Ben mi yanlış anladım bilemiyorum ama bana kayınvalideniz size Naz yapmış serzenişte bulunmuş gibi geldi.
Mesela benim kayınvalidem bana oğlum ölse sende bu evde durmazsın tarzı birşey söylese, oğlunla ilişkim başka seninle başka. Sen yada ben istemediğimiz sürece düzenimi bozmam aile olmaya devam ederiz, oğlun olsada olmasada biz bir aile olduk, sen anne olarak beni bırakma ben de kızın olarak seni bırakmayayım anne derim.
belki sizi gerçekten seviyordur, bir adım geriden bakmayı deneyin. Belki sizi kaybedeceğinden korktuğu için yada size minnet duygusundan saçmalamıştır. Sizi yok saymak değilde belki aşırı değer vermektir yaptığı. Oğlum ölse iki dün durmaz bu kapıda bizi de terkeder gider diye düşünüyordur belki.
Hemen itiraz etmeyin rica ediyorum biraz yazdıklarımı düşünün.
Hatta ben sizin yerinizde olsam anne geçen gün böyle böyle dedinya bana dert oldu. Oğlun olsada olmasada ben sizi bırakmayacak kadar seviyorum, biz hep aile kalacaz ama senin söylediğin kafama çok takıldı, şöyle bir anlam da çıkıyor dediklerinden, ne niyetle söyledin bana bir açıklar mısın aramızda yanlış anlamalar olmasın derdim. Gerçekten sizin anladığınız gibiyse eşinize konuyu anlatırsınız. Benim hüsnü zannettiğim gibiyse bir kahve yapın kayınvalideyle karşılıklı için :)