sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

O zaman derdinize yanın hem kazıklanıp hem üstüne para yedirmişsinizmetres karılar genelde akıllı tipler olur, parayı yer vınlarlar. Akılsız metres ilk kez duyuyorum
çünkü ben ayrılacağına inandım kendisini düzgün adam sandım. ama düzgün olmayı bırakın adam değilmiş

zaten kabul etmedim başta kesin ayrılıyorum diyince inandım. Mutsuzuz onda beni sevmiyor diyince. güvendim ama sonuç bu oldu

Konu sahibi gerçekten buna inandınız mı yoksa inanmak mı istediniz? Kendinize dürüstçe sorun lütfen. Çünkü artık bu evli erkeklerin “karımla çok mutsuzuz, yatakları ayırdık’ çocuk için birlikteyiz” gibi lafları alay konusu ülke çapında. Arkadaşınız olsam da bana böyle dedi yüzyüze anlatsanız espiri yapıyorsunuz sanıp kahkahalarla gülerdim. Yine de eğer bunu gerçekten yediyseniz neden “o zaman ayrıl, öyle görüşelim” demediniz? Bir daha size ders olsun. Vaatlere kanmayın. Yap gel deyin.

Evli adamla boşanmadan gönül ilişkisine giren kadına metres denir ve biz buralarda metresleri pek sevmeyiz. Ayrıca adama metreslik etmek için para yedirmekte ne bileyim.
Yoksa adam mı kadının metresi oluyor? Acaba adam kapatma mı oldu ki bu durumda? Para yemiş malum. Kafamda deli sorular. Evli olup kadın parası yiyen erkeğe bir kelime olmaması da bizim cinsiyetçi kelimelerimizin ne yazık ki hep kadını aşağılıyor olması. Gece gece bir hüzün aldı beni

güvendiğiniz biri yüzük alıp gelse bitti tamamen dese sonrada yan çizmesi sizin suçunuz mu karşı tarafın mi maddi çıkar derdim olsa tek harcaması yuzuktu onuda vermezdim
Evli adamdan yüzük alınca ne düşündünüz peki? Öyle rahat rahat taktınız mi yüzüğü?
Siz kandırılmiyor salağa yatıyorsunuz sadece, metreslerin genel özelliği.

Başka yerde konu açınça ne değişiyor? Israrla bizden iyi yaptığınızı yazmamızı bekliyorsunuz. En iyisi, iyi yapanı sizsiniz hanımefendi

çok doğruymuş gerçekten bende nasıl inandım bilmiyorum. Adam birde namazlı abdestli ondan insan inanamıyor zaten

Yazık size bir zavallısınız. Evli adam sahipli demektir. Onun bir eşi bir karisi var. Siz kim oluyorsunuz?? Bir de haklı kendinden taraf yaramaz bir şey olunca konusuyorsunuz. Yazik sizi yetiştiren anneye babaya... siz de bir gün evlenin eşiniz de size aynisini yapsin. Sizin gibi biri olsun. Ne eksik ne fazla... Adama gelecek olursak Allaha havale. Eşine yazık. Yazık cok yazık. Size baska söylenecek bir sey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…