Sizce eltim bana karşı tavırlı mi neden böyle yapıyor?

Size en baştan beri yüz vermeyen elin kadınını niye kardeşiniz gibi seviyorsunuz yahu? Çok mu yalnızsınız siz, eş dost yok mu? Kıza yapışmış gibi geldiniz bana.

Bu kadar rahatsızsanız niye her dakika kayınvalidenin yanında bitiyorsunuz ve ne derse uyguluyorsunuz?

Yine kendini dünyanın merkezinde sanan biri.
Aynen eltin 7/24 seni düşünüp seni kıskanıyor

Bu kadar rahatsızsanız niye her dakika kayınvalidenin yanında bitiyorsunuz ve ne derse uyguluyorsunuz?
Ben değil ya o bitiyor şuan konuşmuyorum zaten kendisiyle bu hafta yaşanan bir olaydan sonra sizlerin fikirlerinizi almak için yazdım ama yanlış anlaşıldım sanırım

Ne kızkardeşi ??? Gerçekten hayatı böyle mi görüyorsunuz? Karşılaşınca merhaba merhaba bu kadar yoğun duygu beslemenin gereği yok Bu kafayla giderseniz daha çok konu açarsınız......

Değil mi? Çek mesafeni olsun bitsin. Madem eşin de rahatsızmış bu durumdan. Ben pek inanmıyorum ya. Çünkü gerçekten kv ve kpsi sorunlu olmayıp ama her şeyi onlardan bilen, kuruntulu tipler de oluyor. Çünkü gerçekten rahatsız olan semtine uğramaz. Ya da yorum bile yapmaz. Ne hali varsa görsün der.

Evet şuan oyle yapıyoruz zaten rahatsızız hepsinden

Sorun yok deyip deyip sorun etmişsiniz. Göstere göstere nasıl hediye veriliyor anlamadım.ya da tatil olayı size nasol nispet olsunki. Yani sizi sevmemiş olabilir. O sizi süzüyorsa siz de onu süzüyorsunuz yoksa bu kadar detaylı hareketlerini ezberlemezdiniz. Mecburi ortam harici görüsmeyin herkes iyi geçinecek diye birşey yok. Bu kadar da kafaya takmayın. Ortamlarda bakın kryfinize geçin

Ben değil ya o bitiyor şuan konuşmuyorum zaten kendisiyle bu hafta yaşanan bir olaydan sonra sizlerin fikirlerinizi almak için yazdım ama yanlış anlaşıldım sanırım
Yazdığınız her paragrafta kayınvalideye gittim cümlesi var, belli ki sık sık gidiyorsunuz. Yine hemen hemen her mesajınızda kayınvalide tak dedi taktım, yap dedi yaptım, gel dedi gittim vs var.

Onlar problemlidir değildir bilmem ama siz kesinlikle problemlisiniz. Sevilmediği istenmediği yere inatla gitmez normal insan.

Evet şuan oyle yapıyoruz zaten rahatsızız hepsinden
Kocan anasını babasını iyi tanır. O da evet sorun var diyorsa uzak duracaksın. Durmuyorsan senin sorunun. Kocanın anasının babasının derdine düşmek sana kalmadı. Seni sevmiyorlar mı sevmesinler. Kocan seni seviyorsa konu kapanır. Eltini mi seviyorlar sevsinler. Kocan senle mutlu ise elti dış kapının dış mandalı.

Evet şuan bunu söyleyince farkına vardım bir gün eltimi bize çağırmıştım.bize gelmişti bana dedigi şey nişanlısı (kaynım) cok şaşırmış bu duruma AA yengem nasıl olur da çağırmış gibisinden olabilir düşünebilirler çünkü benim kayınvalide çok manipülatif bir insan herşeyi yapıp yapıp ağlayıp zirlayip kendini aklamaya çalışan biri

kaynimin önceki sevgilisi de böyle yapmıştı sonuç kavga ile bitti ve kötü ilan edildim kiskaniyora cikti adım
Aynı şey iki kişide de olmuşsa sizde sorun vardır. Üzgünüm böyle birini tanıyordum Allah böylesini düşmanıma vermesin yani kendi hep masum görürdü ama ay ay ay evlerden ırak herkes uzak dururdu ondan.
Bi aynayı kendinize tutun derim

Merve senden olumlu enerji alamadım. Eltimin ağız yapısı var sende kocan sanırım iki kardeş. Bu yüzden çok sarmissin. Ablan,kız kardeşin de varsa eltin niye senin kız kardeşin olsun? Çok arabesk bir tipsin. Hayatın kv ve elti olmuş. Önceki elti adayı ile girdiğin muhabbet evlere şenlik. Yani sen mimlenmişsin zaten. Susmayı bilmediğin çok aşikar. Kv manipülatif diyorsun evine gidiyorsun,takı tak diyor takıyorsun. Sonra da gelip ağlıyorsun. Ya huu insan sevmediği insanın niye dediğini yapar.. Sen de bir tuhaflık var gözüm seni tutmadı.

Eltim bana ne zaman helcek olsa kv dem de dibimde bitiyordu onu cagirmamis olmama rağmen demek ki sebeebi buymuş teşekkür ederim anlattığıniz için sayenizde aydinlandim

Ya hayır gerçekten öyle biri değilim kaynimin eski sevgilisi bana or. Dedi. Bu olaydan sonra kına gecemiz olacağı zaman benden habersiz nedime kıyafeti almış kv kaynimin eski sevgilisine, eşime istemediğimi söyledim annesine durumu anlattı anneside o gelmezse bende gelmem dedi elalemin kızı için oğluna rest çekti,sonra işte kaynimin eski sevgilisiyle bu tür muhabbetlere girildi tamamen yanlış anlaşılıyorum eşimin annesi babası diye sustuk bu zamana kadar doğum yaptım kv evimin düzenini değiştirdi neler neler ben sadece kafama takıldığı için sormak istedim

Ya bi de herkese aşkım balım cicim diye konuşmak çok kötü değil mi? Ben çocuklarıma derim ancak. Siz bi de “hayırdır anne ben varken suratın gülmüyordu” demişsiniz ay adınız Merve ama Ayşe mi diyecektim. O derece mi insan benzer. Kendinize çeki düzen verin. Her yere gitmeyin, konuşmayın sessizce takılın. Kimseye laf sokmak zorunda değilsiniz. Herkesin kalitesi söylediği laflarla ortaya çıkar.
Ben mesela asla bacılarım ve kocam dışında kimseye dedikodu yapmam. Kimsenin arkasından hiç konuşmam umrum da olmaz. Ama çok da sevilirim bu huyum yüzünden. O yüzden siz de böyle gizemli olun biraz. Salın insanları

İnsanlarla çok yüz göz olmaya müsait bir yapınız var. Kaynınızın eski sevgilisine yılan şarkısı göndermek falan. Düşünüyorum da bir insan bana ne laf sokarsa soksun kendimi o pozisyona sokamam ya çok komik. mesafeni koyarsın olur biter. eltiyi kayınvalideyi biraz gündeminizden çıkarın. siz onun üstüne bu şekilde düştükçe geri tepiyor. Tarzlarınız farklı belki de. Ben de tanışmama şıngır şıngır bilezikleriyle gelen birini süzerim bu arada benim de eltim var ve herkes işinde gücünde çok da severim kendisini, kafa yapılarımız da yakın, samimi bir kız. Ama hoşlanmayacağım bir tip olsaydı da hiç basit diyaloglara girmeden mesafemi koyardım yani. Ne gerek var kendinizi bu kadar düşürmeye. Siz kendinizde suç bulmuyorsunuz ama bakın herkesin gözünde aynısınız. Bir ağırlığınız olsun. Kalbinizi kırmak için yazmıyorum, işin içindeyken farkında olamıyor bazen insan.

Anlattıklarınızda elle tutulur bir şey yok. Tamamen kuruntularınızı yazmışsınız. Beni süzdü, gözleriynen yedi, gözüme soka soka eşimin bilmem nesine hediye verdi. Kız hiçbir şey yapmamış size. Burdan bakınca her şeyden fesatlık çıkarmaya çalışıyorsunuz gibi duruyorsunuz. Kimseye bahsetmeyin bunlardan eltisini kıskanıyor derler hakkınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…