acrofobi Miss you so much! Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 774 1 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi merve205 #121 adam seni aldatmış yakalamşsın.sende sonrasında hıncını almışsın işte.daha ne yapcaksın.:26: bırak geri kalanını allahtan bulsun artık.
adam seni aldatmış yakalamşsın.sende sonrasında hıncını almışsın işte.daha ne yapcaksın.:26: bırak geri kalanını allahtan bulsun artık.
M merve205 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2013 157 0 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi merve205 #122 acrofobi .!.: adam seni aldatmış yakalamşsın.sende sonrasında hıncını almışsın işte.daha ne yapcaksın.:26: bırak geri kalanını allahtan bulsun artık. Genişletmek için tıkla... Hıncını almışsın derken naptım ki? Alamadım ama alma isteğim de sönüyor zamanla
acrofobi .!.: adam seni aldatmış yakalamşsın.sende sonrasında hıncını almışsın işte.daha ne yapcaksın.:26: bırak geri kalanını allahtan bulsun artık. Genişletmek için tıkla... Hıncını almışsın derken naptım ki? Alamadım ama alma isteğim de sönüyor zamanla
acrofobi Miss you so much! Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2010 774 1 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi merve205 #123 merve205 .!.: Hıncını almışsın derken naptım ki? Alamadım ama alma isteğim de sönüyor zamanla Genişletmek için tıkla... geri dönmüş köpek oluş sen ona bi umut bile vermemişsin baksana.daha napıcaksın.hayatın tadını çıkar boşver o daha çok kudurur böylelikle hem
merve205 .!.: Hıncını almışsın derken naptım ki? Alamadım ama alma isteğim de sönüyor zamanla Genişletmek için tıkla... geri dönmüş köpek oluş sen ona bi umut bile vermemişsin baksana.daha napıcaksın.hayatın tadını çıkar boşver o daha çok kudurur böylelikle hem
D Demirpapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2012 605 17 6 Ağustos 2013 Konu Sahibi merve205 #124 zyx321 .!.: döner canım gururunu bırakır bı sure sonra pişman olur gurur yaptıgına sevdıgıne kavusmak ıster.eger gururunu bırakamazsa zaten cok sevmıyodur.sevgı ınsana en olmuycak seylerı bıle yaptırabılır. Genişletmek için tıkla... gururu aşkından daha değerli erkekler var ve dönmüyorlar . Siz sadece bugüne kadar böyle biriyle karşılaşmamışsınız .
zyx321 .!.: döner canım gururunu bırakır bı sure sonra pişman olur gurur yaptıgına sevdıgıne kavusmak ıster.eger gururunu bırakamazsa zaten cok sevmıyodur.sevgı ınsana en olmuycak seylerı bıle yaptırabılır. Genişletmek için tıkla... gururu aşkından daha değerli erkekler var ve dönmüyorlar . Siz sadece bugüne kadar böyle biriyle karşılaşmamışsınız .