sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

Aferin süper çok iyi yapmışsın.
Gururlu kızsın vesselam 3 kuruşluk yüzüğünemi tenezzül edecektin.
Varsa aldığı başka şeyler ev adresine kargola ama eşinin adına kargola iyice ortalık karışsın…

güvendiğiniz biri yüzük alıp gelse bitti tamamen dese sonrada yan çizmesi sizin suçunuz mu karşı tarafın mi maddi çıkar derdim olsa tek harcaması yuzuktu onuda vermezdim

Resmi nikahlı eşin karması gelmiş bulmuş sizi, çok net.

Adamların evli olduklarını bile bile onlarla “ilişki” yaşayan herkesin mutsuz olmasını diliyorum can-ı gönülden. Çünkü hakkınız o.

ben kadınla sorun yaşamadım hatta tanımam etmem karısından yana beni sevmiyor diyordu. kendide ilişkinin bittiğini diyordu yalanmış ama
bu adam öğretmen miydi?sizin tırnak yapma ihtimaliniz var mı bu aralar bir de?

Klasik evli erkeklerin yalanları kandırılmışsınız evet ama evli olduğunu bile bile bir adamla ilişkiye devam ettiğiniz için sizde o adam kadar hatalısınız... Metres statüsü verdiği için size teşekkür de edebilirsiniz tabi... Kanmaya devam ederek... Hiçbir erkek düzenini bozmaz onu evli olarak kabul ettiğiniz sürece ve hiçbir zaman gözünde değeriniz olmayacak...

güvendiğiniz biri yüzük alıp gelse bitti tamamen dese sonrada yan çizmesi sizin suçunuz mu karşı tarafın mi maddi çıkar derdim olsa tek harcaması yuzuktu onuda vermezdim
Yahu bir yuzuktur tutturmussun..
Sanki lord of the rings bana..
Yüzük de yüzük..
Yahu senin yüzüğü vermen yahut parasını ödemen : evli bir adam ile olan ilişkini meşru kılar mı ?
Üstelik adam evliyse düz bir mantıkla metreslige terfi etmiş olmuyor musun ?
Ne senin derdin ?
Vicdanen huzur bulmak ise zor..

allah onun cezasını versin. Vaatler vermseydi yüzük alıp gelmeseydi aramız kesin kotu demeseydi ne isim olurdu onla

İpleri elime aldım sandım boşansın baskısı kurdum elimde patladı demiyo da kandırıldım diyo
Yazzzzıkkkk minik prenses kandırılmış

Adam boşanacağım o da beni sevmiyor dedi güvendim duruşuna sahtekârmıs ama
Umarım konu fakedir. Dediğinizi doğru varsayarak cevap vereyim o halde, evli bir adam gerçekten boşanma niyetinde olsa bile karısı istemezse en az iki sene resmi olarak boşanamaz. Hele hele karısının boşanmak için kusuru yoksa en yakın tarih beş sene sonrası olur.Siz bu sürede de metres olmaya devam edersiniz, kaldı ki adamım açılmış bir davası falanda yokmuş , kimse kimseyi kandırmamış , siz bile bile o sıfatı kendinize yakıştırmış ve adama metres olmak için para yedirmiş ve devam etmişsiniz. Evli adamdan yüzük kabul ederek sözlenmenize diyecek birşey yok. Yüzüğü görüp soranlara ne diyordunuz merak ettim .Allahın emri ile sözlümü karısından isteyeceğin o ne zaman boşanmaya yanaşırsa falan diyordunuz herhalde.

İpleri elime aldım sandım boşansın baskısı kurdum elimde patladı demiyo da kandırıldım diyo
Yazzzzıkkkk minik prenses kandırılmış
boşansın diye davranmadım kendisine de dedim. bu saatten sonra banada gelme ama o sahtekar yüzünü herkes görsün dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…