Sizce döner mi?? nolur bi fikir verin..

yaa keşke yapblsm 1 dk durmycm yanında ama olmuyo suan ayrı sehrlerde yasıyrz taynmz cıktı bzm okulu orada okuyrm ama 1 yıl hc görmdm ama acım hafiflemedi o haytmda olmynca nefs almyrm ama onunlada olamyrm okadr kötüymki napacgmı bnde bilmyrm..

O ne öyle arkadaşım kımıl kımıl yanar döner bir çocuk,adam sözzünün ardında durur ..çok üzülürsün belki ama bu çocuk sana dönmese daha hayırlı olur gibi geliyor ,bak ben biçok yerde yazmışımdır kaçan kovalanır durumuna dönderme işi , trip atmış yok ayrı kalalım falan duygularına kapılıp erime kıymetlendirme acı çeksin istiyosan kayıtsız kal mutlu neşeli hayatına devam et ..sen 'in ondan ibaret olmadığını anlayınca görür o ..... sını

Geri dönse ne olacak ki? affedebilecek misin?

Herşeyi sinene çekebilecek misin?

Geri dönmemesi eminim senin açından daha hayırlı olacak, çünkü geri dönse sen affedersin ve bir ömür geri döndüğüne pişman olursun.

Evli olsaydında aldatsaydı al intikamını der hak verirdimde 6 ay sevgili olmuşsunuz aldatmış intikam intikam diyosunuz iyi hoş güzel günler geçirdiniz az çok sevdiniz demekki birşeyler onu tatmin etmemiş gitmiş başka kızlarla görüşmüş konuşmuş hata yapmış ayrılmışsınız kötü birşey yaptıgı ama neden saygılı bir şekilde bitirmiosunuz şu ilişkilerinizi anlam veremiyorum hepiniz sevmişsiniz aşkından ölmüşsünüz hangi fedakarlığı yaptınız 6 ay sürede birbirinize çok garip bu düşünceler biten bitmiş artık intikam almakta saçma bırak gitsin

Canım seninki ne aşk ne sevgi. Seninki bağlılık. Mahvetme kendini

ADAM sözünün arkasında durur.. Bu değil :) ayrı kalalım deyince ne hissettim biliyor musun? Bizim için yeterince çabalamadığını. Ve soğudum. Ben küçük hatalarımda bile ne kadar çabalardım bizim için. Onun verdiği kıymet bu kadarmış. Yazık.. Buna üzülüyorum, bunu sindiremiyorum ben. Bu yüzden pişman olmasını bu kadar çok istiyorum. Ben acımı şimdi çekiyorum ve rahatliyorum duygularim da bitiyor yavaş yavaş. O ne zaman anlar kıymetimi, kıymetimizi bunu soruyorum kendime ve sizlere. Biraz dağınık yazdım kusura bakma ablacım

Geri dönse affedecek bi imaj mı çizdim? Benim derdim birlikte olmak değil canım benim. Benim sindiremediğim şeyler var ve onun pişmanlığını görmezsem hep içimde kalacak gibi

6 ay çok kısa bir zaman ve dönmüş ama sen istememişsin. Valla 2 senelik biri bnm hayatımdan çıkıp geri dönmediyse 6 aylık biri geri dönmüş bnmkn de sorun var diye düşünüorum şuan :) Boşveeeer bak hayatına seven biri o lafları etmezdi.

söylediğin gibi gerçkten küçük hatalarında bile çabaladıysan, zaten sen hayatnda olmadğın için mahvolacaktr..tabii sana değer verip sevdiyse.. sevmediyse de mahvolmasını bekleme...hayatının keyfini çıkartıyordur (ne yazık ki).. bir de gerçekten 6 aylık bir ilişki için böyle olmaya değer mi ?insanlar 16 yıllık evliliklerini bitirrken?senin acını küçümsemyorum ama ,isteynce hiçbir şey vazgeçilmez olmuyor emin ol..vazgeçen olmayı bilmek lazım bazen

Ne demek demek ki birşeyler onu tatmin etmemiş gitmiş konuşmuş? Size yapılsa demek ki birşeylerden memnun değildi mi derdiniz? Azıcık empati yapın lütfen. Madem memnuniyetsizdi ilişkimizden, gelip adam gibi bitirecekti. Böyle yalana dolana sahte oyunlara gerek yoktu. Hayatım boyunca kimseyi acıtmaya dayanamadım ben. Ama bu kez çok kırıldım. İlk kez kırmak istiyorum. Yakıp dökmek istiyorum. 6 ayın hatırına saygıdan bahsetmişsiniz, giderken yaptıklarını anlattım okudunuz mu? Sevmemiş beni bu adam. Olur olmadık yerde seni seviyorum derken aslında hiç sevmemiş. Bu da aldatılmaktır binevi. Ne acıdır bunları yaşamak bilir misiniz? Tekrar söylüyorum, birazcık empati rica ediyorum.

Canım benim seni seven biri o lafları etmezdi diyorsun ya bunu her söylediğinizde içimi bi hırs bürüyor. 2 seneden sonra dönmediyse bence henüz donmemiştir. 2 seneden sonra gittiyse zaten dönmesin değil mi? Ben benimkinin yaptığını dönmek olarak görmüyorum o olayın hemen arkasından yaptığı yalvarma. Kuyruk acısı gibi bişey. Her şeyi sindirsin, sonra değerimi anlasın büyük bi pişmanlıkla gelsin istiyorum. Ve ben hayır dediğimde hissettiklerini görmek istiyorum. Görülebilecek kadar gerçek olsun acısı istiyorum.

ilhan uçkan'In kitabında okumuştum gerçekten seven 5 gün dayanbilir ayrılığa diyordu :) bu süre geçtiyse ve dönmediyse üzgünüm ama senle uğraşmıyorsa başkalarıyla uğraşıyormuş diyor ..
ve evet bi arkadaş yorum yapmış kaçan kovalanır hesabı yapmaya çalışmış çocuk madem görüşmeyelim falan die reste rest yapmazsan kaybeden sen olursun eğer hiç bir tepki vermeyip normal hayatına devam edersen mutlaka gelir buna emin ol denenmiş bi yöntem

O benim vazgeçtilmezim değil. Güzel günler geçirdik ama aman aman bi aşkımız da yoktu. Acımı küçümse canım ben de küçümsüyorum. Benim derdim bambaşka. Bakın dönse ben onu istemiyorum zaten şu an. Ben onsuz mutluyum hatta daha mutluyum. Ama bi kere beni sevdiğini kanıtlamış olur dönerse. İçim soğur. Hırsım geçer. Sonra hayır derim. Gururum da tatmin olur. Ve yoluma bakabilirim

Aaaah kim istemez ki onları umarım döner :)

5 günü geceli çok oldu canım ama bi sürü arkadaşım var beş günü geç beş ay olduğu halde hâlâ deli gibi seven. Bu biraz gel git akıllı bi çocuk. Hiçbir kitaba hiçbir kurala uymuyor yakışmıyor. O rest çektiğinde ben de kararımdan caymadım aman kaçacak çocuk demedim aksine soğudum. Tutarsızlığa bak dedim. Ona hiç tepki vermiyorum faceden Whatsapptan hiçbir şekilde bana ulaşamaz engelleri kaldırmayı da düşünmüyorum. Ama dönmek istesin istiyorum ya. Seni ne kadar sevdiğimi yeni anladım bizim için herşeyi yapabilirim desin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…