• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazmedemiyorum.

Hangi sıfatla neyi hazmedemiyorsunuz pardon? İlişkideki vasfınız neydi ki yani? Şaka gibi. Pişkinliğe bak. Adam evli, ve siz bunu bile bile ilişkiye devam etmişsiniz. Karısına yapan size ne yapmaz? Ayrıca hazmedemediğiniz adamı boşatamamak. Bir de beddualara başlamışsınız. Kınadığını yaşamadan rerörö..... bir de bunun yaşattığını yaşamadan versiyonu var, size layık.

karısını seven insan nasil boyle bir riske girer
Karisini sevmeyebilir ama herkesin evinde bir duzen vardir. Evine gittiginde gömlekleri ütülü, yemegi hazir, cocuklari kapida dört gözle bekliyordur. Duzenli kolay kolay birakilmaz. Adam heyecan ariyor belli ki. Bence karisina herseyi anlatin o pisligin arkasini toparlayip, onune yemek koymasin, ugradigi ihanetten haberi olsun

Karisini sevmeyebilir ama herkesin evinde bir duzen vardir. Evine gittiginde gömlekleri ütülü, yemegi hazir, cocuklari kapida dört gözle bekliyordur. Duzenli kolay kolay birakilmaz. Adam heyecan ariyor belli ki. Bence karisina herseyi anlatin o pisligin arkasini toparlayip, onune yemek koymasin, ugradigi ihanetten haberi olsun
zaten sırf bu yüzden demek istedim. ama geri ben sebep olmak istemedim illaki bir yerde patlak verecek Allahtan bulsun

Çünkü hayat tarzı metreslik. O a göre normal olan metreslik. Diğer kadınlar ayakbağı ve gereksiz. Evli adamlarla birlikte olup egosunu tatmin etmeye çalışan insan müsvettesi. Bunun yüzünden banlanma, şikayet et.

Ya ben bir suredir kimseyi yargilamadan her konuya ilimli yazmaya calisiyorum. Cunku ister istemez kalp kiriyoruz ve bu dogru degil diye kendimce yargilamamaya calisiyorum ama bunun piskin piskin yazmasina dayanamadim artik. Gunluk beddua dozumuzu da aldik sukur :) beddualari da donup dolasip kendini bulacak haberi yok.

Zaten herkes söyleyeceğini sölemiş de bende en kötü nasıl empati yapabilirim diye düşünüyorum sizinle diyelim adam gerçekten sevmiyor boşanma aşamasında ve buna inanıyorsunuz illa böyle bir ilişki olacaksa adına ilişki denmemeliydi sohbet belli bir seviyede olmalı cinsellik vs olmamalı adam boşanınca ilişkiye başlanmalıydı. Bu tarz boşanacağım, sevmiyorum aramızda bişey kalmadı diyen erkeklerin asla boşanmadığını artık herkes biliyor

baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
kınamak huyum değildir ama yanlış yapmıssınız. evli olduğunu öğrendiğiniz an uzaklasacaktınız. eşine bunu yapan, siz evlendiğinizde size de aynısını yapacaktır. bir kadının baska bir kadına bunu yapması da hos değil. o kadının yerine kendinizi koyun. nasıl yıkılacağını bir düşünün. eminim o adamın ilk sevgilisi siz olmadınız son da olmayacaksınız. ayrıca kar diye düşündüğünüz o adamın hiç birşeyden haberi olmayan masum cocuklarının ve eşinin parası. bu kul hakkıdır. hazmedemeyeceğiniz bir durum yok. zaten evli oldugunu bilerek bu ilişkiye başlamıs olmanız herseyi goze almıs olmannız demek. umarım hatanızı fark eder ve evli erkeklerin yakasından düşersiniz. allah o erkekleri de ıslah etsin. bu olayın tek suclusu siz değilsiniz. allah iyi insanları sizler gibi kadın ve erkeklerden korusun. basına bu tarz işer gelen masumları da hafif hasarlarla atlattırsın. sizleri de sizler gibilerle eş yapsın ki birbinizden bulun kimsenin canını yakmayın. evli erkeklerden uzak günler dilerim sağlıcakla kalın

Bide büyük konuşmuştum başıma geldi, büyük konuşmayın var.
Evlenme kararı alınca eşime dünya hali, insanlık hali zamanla bişeyler değişebilir, gönlün, gözün başkasına kayabilir. Bunu hissettiğin anda benimle konuş. Saygı çerçevesinde evliliğimizi sonlayalım. Benimle konuşmazsın da ben bir şekilde öğrenirsem dalağını …… dedim. Benim başıma geleceğine onun dalağına gelsin.

baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
Ya lütfen şu evli adamlardan ve bayanlardan uzak durun madem sonradan öğrendiniz ve sizden yaşça büyük bırakın bugün karısı için sizi tercih etmiş yarın sizin için bi başkasını tercih eder.. Önünüze bakın..

Bence karısının bunu bilmeye hakkı var. Daha fazla kandırılmamalı. Adam arkasından neler çeviriyor ama o mutlu bir yuvası var sanıyor.

Back