• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazmedemiyorum.

Birine inanıp inanmamakta bir tercihtir.Göz göre göre bilerek isteyerek inanmayı tercih etmişsiniz kandırılma mış sı nız :))
Adam evliii evli..Kimse sizi silah zoruyla bu ilişkiye zorlamadı. Bu kötülüğü siz kendinize bilerek isteyerek yaptınız.. Karısını aldatan adama güvenecek kadar saf olamazsınız.
Hayır ne bekliyordunuz karısını boşayıp sizimi alacaktı..
Mağdur edebiyatını bırakın artık :))

Onun size yaptığını değil siz kendinize yaptığınızı nasıl hazmediyorsunuz? Ne kadar çirkin bir duruma düşürdünüz kendinizi. O sizi değil siz kendinizi kullandırdınız. Niye böyle bir ilişkiyi layik gördünüz kendinize? Kendinizi affedip yolunuza bakın. O mu? O zaten şerefsizin tekiymiş. Sizin yaptığınız, bile bile kendinizi dikenlerin içine atıp ondan sonra dikenlere kızmak.

baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
Hayatta her şeyin bir bedeli var, evli adamla ilişkinin de bedeli bu, hazmetseniz de etmeseniz de susup yolunuza devam edeceksiniz. İlahi adalet var elbet onun da canı yanar ama size tavsiyem kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin, bundan sonra da böyle şeylere kanmayın. Bir adam evliyse evlidir lamı cimi yok bunun

erkek arkadaşımla defalarca ayrılıp barıştık bello 10 oldu. en son yüzük aldı geldi ben sensiz olamam en oyle sıradan biri değilsin diyerek. bir sürü evlilik vaadi umudu hayaller vs kurarken bir kaç ay geçince yan çizmeye başladı kavga ettik. Sonra arabada birden çantamı almaya çalıştı vermedim çantamı. beraber öleceğiz diyerek hızla arabayı surdu bana adını koyalım diyerek verdigi yüzüğü bende kalmıştı çantama neden saldırdın dediğimde ben hesapçı biriyim ya belki ondan dedi o kavga anında bile yüzüğü düşünmüş. Hakaretler falan sıralayınca ailene seni diyeceğim diyince senin burnundan bundan sonra getireceğim dedi. ilk başta cok kinlendim bende ona pahalı hediyeler almıştım.ama yüzüğü satıp parasını yolladim gururuma yediremeyip. muhattap olmamak için satıp parasını yolladim. sizce iyi yapmış miyim bundan sonrası ne olur sizce.

şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
aynı konuyu farklı senaryolarla daha kaç defa açacaksın aceba??
Linç yemekten zevk alıyorsun anlaşılan.

bu konu benim çok sinirime dokunuyor ya. birde herkese pişkin pişkin cevap veriyor
Defalarca da açmış konuyu ve her konuda da millet dünyanın hakaretini etmiş. Hala daha aynı konuyu açıp hakaret yiyor.
Bir psikiyatra görünmeli kesinlikle.

Şunu da söyleyeyim; adam(!) seni bayağı bildiğin maddi ve fiziksel kullanmış. Sen huysuzlandıkça sana vaadlerde bulunmuş. Ama sonunda senden sıkılmış. Seni karısını boşamak, yeni bir düzen kurmak vb gibi bir topa girmeye değer de görmemiş.Bu kadar basit.
Ama hemcinsimsin kendine böyle bir rezil ilişkiyi layık görmeni istemem. Hayatına yeni bir sayfa aç temiz... Kimsenin vebali olmayan çoluk çocuğun evdeki kadının göz yaşlarına bulanmamış bir sayfa...

Ya dün de aynı konuyu açtınız.
Bu neyin takıntısı? Bir salın burayı artık. Eğlencesi de kalmadı, neyin inadı bu ya?
Sizin gibi insanları anlamıyorum. Bu kadar tatsız, zevksiz bir eğlence şekli niye?
Tercih edilmemenin acısı bu. Adamın karısına karşı yenilmiş sayıyor kendini.

Yani ne Sandınız adam verdiği vaatleri sozleri gerçekleştirip boşanıp sizinle.mutlu bir yuva mi kuracak sandınız. Kabul eden siz inanan siz hazmedemeyen yine siz 😐 bırakın Allah aşkına ya

baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
Böyle evli adamlara niye takılıyorsunuz birde parasız olur bunlar ,hiç anlamıyorum böyle kadınları

Back