Sizce döner mi?? nolur bi fikir verin..

tatmin olmak demek sadece cinsel tatmin deil sanırım ters anlıosun empati yapsamda sevmemiş beni kandırmış yok intikam alayım canına okuyım demezdim inan bana hiç gerek yok bu tarz şeylere ben zaten hata yapmış diyorum farkındaysan onu savunmadım

Son düzenleme:
aman boşver salla gitsin dünyada bi o mu erkek kaldı ya o senin suçun değil ama ona döner tekrar sevgili, arkadaş yada evlenirsen bu senini suçun olur şimdiden byle yapan birinden ne bkliyorsun aşk mı sevgi mi _? daha nice uzun yılların var allahın izniyle niye üzülüyorsun kii

Cinsel tatmin aklıma bile gelmedi sen mi ters anlamış oldun bu durumda? İnsan ilişkilerinden bahsediyoruz başka bişey değil ki. Neyin "gerek yok"u bu? Sağol yorumun için

Dünyadaki hiçbir erkek umrumda değil şu an tek umrumda olan bi erkeğin pişmanlığı. Ben ona tekrar güvenemem ablacım onunla tekrar birlikte olmam mümkünü yok

Dünyadaki hiçbir erkek umrumda değil şu an tek umrumda olan bi erkeğin pişmanlığı. Ben ona tekrar güvenemem ablacım onunla tekrar birlikte olmam mümkünü yok

pişman olsa ne olcak 2 gün sonra unutacak . hadi pişman oldu ne olcak zaten birlikte olmayacaksın . Kendini yıpratırsın ancak

''Affetmek geçmişi değiştirmez ama geleceğin önünü açar. ''
Bundan kastım, affet barış demek falan değil elbetteki. Onun yaptıklarını, sen kendi içinden affet, yoksa ona olan hıncın sana yanlış şeyler yaptırır. Ya onun inadına saçma şeyler yapmak istersin, ya ona zarar vermek için bir şeyler yapmak istersin, ya da dönsün de hıncımı alayım diye telefon başında bekleyip kendini hırpalarsın. Bu senin onu unutmanı imkansız hâle getirir. Rüzgara bırak, onu da yaptıklarını da alsın götürsün senden. Dönüp özür de dilemiş zaten, sen onu reddederek vermen gereken dersi vermişsin zaten emin ol. Bundan sonrası için, onun dönmesini ondan intikam almayı yada ağzının payını vermeyi falan düşünme. Biliyorum, öyle daha çok için rahatlayacakmış gibi hissediyorsun ama sonu yok bunun. Bundan sonra o kişiliksizin karşısına çıkacak olan kıza acı sadece, gül ve geç

Canım o kadar güzel yazmışsın ki.. Bazen düşünüyorum bu söylediklerini ama hırsım engel oluyor. Eğer tekrar eski sevgilisiyle birlikte olursa ihtimali asıl beni delirten. Ama beni sevmiş olduğunu bi şekilde ispatlasın sonra gitsin o kız dışında kimle oluyorsa olsun. Kimseye güvenim kalmadı onun sahtekârlığı yüzünden. Beni sevdiğini düşünüyordum ama giderken kanıtladı sevmediğini. Bu içimi acıtıyor, ben buna kırıldım..

Kızlar sanırım şifresini nasıl kırdığımı öğrenmiş kırmam için gerekli şeyleri kaldırmış ilişki durumunu dün gece kaldırmış.. niye kontrol ettim ki ben bunun hesabını

Kızlar sanırım şifresini nasıl kırdığımı öğrenmiş kırmam için gerekli şeyleri kaldırmış ilişki durumunu dün gece kaldırmış.. niye kontrol ettim ki ben bunun hesabını

Tatlım seni çok iyi anlıyorum. ben de şu an bi ayrılık yaşıyorum eski sevgilileri yüzünden ama başka mesele bizimki. senin için kabullenmek çok zor, haketmedim diyorsun biliyorum. o eski sevgilisi dediğine dönse de mutlu olamicak ve o ilişki de eninde sonunda biticek, inan bana. onun kimle nerde olduğunu öğrenmeye çalışma, bilme görme. Daha kolay olcak o şekilde. inan bana.

Döneceğine dair umutlarım tükeniyor hırsımla hıncımla baş başa bıraktı inşallah zaman içimdeki intikam duygusunu öldürür.. Uzak olsun benden ne hâli varsa görsün kontrol etmeyeceğim artık hiçbir şekilde kimseye de güvenmeyeceğim

canım benim sevgilimde terazi burcu ve çok degesiz oda bni yalvartıyor valla şimdi bu beni sevdiğini mi gösteriyo haha

O kadar haklısın ki. Seni çok iyi anlıyorum.. evet zaman herşeyi geçircek ve 'kurtuldum' kelimesini kullanırsan, yardımcı olur herşeyi unutup silmeye. kötü bi kabustan uyandığını düşün. ve en önemlisi, yatmadan önce hayal kur. çok mükemmel bi erkekle (herşeyi senin istediğin gibi, sadık) flört ettiğini herkesin size hayranlıkla baktığını falan. hayal kurmak da yardımcı olur. o insan eninde sonunda gelcek sen iyi bi insan olmaya devam ettikce :) kimseye güvenmemek en mantıklısı, ama herkese şüpheyle bakınca da paranoyak oluyor insan. gerektiği kadar güvenmek ve kime ne kadar güvenebilceğini anlamak çok önemli. yaşayarak öğreniyoruz işte bir şeyleri. sen görmedikten sonra ne halt ediyosa etsin, sen gez toz alış veriş yap saçlarını boyat barlara git dağıt eğlen, herşeyi kendin için yap

Canım ben sende kendime görüyorum. Bu kadar mı her cümlesine içi atar bi insanın. Seninle dertleşmek konuşmak isterim burada mesaj hakkım dolmadığı için mesaj atamıyorum facebook kullanıyor musun

çok saçma ya..adam seni çatır çatır aldatmış sen kalkmış en çok seni sevdiği üzerine yemin etti mi etmedi mi peşine düşmüşsün..ne komik.

seven adam aldatır mı?seven adamın özrü kabahatinden büyük olur mu?seven adam bahane bulur mu..

HAYIR.
kendini kandırmayı bırak, ayrıca sorunun cevabnı da veriyim bu kafayla sen dönersin ona geri o sana değil.

Canım ben sende kendime görüyorum. Bu kadar mı her cümlesine içi atar bi insanın. Seninle dertleşmek konuşmak isterim burada mesaj hakkım dolmadığı için mesaj atamıyorum facebook kullanıyor musun

kullanıyorum tatlım ama burdan adımı vermek istemiyorum, nasıl yapsak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…