Böyle biri bana geri dönse hakaret kabul ederim. Ne demek istiyor yani oradan ben ben salak mı enayi gibi mi görünüyorum.
Dönmek istesin. Ama ben kabul etmeyeyim
Benim problemim kendi gururumla, belki egomla. Hakikaten istemiyorum asla onunla tekrar birlikte olmam inşallah ama dönsün pişman olsun ve ben onu o hâlde izleyeyimO zaman aklınız hala onda demektir. Ki bu da dönerse duygularınıza yenilip onu kabul etme ihtimalini çıkarıyor ortaya.
aynı şehirde misiniz? ve ayrılalı ne kadar oluyor ? eğer seni sevseydi ikinci bir seçenek olmazdı diye düşünüyorum. hela ikiizler burcuysa o, aldatılmaya mahkumsun malesef :S
Dönerse buna izin vermemBence dönersenin üzerine yemin edip gider
Farklı şehirlerdeyiz burcu boğa.. Keşke hiç etmeseydi sevgimi kendi sevgisizliğiyle basitliğiyle. Dönse asla kabul etmiycem söz veriyorum herkese ve kendime. Zaten onunla mutsuzluğu değil onsuz mutluluğu tercih ettim sonunda bunu kendime yedirdim kabullendim birkaç gün oldu aldatmasının üzerine belki bi hafta
anladım canım üzme kendini, o da mı tıp okuyor, ne yapıyor? emin ol bir gün köpek gibi pişman olacaktır.
bi yerlerde bir sıkıntımız var ama hadi hayırlısı...neyi eksik yaşıyoruz acaba...siz güvenmeyerek şifresini kırmışsınız. aklınzda sorular mı vardı da yaptınız bunu? o da aldatmış başka kızlarla bu mudur? k.bakmayın ama bırakın geri dönmesini,karaktersiz karaktersiz iş yapmış adamı yanınızdan geçirmeyin daha iyi...biz en iyilerini hakediyoruz da işte arada şaşmadan olmuyor
terazi burcumu be bu çocuk
bnmde erkek arkdsm lse sondaykn gözmn önünde tanıdgm sevdgm b kızla aldattı ama ben şuanda nekdr canımn yandgnı kelmlrle ifade edemem vebnm ilk cıktgmdı onları gözmn önünde görmk ölüm gbi geliodu ama allah büyük ben her sanye allaha yalvardm mutlu olamsnlr elnde sonunda bna dönsn dye onun çin okadar gururumu harcamsmdrki asla gurumdan taviz vermzdm kızda afedersnde b tarfmdanda çrknd bunu bn demydm herks diyodu onu gectm iyi biri olsa onu nekdr sevdgm bldgi halde bna öyle bi yamuk yapmzdı 1 yıl berbr oldulr ama yemn ediyorm o kızn yanındaykn bile hep bna bakıyo bni takp ediyodu attgm her adımı biliyodu kızla cıktgı halde bna msj atıyo hep dua ettm ben aglrdm annm daynmzdı oda bnm halime aglrdı okadr kötü durumlra düşrdü bni ama sonc olark hc mutlu olmdlr ayrldlr baskasıyla cıkmya basldm oda bunun tanıdgı birydi duydugu gün bna msj attı bna bunu yapmaycktn dye öyle cvplr yazdm agznın payını verdmki bn o cocuktan ayrldm hayyımı kırdm hepsini geride bıraktm yalvardı yakrdı numaramı buldu aylarca ugrastı sonuc evt barstk ama yaptklrnı her fırsatta yüzüne vuruyrm suan bütün sülalesi bni biliyo aklna gelecblck en uzak akrabsyla ble tanstm ales her konuda bnm yanımda bir dedgmi iki etmiyo ama gel görki içimde ona karsı olan bütün ii duygulrı öldürdü napsa ne etse 40 taklada atsa eskisi kadr güvenemyrm en kötüsü o eski sevgm kalmadı....
terazi burcumu be bu çocuk
Dönerse buna izin vermem
kiz sistttt bende terazi burcuyum emme cok bagliyim kociskocuguma olurum onun icin bi keremama sevgiliyken aynisinin tipkisi bendede vardi hic kimseye yalvarmam hep karsi tarafin yalvarmasini beklerdim nitekimde oyle olurdu birsey hissettimmi aninda totosuna vururdum tekmeyi esimi bile kac kez birakdim emme en cok yalvaran erkek cinsi o cikdi kapti manken gibi kizi ahanda o benim konu sahibi arkadas salla gitsin canim bu ne kadar tutarsiz bir erkek omur gecmez tuketilir boyle biriyle bosver ne intikami kiz senin mutlulugun bile ona intikam olcak tecrube konusuyor yaz bir kenara bak ben kac yillik evliyim bir kez ayri yasadik esim soruyormus cocuklara anneniz mutsuzmu agliyormu diye kizim yoookkk sen gittiginden beri her aksam arkadaslariyla bizde dahil geziyoruz annem mutlulukdan ucuyor diye deluye dondu benim adam neyse barisdik bak birdaha ayrilmayacagiz tamammi ben cok kotu oluyorum sen mutlu oluyorsun nedense ama benim canim aklim herseyim sende kaliyor dedi kizzzzz benimde aklim her saniyem onu dusunmekle geciyordu amma caktirmadim ve itirafda etmedim bir egosu tavan yapmasin diye simdi kaybetme korkusu yasayan tek taraf sevgili esim benden giymetlisi yok bu dunyada
Tıp okuyorsun sanırım.Akıllı bir insansın ki o bölümü kazanmışsın.Senin böyle biriyle ne işin olur.Elbette ki duyguların var insanız anlayabiliyorum ama bazen duyguara gem vurmak gerek düşnmemeye çalış aklından çıkar onu dönmesini istemek barışmayacağımm ama dönsün demek aslında kendinize bile itiraf edemediğiniz hala onu istediğinizin dışa vurumudur.