çok saçma ya..adam seni çatır çatır aldatmış sen kalkmış en çok seni sevdiği üzerine yemin etti mi etmedi mi peşine düşmüşsün..ne komik.
seven adam aldatır mı?seven adamın özrü kabahatinden büyük olur mu?seven adam bahane bulur mu..
HAYIR.
kendini kandırmayı bırak, ayrıca sorunun cevabnı da veriyim bu kafayla sen dönersin ona geri o sana değil.
kullanıyorum tatlım ama burdan adımı vermek istemiyorum, nasıl yapsak ?
çok saçma ya..adam seni çatır çatır aldatmış sen kalkmış en çok seni sevdiği üzerine yemin etti mi etmedi mi peşine düşmüşsün..ne komik.
seven adam aldatır mı?seven adamın özrü kabahatinden büyük olur mu?seven adam bahane bulur mu..
HAYIR.
kendini kandırmayı bırak, ayrıca sorunun cevabnı da veriyim bu kafayla sen dönersin ona geri o sana değil.
düşüncenizde haklı olabilirsiniz, elbette yorum da yapabilirsiniz fakat kötü bi dönemden geçen bi insana bu yaklaşımın bu üslubunuz hiç doğru değil. üslubunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ve temenni ederim
düşüncenizde haklı olabilirsiniz, elbette yorum da yapabilirsiniz fakat kötü bi dönemden geçen bi insana bu yaklaşımın bu üslubunuz hiç doğru değil. üslubunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ve temenni ederim
Onu öyle bi unutacağım ki bu yazdıklarından utanacaksın
birincisi kimle nası konuşcağımı size sorcak değilim benle polemiğe girmeyin lütfen.ikincisi de emin olun onun kendine yaptığı şey benim ona yazdıklarımdan daha ağır.karşındaki adam seni aldatmış karşına geçip her erkek gibi yalan yeminler ediyor ve konu sahibi de bu durumda daha en çok kendisini sevdiğine dair annesi üzerine yemin etmesinin peşine düşüyor, oğlan onda dahi tereddüt ediyor sonra ediyor ama ondan da geri dönüyor..
bu durumdan sonra oturup "seven adam nası olur da aldatır" sorusunu kendisine sormasındansa oğlana yemin ettirmeye çalışması ve daha buraya döner mi acaba diye konu açması bence hala hiçbişeyin farkında olmadığını gösterir.üzüldüm açıkçası.
Evet benim hayatım benim yaşadıklarım. Ama siz böyle yargıladığınız bi hayatın iyi akıbette olduğunu görünce utanmaz misiniz? Bu insani bişeydir. Belki daha sonrasında yapacağınız yorumlara dikkat eder kelimelerinizi seçersinizpardon da ben neden utanıyım beni ne ilgilendirir senin hayatın.ama unutsan iyi edersin bence yoksa kendin üzülürsün
Bakın şu konuda haklısınız, seven adam aldatmaz. Onun beni sevmemiş olduğu konusunda da hemfikiriz. Ama anlamak istemediğiniz nokta şu ki ben onunla bi ilişki düşlemiyorum, istemiyorum. Sadece gururumu belki egomu tatmin etmek istiyorum. Kendisini sevmeyen bi adam için aşk acısı çeken zavallı bi kız yok karşınızda. Özlemlerimi bütün duygularımı bir bir yok ediyorum ben. Anladınız mı
işte aslında aynı şeyden bahsediyoruz.bunlarla kendinizi boşa yormayın çünkü malesef sizi sevmeyen bi adam için yapabileceğiniz pek bişey yok buna intikam almak da dahil.en büyük intikam unutmaktır hiç tanımamış gibi yaşamaktır.keşke o an kendinizi kontrol edebilseydiniz ve öyle bir yemin etmesini de istemeseydiniz hatta hiç mesaj da atmasaydınız ve onun "ayrı kalalım en iyisi bu" tarzı mesajlar atmasına da fırsat vermeseydiniz bu sayede.
önemli olan intikam almak için başka hatalar yapıp onun egosunu boş yere göklere çıkarmamak.neyse olan olmuş umarım acınız en kısa sürede diner..
rica ederim canım ben ne demek istediğini anladım hatta hissettim..Ama ben 7,5 yıllık evlilikle sonuçlanan ilişkimden şunu öğrendim küçük büyük sorunun ne olduğunun önemi yok aynı özveriyle çözmeye çalışıyorsanız o da sen de kıymet budur,boşlamak kıskandırmak ,yok azcık ara verelim vs vs bunlar uzatmaları oynamaktır ve bu ilişki istisnalar dışında biyere varmaz varanlarda yine sekteye uğrar..ADAM sözünün arkasında durur.. Bu değil :) ayrı kalalım deyince ne hissettim biliyor musun? Bizim için yeterince çabalamadığını. Ve soğudum. Ben küçük hatalarımda bile ne kadar çabalardım bizim için. Onun verdiği kıymet bu kadarmış. Yazık.. Buna üzülüyorum, bunu sindiremiyorum ben. Bu yüzden pişman olmasını bu kadar çok istiyorum. Ben acımı şimdi çekiyorum ve rahatliyorum duygularim da bitiyor yavaş yavaş. O ne zaman anlar kıymetimi, kıymetimizi bunu soruyorum kendime ve sizlere. Biraz dağınık yazdım kusura bakma ablacım
Her seven donmez , gururlu adam askindan olse donmez .