Kızlaar merhaba. Çok olmadı geçenlerde bi konu açmıştım erkek arkadaşımın beni aldattığını facebok şifresini kırıp öğrenmiştim. Sonrasında çok yalvardı bu salak bana, seni gerçekten çok seviyorum hep hayatimda ol onlar sadece bi anlık nefsimin kurbanı olduğum için konustugum insanlardı dedi. Dedim ki bak, gururum kirildi ben seni asla affetmeyeceğim. Beni sevdiğine de inanmiyorum seven birinin gözü dışarda olmaz dedim. Senin üzerine yemin ediyorum sadece seni sevdim çok sevdim dedi. Annenin üzerine yemin et dedim mırın kırın etti bu çok büyük bi yemin dedi senden öncesini de dahil edecek miyim dedi dedi dedi dedi... O dakika bende film koptu. Ayrıca sorduğu sorudan anladım ki aklı hâlâ geçmişteki 3,5 yıl bişeyler paylaştığı ilişkisinde kalmış.Benim uzerime çok çabuk yemin etmiştin? İstemiyorum bahsettiğin sahte duygularını uzak dur benden dedim, Whatsapptan engelledim. Telefonuma mesaj atmış annemin üzerine yemin ediyorum sadece seni sevdim çok sevdim seninle evlilik düşledim diye. Cevap vermedim. Yarım saat sonra bana zorla bi iş yaptırmayacaksın işte başım çatlıyor şu an geri alıyorum yeminlerimi yazmış. Sevgimi verdiğim adamın çocukça davranışlarına bir bir şahit oluyordum, şoktaydım. O arka arkaya mesaj atıp yeminini geri alıyordu. En sonunda tamam tövbe ettin bitti işte sıkma canını yazdım bende yavaş yavaş bitiriyordu kendini. Onun üzerine bi mesaj atmış birbirimize mutluluk vermiyoruz ayrı kalmak sanırım daha doğru sen haklısın gibi bişeydi. Tamamını okuyamadım midem bulandı. Sildim. Şu an sadece o da üzülsün istiyorum. Pişmanlıktan ölsün istiyorum. Sizce geri döner mi? Ben napmalıyım bu durumda?