Sizce döner mi?? nolur bi fikir verin..

merve205

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
157
0
Kızlaar merhaba. Çok olmadı geçenlerde bi konu açmıştım erkek arkadaşımın beni aldattığını facebok şifresini kırıp öğrenmiştim. Sonrasında çok yalvardı bu salak bana, seni gerçekten çok seviyorum hep hayatimda ol onlar sadece bi anlık nefsimin kurbanı olduğum için konustugum insanlardı dedi. Dedim ki bak, gururum kirildi ben seni asla affetmeyeceğim. Beni sevdiğine de inanmiyorum seven birinin gözü dışarda olmaz dedim. Senin üzerine yemin ediyorum sadece seni sevdim çok sevdim dedi. Annenin üzerine yemin et dedim mırın kırın etti bu çok büyük bi yemin dedi senden öncesini de dahil edecek miyim dedi dedi dedi dedi... O dakika bende film koptu. Ayrıca sorduğu sorudan anladım ki aklı hâlâ geçmişteki 3,5 yıl bişeyler paylaştığı ilişkisinde kalmış.Benim uzerime çok çabuk yemin etmiştin? İstemiyorum bahsettiğin sahte duygularını uzak dur benden dedim, Whatsapptan engelledim. Telefonuma mesaj atmış annemin üzerine yemin ediyorum sadece seni sevdim çok sevdim seninle evlilik düşledim diye. Cevap vermedim. Yarım saat sonra bana zorla bi iş yaptırmayacaksın işte başım çatlıyor şu an geri alıyorum yeminlerimi yazmış. Sevgimi verdiğim adamın çocukça davranışlarına bir bir şahit oluyordum, şoktaydım. O arka arkaya mesaj atıp yeminini geri alıyordu. En sonunda tamam tövbe ettin bitti işte sıkma canını yazdım bende yavaş yavaş bitiriyordu kendini. Onun üzerine bi mesaj atmış birbirimize mutluluk vermiyoruz ayrı kalmak sanırım daha doğru sen haklısın gibi bişeydi. Tamamını okuyamadım midem bulandı. Sildim. Şu an sadece o da üzülsün istiyorum. Pişmanlıktan ölsün istiyorum. Sizce geri döner mi? Ben napmalıyım bu durumda?

seviyosa dönmesi lazım ama tutarsız konusmus yemın edıyorum yok gerı alıyorum fılan sana yalvarmıs sende hep terslemıssın haklı olarak sonra bakmıs kı yalvarmakla olmuyo dur ayrı kalcagımı söyleyım bende sert yapim dayanamaz bana nasılsa barısırız dıye düşünmüş herhalde.geri adım atma senı sevse nefsıne sahıp cıkardı.bugun böyle yapan evlenıncede böyle yapabılır.boşver gitsin.

Geri döner mi mi ? dönmüş ya ! almışsın ya hıncını ! kaç kere döncek arkadaşım adam sana

Hayır alamadım bizimki giderken yaptı numarasını çünkü aklının eski kız arkadaşında olduğunu senden öncesi de dahil mi bu yemine derken anladım. Pişmanlıktan ölsün beni mumla arasın istiyorummmm tekrar gelsin istiyorum! Çok mu şey istiyorum :)

Bencede geri donmus icin sogusun artik canm seni aldatan birine nasil guveniceksin? Geri doner mi bilemeyz belkide donr sebeb aynı değil ama bana iki sene boyunca geri donmk icn çaba sarf eden oldu arkadsm nrydrsr her iki haftada bir yalvariyordu.ama son dört aydr sesi çıkmıyor herhalde kabullendi artk gec oldu anyalisi kit adamin.iyi olmuyo valla laf anlat isin yoksa istemiyorum filan bosverrr

Tatlım bu hep böyle tutarsız bi adamdı. Bazen bittigi için seviniyorum ama bana yaşattıklarını kaldıramıyorum intikam istiyorum pişmanlıktan gebersin istiyorum yaa

walla çok şey istiyosun :) boşver hayatına bak onu süründürcem derken bi bakmışsın kendin sürünüyosun haberin bile olmaz ..

Ben geri dönsün birlikte mutlu olalım gibi saf saf hayaller kurmuyorum ki artık geri dönmek istesin arkasında bıraktığı gibi bi ben bulamasın içi acısın çok pişman olsun istiyorum hep alttan alan taraf bendim bu defa kararlı bi şekilde bitti dedim ve bizim için yeterince çaba sarf etmedi.. Hem bana değer de vermemiş o kadar kolay senin üzerine yemin ederim dedi ki . Ben ona sevgimi verirken o sevemediği için intikam istiyorum zaten aynı şeyi yaşasın!

6 ay bitmişti canım

seni basit görüp hemen yemin etmesi,annesini ortaya attıgında mırın kırın etmesi sana yeterince değer vermediği anlamına geliyo 6 ay çok bi zaman değil ve eğer gerçekten sevmiş olsaydı seni geri kazanabilmek için elinden geleni yapardı ama görüyorum ki anlattığın kadarıyla hiçbir çaba yok.bırak hayatına bak yaşın gençtir önüne çok fırsatlar çıkacaktır

walla çok şey istiyosun :) boşver hayatına bak onu süründürcem derken bi bakmışsın kendin sürünüyosun haberin bile olmaz ..

Ben böyle bi adam için sürüneceğime orangutan alır onunla birlikte sürünürüm.. allah acıtmasın özletmesin şu an duygum kalmamış gibi hissediyorum ama olayların sıcaklığı yüzünden de olabilir bilemedim ki napsam nerelere gitsem

ramazan ayındayız dua et bol bol hele su 10 gun kala hergun bunu ıstıyorum allahım bana yasattıklarının aynısını benı düşünerek yasasın pişman olsun hakkımı sen al ondan diye dua et .eger gercekten sen haklıysan o bu yaptıklarını çeker.ama egerki ufacıkta olsa sendede haksızlık varsa ettıgın dua sanada tutabılır ona göre iste allahtan.kimsenın yaptıgı yanına kalmıyo dua etmek gıbı beddua etmekte hakkımız sonucta.üzene eyvallah deyıp mutlu olsun dıede dua etcek değiliz hakettıgını ceksın herkes.çeksinki anlasın nasıl hata yaptıgını.

Her kelimene katılıyorum ama onun o pişman üzgün keşkeleri olan ve "yazık lan" diyeceğim hâllerini görmek istiyorum istemsiz bi istek bu

Adam seni aldatmış senin taktığın şey eski sevgiilsi üstelik onunla ilgili bir şey de geçmemiş sen çıkarmışsın bu anlamı

Dönse n'olur ki artık ?
Boş ver. Allah onu sınar. Sana yaşattığını elbet yaşar.
Sen rahat ol Rabbım kimsenin ahını kimsede bırakmaz.

beni aldattığını öğrendiğim gece ağlamaktan nefes alamayacak duruma geldim öyle büyük ah ettim ki öyle içten.. Benim de hatalarım olmuştur elbet ama ben sadık kaldım ona hep böyle bi yanlışı aklımdan geçirmedim
bu sabah kahvaltıda herkes gülerek sen şakrak kahvalti ederken bizim evde benim yaptigima bak
"bana yapılır mıydı be gerzek herif ühühü"
böyle istemsiz ve yersiz aglama krizleri geliyor.. Reva mı ettiği
salak adam.
Valla salak ya
Di mi

Her kelimene katılıyorum ama onun o pişman üzgün keşkeleri olan ve "yazık lan" diyeceğim hâllerini görmek istiyorum istemsiz bi istek bu

bak canım bende aldatıldım aynı şeyi istiyodum çok dua ettim,gece gündüz namaz kıldım,Allah'a yalvardım,ağladım ve sonunda köpek gibi pişman oldu sende şu mübarek günlerde çok dua et Allah büyüktür mervecim

Adam seni aldatmış senin taktığın şey eski sevgiilsi üstelik onunla ilgili bir şey de geçmemiş sen çıkarmışsın bu anlamı

Bana sadece sevdiğim üzerine yemin ederken geçmişi de dahil edicem mi diye sordu yani diyor ki geçmişteki kişiyi hâlâ seviyorum onu dahil et dersen yemin etmem.. Benim anladigim budur

Bana sadece seni sevdiğim üzerine yemin ederken geçmişi de dahil edicem mi diye sordu yani diyor ki geçmişteki kişiyi hâlâ seviyorum onu dahil et dersen yemin etmem.. Benim anladigim budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…