sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

minikserce24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
153
-90
11
28
şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum

he yani konuşmaların normal olduğunu görünce ayrıldınız,yoksa hali hazırda evli olması sizin için ayrılma kriteri değildi?

ay Allah aşkına hiç de şaşmıyor,hep de mutsuz oluyorlar,ayrı yaşıyorlar bu adamlar, sizler de hep yiyorsunuz bu yalanları. yav he he.

arabada hızla gidip birlikte ölürüz demeler, o sırada can havliyle polisi aramak yerine adamın karısını aramalar...

3 kuruşuna tenezzül etmek mi?

ay bir de adamın karısının iyiliğini düşünürmüş gibi davranmalarınız yok mu? tek derdiniz kadına söyleyip kadının boşanmasını sağlamak,ki aradaki engel ortadan kalksın,yoksa o kadınların iyiliğini düşündüğünüz falan yok.

hikayenize genel anlamda inanmadım,flash tv'deki romantik-cringe dizi sahnelerinden esintiler gördüm, ama diyelim ki gerçek, yukarıda yazdıklarım yeter size

amacım kadına demek değildi demedim demek istesem derdim. Oyle adam boşanıp gelse umrumda bile değilki allahın cezası nasil vicdan azabı çekmiyor her iki tarafı kandiriyor

amacım kadına demek değildi demedim demek istesem derdim. Oyle adam boşanıp gelse umrumda bile değilki allahın cezası nasil vicdan azabı çekmiyor her iki tarafı kandiriyor
Boşanıp gelse umurunuzda olur çünkü en son bu vaade kanmıştınız. Her iki tarafı kandırdığını da yeni anlamış gibi yapmayın gözünüzü seveyim. Az dürüst olun. Bizbizeyiz şurada, yemeyin bizi yeriz sizi.

Erkek arkadaşım diyor ya hahah. Bir de gebelik bölümüne açmış başlığı. Ne alaka?

Kandırılan tek kişi karısı. Evli olduğunu bilerek “metreslik” yapmak kandırılmak değildir. Metres olmaktır. Mutsuzum demesi o adamın evli olmadığı anlamına geliyor da biz mi bilmiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…