- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.574
- 598
- Konu Sahibi minikserce24
-
ayrılacağım kesin dedi de öyle inandım yoksa mutluysa ben ne diye aralarına gireyim
Bravo, parasını yemeyip adamı beslediğiniz ve evinin rızkından çalıp size aldığı yüzünü satıp gönderdiğiniz için nasıl büyük yüreklisiniz. Hangi madalyayı hak ediyorsunuz acaba? Bu arada nalet değil lanet….. yazık ananızın size harcadığı emeklere. Yaş 25 ama sen olmamışsın.tırsım ne ya her neyse para yedirip üstüne üç kuruşluk yüzüğünün parasını da gönderdim şimdi ici rahat bir şekilde yiyordur o parayi
ben boşanması için yapmadım zaten olur boyu kendisine güvenmesin diye yapacaktımaynı bu olayı okudum burada.adam öğretmendi kadın adamla adamın evinde yattı.evin resimlerini de çekmiş.adam boşanmak istemeyince karısına atmıştı resimleri.kadın da boşanmayınca kadına gurursuz demişti üstüne üstlük.metresler pek azimli boşatmak konusunda ama çoğu zaman ellerinde patlıyor
sanane ayol .kadın kendisi anlar ister boşanır ister boşanmaz.dert mi edindin bunu şimdi?ben boşanması için yapmadım zaten olur boyu kendisine güvenmesin diye yapacaktım
aynı bu olayı okudum burada.adam öğretmendi kadın adamla adamın evinde yattı.evin resimlerini de çekmiş.adam boşanmak istemeyince karısına atmıştı resimleri.kadın da boşanmayınca kadına gurursuz demişti üstüne üstlük.metresler pek azimli boşatmak konusunda ama çoğu zaman ellerinde patlıyor
Asıl hazmedememeyi bir gün evlendiğinde yaptığının aynısı başına geldiğinde seni de metres aradığında yaşıcaksın.Şimdi hazmedemediğin iğrenç hesaplarının boşa çıkması.İkinizinde iğrenç hesaplarıhic olmaz ben tanidigimda düzgün dürüst biri gibiydi. oyle derdim olsa yüzüğü bahane edip cagirirdim muhattap olmamak adına parasını yolladim.ama boyle insanın mutlu yaşamasını hazmedemiyorum
Örneğin bu konu. Elinde patlamış işte.aynı bu olayı okudum burada.adam öğretmendi kadın adamla adamın evinde yattı.evin resimlerini de çekmiş.adam boşanmak istemeyince karısına atmıştı resimleri.kadın da boşanmayınca kadına gurursuz demişti üstüne üstlük.metresler pek azimli boşatmak konusunda ama çoğu zaman ellerinde patlıyor
Adam her tarafı idare edip mutlu mesut yaşamasını hazmedemedimsanane ayol .kadın kendisi anlar ister boşanır ister boşanmaz.dert mi edindin bunu şimdi?
ne hesabim olabilirAsıl hazmedememeyi bir gün evlendiğinde yaptığının aynısı başına geldiğinde seni de metres aradığında yaşıcaksın.Şimdi hazmedemediğin iğrenç hesaplarının boşa çıkması.İkinizinde iğrenç hesapları
Bilmem kaç yıllık kocasını kadına siz mi öğreteceksiniz? İlk olduğunuzu sanmanız beni bir miktar gülümsetti.Adam her tarafı idare edip mutlu mesut yaşamasını hazmedemedim
Adam cok düzgün inançlı duruyor ondan zaten siz görseniz namazlı abdestli dürüstlük abidesi dersinizBilmem kaç yıllık kocasını kadına siz mi öğreteceksiniz? İlk olduğunuzu sanmanız beni bir miktar gülümsetti.
bu kadın bir de çocuklarımızı okutuyor düşünseneHa bu arada yüzüğü satıp parasını gönderme sebebin sadece kendini hatırlatmak, adamı huzursuz etmek, belki bir ihtimal geri döner yada vicdanı sızlar diye, sizin iyi ahlakınızdan ya tenezzül etmediğiniz değil. Tenezzül etmeseniz başkasının kocasına tenezzül etmezsiniz. Geçmiş olsun zerre kadar umrunda değilsiniz adamın. Onun adamlığını sorgulayıp nalet okumadan önce kendi insanlığınızı sorgulayın, hep yapmışsınız hem de utanmadan kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz. Ar damarınız çatlamış demek isterdim ama bu kadar midesizliğe ar damarı olmadığı ortada.
Göze giricem diyetam tersi culsuzun teki para yedirende bendim ondan bir şey almasim
Öyle olsa evliyken sizinle görüşür mü?Adam cok düzgün inançlı duruyor ondan zaten siz görseniz namazlı abdestli dürüstlük abidesi dersiniz
Hmm aynen evet çok düzgün ve inançlı olduğu için metres almış kendine.Adam cok düzgün inançlı duruyor ondan zaten siz görseniz namazlı abdestli dürüstlük abidesi dersiniz
Demem. Her sakallının dedem olmadığının gayet farkındayım . Evli adam size geliyor siz abdestli namazlı diye güya güveniyorsunuz. Ne düşünüyordunuz o an, Allah 'ın hakkı 4 tür, ben de 2.eş olurum mu?Adam cok düzgün inançlı duruyor ondan zaten siz görseniz namazlı abdestli dürüstlük abidesi dersiniz
Kürtaj da zaman sınırlandırması kaldırılsın. 25 yaşındakiler de kürtaj ile dünyadan ayrılıp başka gezegene gönderilsin.bu kadın bir de çocuklarımızı okutuyor düşünsene
Ayy ceycey, metres konusu ve yine sen.aynı bu olayı okudum burada.adam öğretmendi kadın adamla adamın evinde yattı.evin resimlerini de çekmiş.adam boşanmak istemeyince karısına atmıştı resimleri.kadın da boşanmayınca kadına gurursuz demişti üstüne üstlük.metresler pek azimli boşatmak konusunda ama çoğu zaman ellerinde patlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?