Sizce döner mi?? nolur bi fikir verin..

Beni sevdiğini onların anlık heves olduğunu kanıtlayamadan gitti o yüzden içim soğumadı

bak güzelim aldatan insanda sevgi, merhamet vb duygular yoktur yani sen seni sevdiğini kanıtlamak istiyorsun ama düşün ya bir düşün sevilseydin aldatılır mıydın?

Bu dangalak dönse ne olur Allah aşkına?
Acı mı çekmek istiyorsun?

Koy tekmeyi yeni aşklara yelken aç. Gez gençliğinin tadını çıkar.
En fazla 2 ay ağlar unutursun ne salakmışım dersin garanti veriyorum sana..
Yol ver gitsin yaa nikah yok çocuk yok ne bu mahkumiyet sadakat yoksunu beyinsizlere anlamıyorum..

Ayrılınca ben hemen bizim fotoğraflarımızı kaldırmıştım onun face'inden sonra bu kaldırmaz falan can sıkmayayım diye. Orda şifresini değiştirmiş. İstesem girerim şifresini kırıp ama o bunu bilir mesaj gidiyor telefonuna. O kadar çok merak ediyorum ki hâlâ konuşuyor mu öyle kızlarla diye.. Biraz zaman geçince girsem mi?

Bu dangalak dönse ne olur Allah aşkına?
Acı mı çekmek istiyorsun?

Koy tekmeyi yeni aşklara yelken aç. Gez gençliğinin tadını çıkar.
En fazla 2 ay ağlar unutursun ne salakmışım dersin garanti veriyorum sana..
Yol ver gitsin yaa nikah yok çocuk yok ne bu mahkumiyet sadakat yoksunu beyinsizlere anlamıyorum..

Yeni aşklar fikri bana çok yabancı geliyor çünkü güven duygum kalmadı insanlara hakikaten canım

Sizi aldatan biri var karşınızda o kişi bana döner mi diyorsunuz..
Dönse ne olacak senin gölünü aldı diyelim, sende onu affettin her şey eskisi gibi mi olacağını zannediyorsun..
Güven bir kere kırıldı mı hele ki bu aldatma söz konusu ise
O ilişkiden bir daha hayır gelmez.
Ayrıca çocuk size yemin etmiş başta sonra yemini geri almış çok saçma!
Bence ayrıldığınız iyi olmuş Şu an acın taze canın yanıyor, gururun kırılmıştır anlıyorum seni
Bende aldatıldım.. Benim ki geri dönmedi ki dönmesini de beklemiyorum o gün benim için bitti.......

Ayrılınca ben hemen bizim fotoğraflarımızı kaldırmıştım onun face'inden sonra bu kaldırmaz falan can sıkmayayım diye. Orda şifresini değiştirmiş. İstesem girerim şifresini kırıp ama o bunu bilir mesaj gidiyor telefonuna. O kadar çok merak ediyorum ki hâlâ konuşuyor mu öyle kızlarla diye.. Biraz zaman geçince girsem mi?

ya lütfen sakın böyle bişey yapma. böyle bi adam seni sevse nee sevmese neee... sen bu kadar az mı değerlisin de karaktersiz bir adamın sana verdiği değeri kanıtlamasına ihtiyaç duyuyosun? tabi ki hayır!

zaten istediğin gibi" yazık lan" diyeceğin duruma düşmüş. ezik gibi ne o öyle, yemin ettim de başım ağrıdı galiba, yok yok yeminimi geri aldımlar falan...

Sizi aldatan biri var karşınızda o kişi bana döner mi diyorsunuz..
Dönse ne olacak senin gölünü aldı diyelim, sende onu affettin her şey eskisi gibi mi olacağını zannediyorsun..
Güven bir kere kırıldı mı hele ki bu aldatma söz konusu ise
O ilişkiden bir daha hayır gelmez.
Ayrıca çocuk size yemin etmiş başta sonra yemini geri almış çok saçma!
Bence ayrıldığınız iyi olmuş Şu an acın taze canın yanıyor, gururun kırılmıştır anlıyorum seni
Bende aldatıldım.. Benim ki geri dönmedi ki dönmesini de beklemiyorum o gün benim için bitti.......

Benim derdim onunla tekrar mutlu olmak değil. Benim geleceğimde onu göremiyorum bundan da eminim. Ben anlık bişey istiyorum, onun acınası pişman hâllerini görüp bundan zevk almak istiyorum

ya lütfen sakın böyle bişey yapma. böyle bi adam seni sevse nee sevmese neee... sen bu kadar az mı değerlisin de karaktersiz bir adamın sana verdiği değeri kanıtlamasına ihtiyaç duyuyosun? tabi ki hayır!

zaten istediğin gibi" yazık lan" diyeceğin duruma düşmüş. ezik gibi ne o öyle, yemin ettim de başım ağrıdı galiba, yok yok yeminimi geri aldımlar falan...

Böyle bi adam seni sevse ne sevmese ne diyorsun ya canım, düşündüm de sevse tam şu an ben onu sevmiyorken, bundan haz alırım.. Hakikaten bak

Seni Aldattığı Kızdan bişey göremeyince yalnız kalınca sana döner tabi boş ver bacım dönme derim aşkından ölsende dönme dahada kıymete binersin bırak zaten eğer seni çok istiyosa gelir sana ulaşır kafanı yorma.

Böyle biri bana geri dönse hakaret kabul ederim. Ne demek istiyor yani oradan ben ben salak mı enayi gibi mi görünüyorum.

Seni Aldattığı Kızdan bişey göremeyince yalnız kalınca sana döner tabi boş ver bacım dönme derim aşkından ölsende dönme dahada kıymete binersin bırak zaten eğer seni çok istiyosa gelir sana ulaşır kafanı yorma.

Onu istemiyorum canansever. Onun pişmanlığını istiyorum

X