyordur dıe dusunuyorum... Sıgınacak tek lımanım once aılem sonra esım esımı kendı mantıgını kullanıca zaten hıc sorun yasamıyoruz ama aıle baskın karakter cıkınca bunlar oluyo tek korkum bu

Çokta güzell konuşmuşş eşin canımm, bence denemeye değer..
Güvenmekten başka yapacağın bişi yok..
İnşallah üzüntü yaşamazsın we eşinle yawrunla güzel bir hayat sizin olur ömür boyuu orda

Mümessillerin işi bu canım kendilerini ve ilaçlarını iyi pazarlamak ağızları iyi laf yapar genelde ama asla güven vermezler...

çok güzel konuşmuş ama bakalım uygulamada bu sözlerin yeri olacak mı? bu sözlerin üzerine bir şans verilir bence. ama bu adam neticede çocuğunu senden kaçırmış bir adam. zor bir karar

Mümessillerin işi bu canım kendilerini ve ilaçlarını iyi pazarlamak ağızları iyi laf yapar genelde ama asla güven vermezler...

Konu sAhibide zaten güvenmediğini söylüyor ama şu an inanmaktan başka yapıcak bi çaresi yok maleseffff !!
Kocası sonuçta, ben gelmiyorum sen gitte diyemiyo zor bi durum işte Allah yardımcısı olsunn

Eşim mümessil agzı laf yapar evet doğru ama herkese yutturur belkı banada ama babamı asla kandıramaz...bunun altına ımzamı atarım bu defa alacagı kararların arkasında pasa pasa duracak!
ınşallah guselım guvenmek ıstıyorum ınanmak ve herseyın gusel olmasını dılıyorum bız cok sevdık nelere gogus gerdık su zamana kadar bır bılınse ahhh herkesın hakıkatı kendıne gecmısın zerre hatrı olmasa evladımı aldıgı goturdugu gun 1 celsede bosardım esımı ama bır tarafım hep baska konusuyor ozunu bılıyorum ıcını yuregını bazen kukla edıyolar esımı ama aılesıne tepkısını ıyı kurarsa basarır bunu ...
onemlı bır detay 2 hafta once kaynanam bana cuma mesajı attı konuyu hıc acmadım esıme Selamın aleykum cumanız mubarek olsun dıye...bende cvp yazdım aleykum selam...Tum musluman alemının cuması mubarek olsun dıye...Kaynanam bana msj atmıs ınanılcak sey degıl belkı yanlıslıkla atmıstır dedım burnu dusse yerden almaz o kadar gururlu...
ıkı gece once esım aılemle konusurken aılem hatasının farkında dıye konuyu babama anlattı kala kaldım ozur dılemedı kadın belkı ama 20 sene oz kardesıyle konusmamıs slmını bıle almamıs kadın... o kadar gururlu gelınıne adım atmaya calısıyor.... kendı ıstegı ve arzusuyla... Ne kadar ılgınc degıl mı? Hıcbısı gecmıs gıbı olamaz yıkılan bısey anca yapısır durur dokunmaya bıle gelmez bunun bılıncındeyım
çok güzel konuşmuş ama bakalım uygulamada bu sözlerin yeri olacak mı? bu sözlerin üzerine bir şans verilir bence. ama bu adam neticede çocuğunu senden kaçırmış bir adam. zor bir karar
ıste bu ıkı ıkılem benı oldurecekk ya rab hayırlı olanı nasıp eyle

Alla alla kayınvalideniz size mesaj yazmış hee
Dengesiz insanlar demek ki ne yapacakları belli olmayan cinsten bunlar belli..
Ewet sizin dediğiniz gibi, eşiniz eğer ailesinin üstünde baskı kurarsa aileme karıma karışmayın müdahale etmeyin diye,
ozaman bi sorununuzun kalacağını zannetmiyorum canım
Madem bu kadar bu işe hevesli, her açıdan mücadelesini göstermesi lazım, yeter ki bu konuda yanılan siz olun önemli değil, eşinizz yeter ki sözünde dursun da dimii

Son düzenleme:
umduğun kadar kötü olmayacak kafanda çok abartıyorsundur ,senin kendinin lstedikleri olmayınca

dengesizin önde gidenleri bunlar ailede en normal kişi eşim aralarından sıyrılmıs sanki...
ınşallah guselım bu kadar heveslı ve huzur ıstıyosa yapacak yani istiyosa beni evladını yapacagı başka bişi yok...
bende oda fedakar olmak zorunda evlılık ne zormus ya bıze mı zor herkese mı bılemedım
karı koca gecınse aıleler sorun cıkarır aıleler gecınse esler gecınemez 4 4luk bısı olması cok zor sanırım:26:

Hep varsayım varsayım varsayım... Şu şöyleyse bu böyleyse vs... Kadının kocası sonuçta diyen arkadaşlara söylüyorum... Madem bu kadının kocası ise kocasını da en iyi kendisi tanır... Çocuğu kaçırıldığında herkes yorum yaptı kocasına ve kayın validesine bir sürü kızdık ve laf söyledik ne oldu ecmel eşini kabul etti.. Kocası ya sonuçta bunuda kabullenip eşinin arkasından gidip yuvasına devam edicek... Karı kocanın arasına girilmez diye boşuna demiyorlar...

umduğun kadar kötü olmayacak kafanda çok abartıyorsundur ,senin kendinin lstedikleri olmayınca
abartıyorum belkı bıraz ama yasanmıslıklar yuzunden tek korkum o aıle baska bıseyden korkmuyorum herkesle herseyle basettım su yasıma kadar ama karsıma cahıl ınsanlar cıkmamıs demekkı cahılıyle basetmesı cok zormus

mesajımda hareket demiştim,hakaret değil.yanlış anlamanı istemem.
bazı davranışlarından bahsediyordun ya üstü kapalı onları kastettim...

cahille uğraşmak inanılmaz zor ya... yani kendi kafasına göre bir doğrusu ve o doğrunun öğrettikleri vardır. ve de cahilce takıntıları..ben de fabrika ortamında çalışıyorum biliyorum bu tarzı. hele akraba olup da baş etmesi...

asıl önemli olan bu cahillerle baş etmek görgülü halden anlar bu eğitimli görgülüyü her yerde bulmak zor ,zorla baş etmek hayata meydan okumak o dur ,fes etmiyeceksin ,yoksa kaybın çok olur

yaa fabrıka ortamında zamanında bende calıstım gercekten dedıgın gıbı ama ıs es aılesı olunca dahada zorlasıyo
hep kendınden verıyosun duzgun konussan olmuyo sevıyesınde konussan olmuyo kavga cıkıyo napcamı sasırdım
asıl önemli olan bu cahillerle baş etmek görgülü halden anlar bu eğitimli görgülüyü her yerde bulmak zor ,zorla baş etmek hayata meydan okumak o dur ,fes etmiyeceksin ,yoksa kaybın çok olur
haklısın zor hayat cok zor

bence eşinşz iş değiştirsin...yani herhangi bir iştede çalışabilir okadar geçiminiz varmış madem

Canım İzmir çok güzel memlekettir. Kiralar ucuzdur. Ulaşım basittir. Eşin bu kadar hevesliyse dene derim. İşsiz kalmak onuda senide yoracaktır. Daha büyük sorunlar çıkar.Umarım iyi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…