Sizce eltim bana karşı tavırlı mi neden böyle yapıyor?

Elin yedi kat yabancısını da kardeşin olarak göremezsiniz ki neden bu gereksiz samimiyet kurma çabası? Fazla muhabbet tez ayrılık getirir mantığı ile hareket ederim aramda sorun olmaz kavga etmem ama fazla da muhabbete girmem. Ne zaman çok samimi olma çabası olsa hemen bir sıkıntı çıkıyor

Ooooo bu neki ben neler yaşadım anlatsam roman olur eltimin bitmek bilmeyen düşmanlıgı diye

Size en baştan beri yüz vermeyen elin kadınını niye kardeşiniz gibi seviyorsunuz yahu? Çok mu yalnızsınız siz, eş dost yok mu? Kıza yapışmış gibi geldiniz bana.

Hepsini gectim 3 gun tanidiginiz insana ay kardesim gibi ay cok seviyorum bidi bidi demek cok sahte samimiyetsiz degil mi?

Biraz mesafeli cool durusunuz olsun. Ezik ezik davranirsaniz bacak kadar kiz gelir ezer tabi.

İyi de ben keyfimden takmadım ki kaynanam eltisin sen takman lazım dedi ben de bu sebeple taktım ilk defa bir aileye karismisim sonuçta ilk defa eltim olacak ben her yerin adetini bilemem ayak uydurmak istedim sadece gösteriş yapmaya gitmedim ama büyük ihtimalle kv bilerek yaptı bunu takayım kız bana bilensin diye öyle düşünüyorum

Kayınvalide lafıyla takı takılmaz ama ... Hem de buna baktığını farkedebilmeniz için önden rahatsız olabileceğini düşünmüş olmanız gerekir. Bile bile lades olmuş.

Bu konudan bağımsız bir şey söyleyeyim. Kimse kimseyi kız kardeşi gibi görmez. Kimse kayınvalideyi de annesi gibi görmez. Hayatta her şeyin yeri belli. Böyle gereksiz cümleler sonra içinden çıkılmaz tuhaflıklara sebep oluyor. Bunu iş yeri arkadaşı için de kullanan oluyor şaşırıyorum. Onun adı dosttur. Dostluk bile bazı sınavlardan geçilmeden hakedilmez. Kardeş gibi görseniz zaten şuan bu konu buraya açılmazdı. Zaten ne münasebet . Kaynınız biriyle evleniyor yeri o kadar işte ...

Size tavsiyem beni çağırdı çağırmadı, benle foto attı atmadı mevzularının peşini bırakın. Asıl bu fazlaca takip içeriyor. Akışa bırakın mana yüklemeyin ve mesafeli olun. Kaynınız niye evlilik teklifi dahil her yere sizi de taşımış onu da aşırı anlamsız buldum. Ben olsam kabul etmezdim. Belki erkekler biraz künt olup düşünemiyor ama ben derdim . Orada annem babam ve biz olmamalıyız diye...

Ya benim kayınvalidem aşırı gösterişo seven birisi bizi kaynima cagirttiran kv zaten kaynimin hayatta aklıma gelmez bizi çağırmak kadın herkesi yönetiyor hüküm kurmuş kocası ve oğulları üstünde en çok kocası ve benim kocamı yönetiyor çünkü ikisi de saf ve sessiz kocamın gözü sonradan açıldı kendi kocası hâlâ aynı beni bu zamana kadar kıskanç alıngan yanlış anlayan biri olarak gösterdi insana sebebini bilmiyorum çünkü biz hep tartisiyoduk beni disliuor kocamı Küçümsuylr diye kv ise insanlara ben çocuğumu kucumsuyorum gelinimi de disliuorum diyemeyeceğine göre alıngan ve kıskanç ondan kavga ediyoruz diyor kaynım.ve kp me de bunu yüklediği için kaynım.belkide eltimi uyardı ondan bu tavrı almış olabilir haklısınız galiba

Eltim yok ama aile ilişkilerinde mesafeli ve saygılı olmaktan yanayım. Hissettikleriniz yanlış değildir muhtemelen mesafe koydu kayniniz uyarmış olabilir de olmayabilir de.
Ama zanda bulunup kendinizi de yıpratmaya gerek yok uzak durun başka işiniz yok mu, insanlara kendini sevdirme ve çabası inanın boş baştan beklentiyi az tutun ki üzülmeyesiniz.

Yani olabilir de evet ama sebebin bir önemi yok. Çözüm mesafe ve bunları fazla düşünmemekte. Bir de kayınvalide ısrar etse de gidilmeyecek yere gitmeyin. Evlilik teklifinde ne işi var bu ekibin cidden anlamadım.

Şu var bir de . Şimdiki nesil çocuk büyütürken en önemli vurgu bu :) bende kızıma özellikle öğretiyorum. Birini kıskanmak da normal bir duygu. Sadece bu duygu sonucunda yaptığımız hareketlerimizden sorumluyuz. Gerisi önemsiz.

Alıngan olabilirsiniz gerçekten . Çünkü çok fazla kafa yorup acaba neden diyorsunuz. Bu tip insanlar genelde alıngan oluyor. Alıngan denmesine bile alınır hale geliyor :) bana dense pek oralı olmam mesela.. sizi tanıyan tanır boşverin

Hiç bulaşma seni kıskanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…