• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazmedemiyorum.

aynı şey umarim başına gelir kınadığını yaşamadan ölmezsin insallah sen olmazsa en sevdiğinden çıksın

Bana bak agzimi bozmak istemiyorum. Gelmis burda piskin piskin hala anlatiyorsun. Hos zaten yuzun olsa yaptigindan utanirsin. Gelmis hala umarim sende metres olursun diyorsun. Adamin karisi evlilik alyansini takarken sen utanmadan yuzugun ederini yaziyorsun arsiz. Senin ederin bu kadarmis demek ki niye agrina gitti? Karisi evlilik alyansini takarken niye agrina gitmedi?

Bana bak agzimi bozmak istemiyorum. Gelmis burda piskin piskin hala anlatiyorsun. Hos zaten yuzun olsa yaptigindan utanirsin. Gelmis hala umarim sende metres olursun diyorsun. Adamin karisi evlilik alyansini takarken sen utanmadan yuzugun ederini yaziyorsun arsiz. Senin ederin bu kadarmis demek ki niye agrina gitti? Karisi evlilik alyansini takarken niye agrina gitmedi?
Çünkü hayat tarzı metreslik. O a göre normal olan metreslik. Diğer kadınlar ayakbağı ve gereksiz. Evli adamlarla birlikte olup egosunu tatmin etmeye çalışan insan müsvettesi. Bunun yüzünden banlanma, şikayet et.

dışardan bakınca namazlı abdestli adam dersiniz kendinin deyimiyle karısıda kendisini istemiyordu
Namaz niyazı karıştırmayın. Siz düzgün insan olsanız boşanmamış adamla işiniz olmazdı. Adam düzgün olsa zaten karısını aldatmazdı. Hala hazmediyorum deyip sinir katsayımızı yükseltiyorsunuz... Yok vaatlerde bulunmuşta, yok bilmem ne. Hayırdır bekar adamların köküne kıran mı girmişti?

Eşinden kalitelisini düşünen adamın aklı uçkurunda olmaz, burada laf yetiştireceğin kadar karakterini geliştir aynaya bak da utan. Hayatın bel altına endeksli. İlkel güdülerle yaşayan zavallısın

Su zamana kadar ünlüler disinda, sosyal hayatta karisini bosayip metresiyle evleneni gormedim. Neden mi? Cunku esleri evi cekip ceviriyor, cocuklarina annelik yapabilecek kalitede ve namusu tasiyor. Neden evli oldugunu bildigi adamla iliskisine devam eden kadinla evlensin ki? Metreslik yapan kadini evinin hanimi yapacak hali yok. Bu arada karısı iliskisini ogrenirse "kandirildim, bosluktaydim" deyip karisinin kapisinda yatacak, sizi şutlayacaktı zaten.

Su zamana kadar ünlüler disinda, sosyal hayatta karisini bosayip metresiyle evleneni gormedim. Neden mi? Cunku esleri evi cekip ceviriyor, cocuklarina annelik yapabilecek kalitede ve namusu tasiyor. Neden evli oldugunu bildigi adamla iliskisine devam eden kadinla evlensin ki? Metreslik yapan kadini evinin hanimi yapacak hali yok. Bu arada karısı iliskisini ogrenirse "kandirildim, bosluktaydim" deyip karisinin kapisinda yatacak, sizi şutlayacaktı zaten.
ben iste bunu idrak edemedim. sevdiğini sandım diğer tarafla hic bir duygusal bağım yok diyordu çünkü. karşı tarafta beni sevmiyor diyordu

Su zamana kadar ünlüler disinda, sosyal hayatta karisini bosayip metresiyle evleneni gormedim. Neden mi? Cunku esleri evi cekip ceviriyor, cocuklarina annelik yapabilecek kalitede ve namusu tasiyor. Neden evli oldugunu bildigi adamla iliskisine devam eden kadinla evlensin ki? Metreslik yapan kadini evinin hanimi yapacak hali yok. Bu arada karısı iliskisini ogrenirse "kandirildim, bosluktaydim" deyip karisinin kapisinda yatacak, sizi
Konuşma tarzı da benziyor. Konuyu ilk okurken aklıma aynı şey geldi.
üyenin profiline girip bakacgm

Daha kaç kez konu açmayı düşünüyorsunuz. Bu benim farkettiğim 3.aynı konu. Farklı hesaplarınız mı var anlamadım? 40 defa neden konu açıyorsunuz? Millet de cvp veriyor size teee Allahım yaaa

Back