- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.696
- 548
- Konu Sahibi minikserce24
-
Öffff duble rezillik. Metres oluyorsanız bari para yiyin ya, şu rezilligin üstüne bir de para vermeye değer mi gözünü seveyim.tam tersi para yediren bendim hep enayiligime yanıyorum en çok ona ragmen o üç kuruşluk yüzüğü verdim geri
Yoo, boşanıp gelse oynaya oynaya kabul edersin, zaten boşanıcam diye geldiğinde kabul etmemiş miydin?amacım kadına demek değildi demedim demek istesem derdim. Oyle adam boşanıp gelse umrumda bile değilki allahın cezası nasil vicdan azabı çekmiyor her iki tarafı kandiriyor
hic olmaz ben tanidigimda düzgün dürüst biri gibiydi. oyle derdim olsa yüzüğü bahane edip cagirirdim muhattap olmamak adına parasını yolladim.ama boyle insanın mutlu yaşamasını hazmedemiyorumBoşanıp gelse umurunuzda olur çünkü en son bu vaade kanmıştınız. Her iki tarafı kandırdığını da yeni anlamış gibi yapmayın gözünüzü seveyim. Az dürüst olun. Bizbizeyiz şurada, yemeyin bizi yeriz sizi.
Zengindir evde tutmuştur. Araba falan. İşte böyle kadınlar ve böyle erkekler ureyip cogalmamali.En çok merak ettiğim, adam zengin mi?
ayrılacağım diyerek aramız kotu diyerek beni kandırmış olmuyor muKandırılan tek kişi karısı. Evli olduğunu bilerek “metreslik” yapmak kandırılmak değildir. Metres olmaktır. Mutsuzum demesi o adamın evli olmadığı anlamına geliyor da biz mi bilmiyoruz.
Düzgün dürüst ve karısını aldatan adam flflglglv. Siz baya komiksiniz ya.hic olmaz ben tanidigimda düzgün dürüst biri gibiydi. oyle derdim olsa yüzüğü bahane edip cagirirdim muhattap olmamak adına parasını yolladim.ama boyle insanın mutlu yaşamasını hazmedemiyorum
tam tersi culsuzun teki para yedirende bendim ondan bir şey almasimZengindir evde tutmuştur. Araba falan. İşte böyle kadınlar ve böyle erkekler ureyip cogalm
amali.t
Yuzuk parasini da hırsından ve dikkat çekmek için yolladın, senden ayrılıp evliliğe devam etmek istedi çünkü.hic olmaz ben tanidigimda düzgün dürüst biri gibiydi. oyle derdim olsa yüzüğü bahane edip cagirirdim muhattap olmamak adına parasını yolladim.ama boyle insanın mutlu yaşamasını hazmedemiyorum
çok mutsuzuz o da beni sevmiyor diyorduDüzgün dürüst ve karısını aldatan adam flflglglv. Siz baya komiksiniz ya.
Yok valla üstüne para vermiş öyle diyo. Bu daha fena ki.Zengindir evde tutmuştur. Araba falan. İşte böyle kadınlar ve böyle erkekler ureyip cogalmamali.
Tabi tabi..dalga geçmeyin benim canim yanmıyor mu ben eğer inanmasaydım devam eder miydim cok net konuştu
Ona yapar bana yapmaz sandınız di mi?çok mutsuzuz o da beni sevmiyor diyordu
Kandırılmışsın düpedüz gibisi yok. Muhtemelen eşi ya hamileydi bu süreçte ya araları kötüydü. Kendine yeni birini aradı ve seni buldu. Kimisi saklar derler ama seninki düpedüz evliyim demiş sende tamam demişsin. Bence burada suçun büyüğü senin. Duygularının esiri olmuşsun. Belki araları hiç bozuk bile değildi seni oyaladı sadece. Asla bir daha arama ne adamı ne eşini. Bekar erkek dolu dışarıda. Bir daha da böyle bir ilişkiyi seçme kendine. En azından kendine saygın olsun.şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
ne dikkat çekeceğim be son dk yüzük peşinde olduğunu beyan eden cümleler sarf edince yolaldim parasınıYuzuk parasini da hırsından ve dikkat çekmek için yolladın, senden ayrılıp evliliğe devam etmek istedi çünkü.
Karısına yüzük alır o parayla no problem.Yuzuk parasini da hırsından ve dikkat çekmek için yolladın, senden ayrılıp evliliğe devam etmek istedi çünkü.
aslında aklıma geldi bu insana bu planları yapan bana neler neler yapmaz dedimOna yapar bana yapmaz sandınız di mi?
Sana diyecek çok şey var da gerçekten gerek yok, anlamadığın gibi bi de ban yerim hiç yoktan.ne dikkat çekeceğim be son dk yüzük peşinde olduğunu beyan eden cümleler sarf edince yolaldim parasını
zaten kabul etmedim başta kesin ayrılıyorum diyince inandım. Mutsuzuz onda beni sevmiyor diyince. güvendim ama sonuç bu olduKandırılmışsın düpedüz gibisi yok. Muhtemelen eşi ya hamileydi bu süreçte ya araları kötüydü. Kendine yeni birini aradı ve seni buldu. Kimisi saklar derler ama seninki düpedüz evliyim demiş sende tamam demişsin. Bence burada suçun büyüğü senin. Duygularının esiri olmuşsun. Belki araları hiç bozuk bile değildi seni oyaladı sadece. Asla bir daha arama ne adamı ne eşini. Bekar erkek dolu dışarıda. Bir daha da böyle bir ilişkiyi seçme kendine. En azından kendine saygın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?