- 25 Haziran 2016
- 7.127
- 12.510
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben tutar kolundan hadi yallah derdim , ölmemiş oğlunu tasarlayan kadından herşeyi beklerim ben , o nasıl anne ki evladıyla ölümü aynı cümlede kullanıyor, suç sizde pasifsiniz ondan böyle bir cürette bulunmuş...Merhaba canım kadınlar o kadar üzgünüm ki.. Kk kadınlarının fikirlerine ihtiyacım var.. Kayınvalidem “Yarın öbür gün oğluma bir şey olsa kaç gün bu evde kalacaksın? 1 yıl kaldın, 2 yıl kaldın, 3 yıl kaldın, hele bir de çocuk yoksa” dedi. Bambaşka insanlardan konuşurken lafı buraya getirdi. Nasıl kalbim acıdı inanın anlatamam. “Eşime bir şey olsa nerede olacağım umrumda olmaz ben böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum” dedim. İçimden gelen kolundan tutup dışarı atmaktı. Eşim her zaman arkamda durur, gerekirse annesiyle tartışır. O konuda çok minnettarım. Ancak yine de arada kalmasın diye sabrımın sınırlarını çok zorluyorum. Ben şunu söylemesini beklerdim “Yarın öbür gün oğluma bir şey olursa sen onun bize emaneti olacaksın, ne kadar istersen o kadar yanımızda olursun sen bizim kızımızsın…” Bu kadın her yerde beni çok sevdiğinden bana ölüp bittiğinden bahseder. Çok güzel sevgi gösterisi yapar ve herkesi inandırır. Evimden 7 24 çıkmaz. Bugüne kadar ne kavga ne gerginlik hiç bir şey olmadı saygısızlık etmediğim için. Her şey tamam da bu cümlesi bana çok ağır geldi. “Oğlunun öldüğünü tasarlayıp,( ki insan hayal etmeyi geçin biri söylese delirir) sonrasında gelini kapının önüne koyma hayali bana mı çok kötü geliyor yoksa bu kadın gerçekten çok mu kötü bir insan?
Benim kına gecemde kuzenime affedersiniz “şu torunlar olmasa gelinler bi bok değil” demiş. Zaten ağzınızla kuş tutsanız adınız gelinse bu kadının gözünde değeriniz yok. Kendi kayınvalidesinden 26 sene eziyet görmüş döner dolaşır bunları anlatır. Ama aynı şeyleri kendi de yaşatıyor.O zaman kesinlikle kötü niyetli yada cahilce edilmiş bir laf. Çocuk konusunu da araya sıkıştırmış zaten.
Ben çalışıyorum zaten kocamdan da bana maaş bağlanır sen beni dert etme asıl kp ölürse sen kimin eline kalacan onu düşün malum kp yaşı daha çok deseydin ya hadsiz kadınaHem çalışıyorum hem de ailem var
Hem de nasıl pasifim. Elimi kolumu bağlayan eşim. Çünkü o hep arkamda duruyor. Ben kavga etsem kayınvalideyle bana neden söylemedin şimdi seni diline dolar bana bir şey söyleyemez der diye susuyorum. Eşim ne derse desin anlamıyor kadın, inatla aynı. Ya bu şehirden taşınıp uzaklara gideceğiz ya da en sonunda kötü olacağızValla ben tutar kolundan hadi yallah derdim , ölmemiş oğlunu tasarlayan kadından herşeyi beklerim ben , o nasıl anne ki evladıyla ölümü aynı cümlede kullanıyor, suç sizde pasifsiniz ondan böyle bir cürette bulunmuş...
Keşke kendi açısından düşünebilse işte. Çocuk olmayınca kadına maaş bağlanmıyor diye biliyorum diyor. Yani bana maaş bağlanacak mı onun bile şimdiden hesabını yapıyor. Çocuğum öldükten sonra kim ne yapmış benim umrumda mı olur. Bu nasıl bir anne ben anlamıyorumBen çalışıyorum zaten kocamdan da bana maaş bağlanır sen beni dert etme asıl kp ölürse sen kimin eline kalacan onu düşün malum kp yaşı daha çok deseydin ya hadsiz kadına
Çok yakın oturuyoruz. Eşim bazen kovmaktan beter ediyor, yine de geliyorHergün neden sizde kayınvalideniz?
İyi niyetli gelmedi bana sözü.
Oğlunun ölümünü ve sonrasını düşünecek kadar içten pazarlıklı.
Merhaba canım kadınlar o kadar üzgünüm ki.. Kk kadınlarının fikirlerine ihtiyacım var.. Kayınvalidem “Yarın öbür gün oğluma bir şey olsa kaç gün bu evde kalacaksın? 1 yıl kaldın, 2 yıl kaldın, 3 yıl kaldın, hele bir de çocuk yoksa” dedi. Bambaşka insanlardan konuşurken lafı buraya getirdi. Nasıl kalbim acıdı inanın anlatamam. “Eşime bir şey olsa nerede olacağım umrumda olmaz ben böyle bir şeyi düşünmek bile istemiyorum” dedim. İçimden gelen kolundan tutup dışarı atmaktı. Eşim her zaman arkamda durur, gerekirse annesiyle tartışır. O konuda çok minnettarım. Ancak yine de arada kalmasın diye sabrımın sınırlarını çok zorluyorum. Ben şunu söylemesini beklerdim “Yarın öbür gün oğluma bir şey olursa sen onun bize emaneti olacaksın, ne kadar istersen o kadar yanımızda olursun sen bizim kızımızsın…” Bu kadın her yerde beni çok sevdiğinden bana ölüp bittiğinden bahseder. Çok güzel sevgi gösterisi yapar ve herkesi inandırır. Evimden 7 24 çıkmaz. Bugüne kadar ne kavga ne gerginlik hiç bir şey olmadı saygısızlık etmediğim için. Her şey tamam da bu cümlesi bana çok ağır geldi. “Oğlunun öldüğünü tasarlayıp,( ki insan hayal etmeyi geçin biri söylese delirir) sonrasında gelini kapının önüne koyma hayali bana mı çok kötü geliyor yoksa bu kadın gerçekten çok mu kötü bir ins
Kaldıramıyorum inanın. Benim için düşündüğü değil dokunan. Evladının ölümü üzerinden planlar yapabilmesi. Zaten evladını sevmeyen beni nasıl sevsin kio ne demek ya?
tabii ki öyle bir durumda Allah korusun zaten ne işiniz var onlarla ama söylediği şey, söylemesi yani bahsinin geçmesi bile aşırı saçma.
güzel cevap vermişsiniz.
bu ne ya.
Yakın oturmayın o zaman bu kadar.Çok yakın oturuyoruz. Eşim bazen kovmaktan beter ediyor, yine de geliyor
kötü bir insan bence. bunu nasıl düşünür? nasıl dile getirir? evlat acısı yani bu neye benzer, insanın gözü ev mi görür başka bişey mi?Kaldıramıyorum inanın. Benim için düşündüğü değil dokunan. Evladının ölümü üzerinden planlar yapabilmesi. Zaten evladını sevmeyen beni nasıl sevsin ki
Hasta oldu günlerce evine yemek taşıdım. Memleketine gitti döndüğünde işle güçle uğraşmasın dedim evini temizledim. Yeri geldi oğlu hoşgeldin demedi yanında oturmadı 1 gün olsun bu kapıdan girdiğine pişman etmedim. Arkamdan konuştu insanlar geldi bana anlattı o benim annemdir o insanlar benim ailemdir aramızdaki mevzulara karışmak haddiniz değil dedim onu küçük düşürmedim. Kendime o kadar çok kızıyorum ki. Nasıl aptalım nasıl göremedim bazı gerçekleriBi insan bu anne nasil oglunun evladinin ölümunu tasarlar ki ya ve detayli bi düşunce ölumunden sonrasinin detaylarinida düşunuyo ne kadar kötu birsey ben olsam bnde sen hasta oldugunda yaşlandiginda 1baktim 2baktim 3uncude de yeter artik bakamam derdim
Başka çare bırakmıyor zaten bizeYakın oturmayın o zaman bu kadar.
Ha deyince gelince gelecek mesafede olmasın en azından.
İnsan evladının ölümünü tasarlayan bir anne karşısında şoka uğruyor inanın. Ama ne güzel söylediniz aynen öyleE diyemedin mi Allah sıralı ölüm versin diye?
Çocuğu kendini garantiye almak için yapma fikri bana mide bulandırıcı geliyor. Kendisi öyle yapmış sanırım.Kendi aklınca sana çocuk mu yap demek istedi acaba ?
Çok saçma konuşmuş.
Geliyorlar arada kv delere böyle saçmalıyorlar.
Benimki de türünün son örneği.