- 24 Şubat 2020
- 2.812
- 7.679
- 88
- Konu Sahibi minikserce24
Klasik laf da geldiaynı şey umarim başına gelir kınadığını yaşamadan ölmezsin insallah sen olmazsa en sevdiğinden çıksın
Kadın kadının düşmanı da diyecek misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klasik laf da geldiaynı şey umarim başına gelir kınadığını yaşamadan ölmezsin insallah sen olmazsa en sevdiğinden çıksın
aynı şey umarim başına gelir kınadığını yaşamadan ölmezsin insallah sen olmazsa en sevdiğinden çıksın
Bravo. Siz busunuz? İstediğinizi almayı Ca gerçek yüzünüzü gösteriyorsunuz.aynı şey umarim başına gelir kınadığını yaşamadan ölmezsin insallah sen olmazsa en sevdiğinden çıksın
Çünkü hayat tarzı metreslik. O a göre normal olan metreslik. Diğer kadınlar ayakbağı ve gereksiz. Evli adamlarla birlikte olup egosunu tatmin etmeye çalışan insan müsvettesi. Bunun yüzünden banlanma, şikayet et.Bana bak agzimi bozmak istemiyorum. Gelmis burda piskin piskin hala anlatiyorsun. Hos zaten yuzun olsa yaptigindan utanirsin. Gelmis hala umarim sende metres olursun diyorsun. Adamin karisi evlilik alyansini takarken sen utanmadan yuzugun ederini yaziyorsun arsiz. Senin ederin bu kadarmis demek ki niye agrina gitti? Karisi evlilik alyansini takarken niye agrina gitmedi?
aynı şey umarim başına gelir kınadığını yaşamadan ölmezsin insallah sen olmazsa en sevdiğinden çıksın
he kaliteli biriyle aldatilinca o zaman bravo be kaliteli biriyle beni boynuzlamisin dersinizHa sen olmazsan sevdiginden cikar demissin ya kocam kalite sever. Yani bir gun aldatilirsam o senin gibiler olmaz.
Namaz niyazı karıştırmayın. Siz düzgün insan olsanız boşanmamış adamla işiniz olmazdı. Adam düzgün olsa zaten karısını aldatmazdı. Hala hazmediyorum deyip sinir katsayımızı yükseltiyorsunuz... Yok vaatlerde bulunmuşta, yok bilmem ne. Hayırdır bekar adamların köküne kıran mı girmişti?dışardan bakınca namazlı abdestli adam dersiniz kendinin deyimiyle karısıda kendisini istemiyordu
he kaliteli biriyle aldatilinca o zaman bravo be kaliteli biriyle beni boynuzlamisin dersiniz
he kaliteli biriyle aldatilinca o zaman bravo be kaliteli biriyle beni boynuzlamisin dersini
Aysel kar sen misin
Soruma cevap vermedinizevet dışardan görseniz abdestli dürüst insan gibiydi hala buna şaşırıyorum bu yılki oskar bu adama verilmeli
benim başıma yeni geldi maalesef demekki tek yasayan ben degilmisimSoruma cevap vermediniz
Çok benziyorsunuz, yaşınız tutuyor, üst üstte konu açıyorsunuz. Enteresan, abdestli namazlı dürüst erkekler sizi buluyor.benim başıma yeni geldi maalesef demekki tek yasayan ben degilmisim
ben iste bunu idrak edemedim. sevdiğini sandım diğer tarafla hic bir duygusal bağım yok diyordu çünkü. karşı tarafta beni sevmiyor diyorduSu zamana kadar ünlüler disinda, sosyal hayatta karisini bosayip metresiyle evleneni gormedim. Neden mi? Cunku esleri evi cekip ceviriyor, cocuklarina annelik yapabilecek kalitede ve namusu tasiyor. Neden evli oldugunu bildigi adamla iliskisine devam eden kadinla evlensin ki? Metreslik yapan kadini evinin hanimi yapacak hali yok. Bu arada karısı iliskisini ogrenirse "kandirildim, bosluktaydim" deyip karisinin kapisinda yatacak, sizi şutlayacaktı zaten.
Konuşma tarzı da benziyor. Konuyu ilk okurken aklıma aynı şey geldi.Soruma cevap vermediniz
Su zamana kadar ünlüler disinda, sosyal hayatta karisini bosayip metresiyle evleneni gormedim. Neden mi? Cunku esleri evi cekip ceviriyor, cocuklarina annelik yapabilecek kalitede ve namusu tasiyor. Neden evli oldugunu bildigi adamla iliskisine devam eden kadinla evlensin ki? Metreslik yapan kadini evinin hanimi yapacak hali yok. Bu arada karısı iliskisini ogrenirse "kandirildim, bosluktaydim" deyip karisinin kapisinda yatacak, sizi
üyenin profiline girip bakacgmKonuşma tarzı da benziyor. Konuyu ilk okurken aklıma aynı şey geldi.
Karimi cok seviyorum ama seninle eglenmek istiyorum diyecek hali yok ki. Tabiiki karimi sevmiyorum, tartisiyoruz, iletisimimiz yok diyecek.ben iste bunu idrak edemedim. sevdiğini sandım diğer tarafla hic bir duygusal bağım yok diyordu çünkü. karşı tarafta beni sevmiyor diyordu
karısını seven insan nasil boyle bir riske girerKarimi cok seviyorum ama seninle eglenmek istiyorum diyecek hali yok ki. Tabiiki karimi sevmiyorum, tartisiyoruz, iletisimimiz yok diyecek.