sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

zaten kabul etmedim başta kesin ayrılıyorum diyince inandım. Mutsuzuz onda beni sevmiyor diyince. güvendim ama sonuç
he allahtan bulacaktır o ayri

Hımf Düşün evli adamların yakasından diycem olmayacak, esas şerefless adam çünkü. Ama siz de hiç masum değilsiniz Nerden tutsam elimde kalan konulardan biri daha

Hımf Düşün evli adamların yakasından diycem olmayacak, esas şerefless adam çünkü. Ama siz de hiç masum değilsiniz Nerden tutsam elimde kalan konulardan biri daha
ayrılacağım kesin dedi de öyle inandım yoksa mutluysa ben ne diye aralarına gireyim

Niye yüzüğün kendisini yollamadın da satıp parasını yolladın bu arada onu anlamadım. İçinden birazcık para aldın da geri kalanını mı yolladın?
makbuzuyla yolladim. o kavga anında kaynadı geri bir daha gorusmemek içinde yüzügu satıp kendisinin hesabina verdim neyse hesap ortada zaten

Evli adamla boşanmadan gönül ilişkisine giren kadına metres denir ve biz buralarda metresleri pek sevmeyiz. Ayrıca adama metreslik etmek için para yedirmekte ne bileyim.
Yoo ben seviyorum metres. Çok gelmiyorlar artık özlemiştim.

Evli adamla boşanmadan gönül ilişkisine giren kadına metres denir ve biz buralarda metresleri pek sevmeyiz. Ayrıca adama metreslik etmek için para yedirmekte ne bileyim.
Adam boşanacağım o da beni sevmiyor dedi güvendim duruşuna sahtekârmıs ama

Her ne kadar sadakat yükümlülüğü size ait olmasa da yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin. Şayet bir gün evlenirseniz umarım siz de o kadıncağız gibi aldatılırsınız
ben kadınla sorun yaşamadım hatta tanımam etmem karısından yana beni sevmiyor diyordu. kendide ilişkinin bittiğini diyordu yalanmış ama

ayrılacağım diyerek aramız kotu diyerek beni kandırmış olmuyor mu
Olmuyor..
Adamın evli olduğunu bildiğin halde bunlara inanman biraz saçma olmuyor mu ?
Adam kandirmamis ki seni.
Senin zaten bir şeylere kanman gerekiyormuş :)
Yahu şu masum pozlariniz,şu kandırılmış kadın edalariniz da beni bitiriyor.

Rutin evli adam yalanları,mutsuzum,karimla yataklari ayırdık,ayrılacağım vb. vb. Yüzüğü satıp parasını ona yollayacak kadar gururluysanız,evli bir adamla olmayı da o gurura yakistirmazsiniz sanıyorum. Karını arayacagim, karina yazacağım da ekstra cirkin. Suç tabi ki sadece sizin değil adam zaten karakter yoksunu. Bence bu size ders olsun,evli adamdan hayır gelmez daha sağlıklı ilişkiler kurun,kendi değerinizi düşürmeyin.Bir erkeğe de asla para yedirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…