Sizce döner mi?? nolur bi fikir verin..

düşüncenizde haklı olabilirsiniz, elbette yorum da yapabilirsiniz fakat kötü bi dönemden geçen bi insana bu yaklaşımın bu üslubunuz hiç doğru değil. üslubunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ve temenni ederim

Onu öyle bi unutacağım ki bu yazdıklarından utanacaksın

birincisi kimle nası konuşcağımı size sorcak değilim benle polemiğe girmeyin lütfen.ikincisi de emin olun onun kendine yaptığı şey benim ona yazdıklarımdan daha ağır.karşındaki adam seni aldatmış karşına geçip her erkek gibi yalan yeminler ediyor ve konu sahibi de bu durumda daha en çok kendisini sevdiğine dair annesi üzerine yemin etmesinin peşine düşüyor, oğlan onda dahi tereddüt ediyor sonra ediyor ama ondan da geri dönüyor..

bu durumdan sonra oturup "seven adam nası olur da aldatır" sorusunu kendisine sormasındansa oğlana yemin ettirmeye çalışması ve daha buraya döner mi acaba diye konu açması bence hala hiçbişeyin farkında olmadığını gösterir.üzüldüm açıkçası.

Çok güzel ifade etmişsin tatlım teşekkür ederim

Bakın şu konuda haklısınız, seven adam aldatmaz. Onun beni sevmemiş olduğu konusunda da hemfikiriz. Ama anlamak istemediğiniz nokta şu ki ben onunla bi ilişki düşlemiyorum, istemiyorum. Sadece gururumu belki egomu tatmin etmek istiyorum. Kendisini sevmeyen bi adam için aşk acısı çeken zavallı bi kız yok karşınızda. Özlemlerimi bütün duygularımı bir bir yok ediyorum ben. Anladınız mı

pardon da ben neden utanıyım beni ne ilgilendirir senin hayatın.ama unutsan iyi edersin bence yoksa kendin üzülürsün
Evet benim hayatım benim yaşadıklarım. Ama siz böyle yargıladığınız bi hayatın iyi akıbette olduğunu görünce utanmaz misiniz? Bu insani bişeydir. Belki daha sonrasında yapacağınız yorumlara dikkat eder kelimelerinizi seçersiniz

işte aslında aynı şeyden bahsediyoruz.bunlarla kendinizi boşa yormayın çünkü malesef sizi sevmeyen bi adam için yapabileceğiniz pek bişey yok buna intikam almak da dahil.en büyük intikam unutmaktır hiç tanımamış gibi yaşamaktır.keşke o an kendinizi kontrol edebilseydiniz ve öyle bir yemin etmesini de istemeseydiniz hatta hiç mesaj da atmasaydınız ve onun "ayrı kalalım en iyisi bu" tarzı mesajlar atmasına da fırsat vermeseydiniz bu sayede.

önemli olan intikam almak için başka hatalar yapıp onun egosunu boş yere göklere çıkarmamak.neyse olan olmuş umarım acınız en kısa sürede diner..

Canım keşke demeyi sevmem, sevecek olsaydım sana keşke ilk yorumun bu şekilde olsaydı derdim :) teşekkür ederim aman aman bi acım yok ama olanı da geçecek inşallah, dualarınızı istiyorum sizden birbirimizi yanlış anladik başta biraz

rica ederim canım ben ne demek istediğini anladım hatta hissettim..Ama ben 7,5 yıllık evlilikle sonuçlanan ilişkimden şunu öğrendim küçük büyük sorunun ne olduğunun önemi yok aynı özveriyle çözmeye çalışıyorsanız o da sen de kıymet budur,boşlamak kıskandırmak ,yok azcık ara verelim vs vs bunlar uzatmaları oynamaktır ve bu ilişki istisnalar dışında biyere varmaz varanlarda yine sekteye uğrar..
sana herşeyiyle bağlı iyide kötüde küçük büyük her sorunda kenetlenebileceğin çok mutlu olabileceğin bir sevdicek nasip olsun işaallah

bence dönmemesi dha ii olur bosuna kafan karıscak barısırsanda sana yaptıkları hep aklına gelicek gün gectkce soguycan olan sana olucak basıma geldgi için biliyorum suan keske hiç dönmesyms dyrm okadr dua etmişimdr dönmesi için ne aptalmışım diyorum ip bikere kotumu bağlasanda eskisi kadr saglam olmuyo malesef...

Boşver gülüm ne uğraşıyon ? Keser döner sap döner, gün gelir hesap döner derler

Son düzenleme:
Gece gece güldürdü beni ex sevgiliniz :) Böylesi dönse ne gitse ne? Ama bence dönsün de söylediklerini yazın hep beraber yine gülelim :))

:)) dönmeye niyeti yok sanırım kızlar. Ve sanırım haklısınız intikama falan da gerek yok. Neyin intikamı bu? Olmayan aşkın mı? Bi çırpıda, düşünmeden, bilmem kaç kızla konuşmuş olmasının mı? Benden uzak, yolu açık olsun. Erkekler ölsün modundayım, kimselere güvenemiyorum, geride böyle bir ben bıraktı o canımı sıkıyor sadece. Bir de bazen özleme nöbetleri geçiriyorum, onlar da azaldı ama yok olma yolunda ilerliyorlar. Teşekkür ederim hepinize, hakikaten. :)

Her seven donmez , gururlu adam askindan olse donmez .

döner canım gururunu bırakır bı sure sonra pişman olur gurur yaptıgına sevdıgıne kavusmak ıster.eger gururunu bırakamazsa zaten cok sevmıyodur.sevgı ınsana en olmuycak seylerı bıle yaptırabılır.

Çoluk çocuk gibi konuşmuş resmen ve güldüm yeminimi geri alıyorum demesine. Aldatmış seni ötesi var mı.? Acı çeke çeke unutacaksın illaki. Ya evlendiğinizde ve çocuğun varken aldatsaydı o zaman ne olurdu...... Sakın geri dönüş yapıp affetme onu.

Çok mutsuzum

Eşimle çocuk olayı yüzünden ayrılıyorum.6 yıllık evliyim ve hayatımda artık bizi birbirimize bağlayan bir şey olsun istiyorum.Eşimin ailesiyle problemlerim var.Eşim bu yüzden benden çocuk sahibi olmak istemiyor.Bende artık buna son noktayı koymaya karar verdim.Oda hemen boşanmayı kabul etti.Şimdi eşyalarını topluyor birkaç güne kadar evi terkediyor.Eşimi çok sevsem de ona içimden dur demek gelmiyor.İnanılmaz kırıldım.Belli etmeden sürekli ağlıyorum.Yaşadıklarıma inanamıyor birkaç gün önce aşkım diyen adam çocuk konusunda ısrarlı olunca boşanma kararımı destekleyip benden hemen vazgeçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…