- 15 Temmuz 2016
- 8.175
- 13.662
- 248
- Konu Sahibi minikserce24
-
güvendiğiniz biri yüzük alıp gelse bitti tamamen dese sonrada yan çizmesi sizin suçunuz mu karşı tarafın mi maddi çıkar derdim olsa tek harcaması yuzuktu onuda vermezdimOlmuyor..
Adamın evli olduğunu bildiğin halde bunlara inanman biraz saçma olmuyor mu ?
Adam kandirmamis ki seni.
Senin zaten bir şeylere kanman gerekiyormuş :)
Yahu şu masum pozlariniz,şu kandırılmış kadın edalariniz da beni bitiriyor.
Resmi nikahlı eşin karması gelmiş bulmuş sizi, çok net.şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
bu adam öğretmen miydi?sizin tırnak yapma ihtimaliniz var mı bu aralar bir de?ben kadınla sorun yaşamadım hatta tanımam etmem karısından yana beni sevmiyor diyordu. kendide ilişkinin bittiğini diyordu yalanmış ama
Küçücük çocuk bile inanmaz bunlara, yapmayın yahu.ben kadınla sorun yaşamadım hatta tanımam etmem karısından yana beni sevmiyor diyordu. kendide ilişkinin bittiğini diyordu yalanmış ama
zugurttu tam tersi para yediren bendimHerif zengindir yaf hem evli hem züğürt herifi kim ne yapsınbazı kadınlar parası var diye herif gel ayağımı öp dese öpecekler
bu adam öğretmen miydi?sizin tırnak yapma ihtimaliniz var mı bu aralar bir de?
Allah akıl fikir versin ne diyim simditam tersi culsuzun teki para yedirende bendim ondan bir şey almasim
Yahu bir yuzuktur tutturmussun..güvendiğiniz biri yüzük alıp gelse bitti tamamen dese sonrada yan çizmesi sizin suçunuz mu karşı tarafın mi maddi çıkar derdim olsa tek harcaması yuzuktu onuda vermezdim
allah onun cezasını versin. Vaatler vermseydi yüzük alıp gelmeseydi aramız kesin kotu demeseydi ne isim olurdu onlaKlasik evli erkeklerin yalanları kandırılmışsınız evet ama evli olduğunu bile bile bir adamla ilişkiye devam ettiğiniz için sizde o adam kadar hatalısınız... Metres statüsü verdiği için size teşekkür de edebilirsiniz tabi... Kanmaya devam ederek... Hiçbir erkek düzenini bozmaz onu evli olarak kabul ettiğiniz sürece ve hiçbir zaman gözünde değeriniz olmayacak...
İpleri elime aldım sandım boşansın baskısı kurdum elimde patladı demiyo da kandırıldım diyoşimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
zugurttu tam tersi para yediren bendim
Umarım konu fakedir. Dediğinizi doğru varsayarak cevap vereyim o halde, evli bir adam gerçekten boşanma niyetinde olsa bile karısı istemezse en az iki sene resmi olarak boşanamaz. Hele hele karısının boşanmak için kusuru yoksa en yakın tarih beş sene sonrası olur.Siz bu sürede de metres olmaya devam edersiniz, kaldı ki adamım açılmış bir davası falanda yokmuş , kimse kimseyi kandırmamış , siz bile bile o sıfatı kendinize yakıştırmış ve adama metres olmak için para yedirmiş ve devam etmişsiniz. Evli adamdan yüzük kabul ederek sözlenmenize diyecek birşey yok. Yüzüğü görüp soranlara ne diyordunuz merak ettim .Allahın emri ile sözlümü karısından isteyeceğin o ne zaman boşanmaya yanaşırsa falan diyordunuz herhalde.Adam boşanacağım o da beni sevmiyor dedi güvendim duruşuna sahtekârmıs ama
boşansın diye davranmadım kendisine de dedim. bu saatten sonra banada gelme ama o sahtekar yüzünü herkes görsün dedimİpleri elime aldım sandım boşansın baskısı kurdum elimde patladı demiyo da kandırıldım diyo
Yazzzzıkkkk minik prenses kandırılmış
Sen ne iş yapıyorsun?zugurttu tam tersi para yediren bendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?