- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi minikserce24
işte yasaklanınca yeni üyelik almış olabilirsin.içime öyle doğdu.doğru olmayabilir de tabi ki .ama konularınız bile aynı.yaşınız hattayooo yeni üye oldum maalesef yanlış bilgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte yasaklanınca yeni üyelik almış olabilirsin.içime öyle doğdu.doğru olmayabilir de tabi ki .ama konularınız bile aynı.yaşınız hattayooo yeni üye oldum maalesef yanlış bilgi
eşinden yana sevmiyor diyordu benden uzak diyorduYazık size bir zavallısınız. Evli adam sahipli demektir. Onun bir eşi bir karisi var. Siz kim oluyorsunuz?? Bir de haklı kendinden taraf yaramaz bir şey olunca konusuyorsunuz. Yazik sizi yetiştiren anneye babaya... siz de bir gün evlenin eşiniz de size aynisini yapsin. Sizin gibi biri olsun. Ne eksik ne fazla... Adama gelecek olursak Allaha havale. Eşine yazık. Yazık cok yazık. Size baska söylenecek bir sey yok...
çok doğruymuş gerçekten bende nasıl inandım bilmiyorum. Adam birde namazlı abdestli ondan insan inanamıyor zaten
işte yasaklanınca yeni üyelik almış olabilirsin.içime öyle doğdu.doğru olmayabilir de tabi ki .ama konularınız bile aynı.yaşınız hatta
yoo gerçekten kılıyor görünüyor hatta çokta dikkat eder kendince. allah kahretsin o adamı inandigima bende yanıyorum nasil boyle kandım adamı adam yerine koydunTekarar yaziyim. Daha nikahin ne anlamina geldigini kestiremeden vaadler yüzükler diye kendinizi kaptirip gidiyorsunuz. Nikahina saygisi olan insan önce adam gibi bosanir, bir süre bekler öyle tekrar bir iliskiye girer. Adamin gercekten namazli abdestli oldugunu zannetmiyorum da, ama varsayalim, demek ki onu da sadece görünüs icin yapiyor
Benim minik tırsim kimseye para yedirmez litfen.bu adam öğretmen miydi?sizin tırnak yapma ihtimaliniz var mı bu aralar bir de?
Bravo, hislerinizi o kadar güzel ve samimiyetle dile getiriyorsunuz ki tüylerim diken diken oldu.allah onun cezasını versin. Vaatler vermseydi yüzük alıp gelmeseydi aramız kesin kotu demeseydi ne isim olurdu onla
yoo gerçekten kılıyor görünüyor hatta çokta dikkat eder kendince. allah kahretsin o adamı inandigima bende yanıyorum nasil boyle kandım adamı adam yerine koydun
Çok hüzünlü gerçekten. Boynu bükük bir gül bırakıyorum size ——amacım kadına demek değildi demedim demek istesem derdim. Oyle adam boşanıp gelse umrumda bile değilki allahın cezası nasil vicdan azabı çekmiyor her iki tarafı kandiriyor
tırsım ne ya her neyse para yedirip üstüne üç kuruşluk yüzüğünün parasını da gönderdim şimdi ici rahat bir şekilde yiyordur o parayiBenim minik tırsim kimseye para yedirmez litfen.
o kadar doğru dediniz ki o kadar doğru yazmissiniz ki allah kahretsin o nalet adamı. birde para yedirdim yinede ac gözlü gözü kalmasın diye parasını yolladim yüzüğün konuştuğumuz telefon dakikasının bile hesabını yapardı yinede onun parası boğazımdan geçmezdi benim pişman olurdum eğer göndermeseydim. onun bende değil benim onda hakkım kalsinYasin 25 olmus. Artik aklini basina al böyle pis iliskilere girme. Her iliskinin belli bir seviyesi olmali. Benim bir arkadasimin annesi bosandi. Adam gizli uyusturucu alip hayat kadinlara gidiyormus, ama aksamlari da gelip kadinla ilsikiye giriyordu. Kadin HIV testi felan yapmak zorunda kaldi. Demek istedigim serefsiz cok. Ama onlarla beraber serefsizlik yapacak kadin asla olmayin. Bu size büyük bir ders olsun
Ben metresin dürüstünü severim. Dürüst olun. Baktım adamın boşanacağı yok, karısına duyurayım da o bari boşasın dediniz. Yapıyorsunuz bir halt , dürüst olun canımı yiyin . Sinirlenmeye başlıyorum.boşansın diye davranmadım kendisine de dedim. bu saatten sonra banada gelme ama o sahtekar yüzünü herkes görsün dedim
Konu sahibi bastırmış parayı jigolo tutmuş. Parasıyla değil mi, elimin kiri yıkar geçerime bağlaması an meselesi …Yoksa adam mı kadının metresi oluyor? Acaba adam kapatma mı oldu ki bu durumda? Para yemiş malum. Kafamda deli sorular. Evli olup kadın parası yiyen erkeğe bir kelime olmaması da bizim cinsiyetçi kelimelerimizin ne yazık ki hep kadını aşağılıyor olması. Gece gece bir hüzün aldı beni
valla aynen şunu dedim benim için tamamen bittin kesinlikle bana gelme he ama sahtekar olduğunu herkes bilsin nasil bir adam olduğunu öğrenmesi için o karına sen açıkla dedim tabi cesaret edemedi ben açıklayacağım diyince kafayı yediBen metresin dürüstünü severim. Dürüst olun. Baktım adamın boşanacağı yok, karısına duyurayım da o bari boşasın dediniz. Yapıyorsunuz bir halt , dürüst olun canımı yiyin . Sinirlenmeye başlıyorum.
Tırsi var bi tane burda o.tırsım ne ya her neyse para yedirip üstüne üç kuruşluk yüzüğünün parasını da gönderdim şimdi ici rahat bir şekilde yiyordur o parayi
Aynen çok iyi yapmışsınız. Bundan sonrasında yapmazsanız daha iyi olur. Ayrıca tenezzül etmeyerek güzel bir davranış sergilemiş oldunuz. Sizi nasıl bir şekilde tebrik etmemizi istersiniz?
Tırsi var bi tane burda o.
aynı bu olayı okudum burada.adam öğretmendi kadın adamla adamın evinde yattı.evin resimlerini de çekmiş.adam boşanmak istemeyince karısına atmıştı resimleri.kadın da boşanmayınca kadına gurursuz demişti üstüne üstlük.metresler pek azimli boşatmak konusunda ama çoğu zaman ellerinde patlıyorAdamın karısını aramanın tek amacı ikisinin boşanmasını ve adamın sana kalmasını sağlamak. Lakin bu olmadı, olmayacak da… Kusura bakma ama metreslik bu yaptığın.
Tabivalla aynen şunu dedim benim için tamamen bittin kesinlikle bana gelme he ama sahtekar olduğunu herkes bilsin nasil bir adam olduğunu öğrenmesi için o karına sen açıkla dedim tabi cesaret edemedi ben açıklayacağım diyince kafayı yedi