sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

ayrılacağım kesin dedi de öyle inandım yoksa mutluysa ben ne diye aralarına gireyim

Hanımefendi Bakın o zaman boşanınca gel diyecektiniz. Ayrılacağım diyen adam evlidir di mi? Yani biraz mantık

tırsım ne ya her neyse para yedirip üstüne üç kuruşluk yüzüğünün parasını da gönderdim şimdi ici rahat bir şekilde yiyordur o parayi
Bravo, parasını yemeyip adamı beslediğiniz ve evinin rızkından çalıp size aldığı yüzünü satıp gönderdiğiniz için nasıl büyük yüreklisiniz. Hangi madalyayı hak ediyorsunuz acaba? Bu arada nalet değil lanet….. yazık ananızın size harcadığı emeklere. Yaş 25 ama sen olmamışsın.

ben boşanması için yapmadım zaten olur boyu kendisine güvenmesin diye yapacaktım

Tr gurursuz olma çıtasını metresler belirliyormuş demek… Vay bee bu kadar düştüğümüzü bilmiyordum Ayrıca bu üye aslında kim çok merak ettim banlanmış diyor herkes

hic olmaz ben tanidigimda düzgün dürüst biri gibiydi. oyle derdim olsa yüzüğü bahane edip cagirirdim muhattap olmamak adına parasını yolladim.ama boyle insanın mutlu yaşamasını hazmedemiyorum
Asıl hazmedememeyi bir gün evlendiğinde yaptığının aynısı başına geldiğinde seni de metres aradığında yaşıcaksın.Şimdi hazmedemediğin iğrenç hesaplarının boşa çıkması.İkinizinde iğrenç hesapları

Örneğin bu konu. Elinde patlamış işte.

Ha bu arada yüzüğü satıp parasını gönderme sebebin sadece kendini hatırlatmak, adamı huzursuz etmek, belki bir ihtimal geri döner yada vicdanı sızlar diye, sizin iyi ahlakınızdan ya tenezzül etmediğiniz değil. Tenezzül etmeseniz başkasının kocasına tenezzül etmezsiniz. Geçmiş olsun zerre kadar umrunda değilsiniz adamın. Onun adamlığını sorgulayıp nalet okumadan önce kendi insanlığınızı sorgulayın, hep yapmışsınız hem de utanmadan kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz. Ar damarınız çatlamış demek isterdim ama bu kadar midesizliğe ar damarı olmadığı ortada.

bu kadın bir de çocuklarımızı okutuyor düşünsene

Adam cok düzgün inançlı duruyor ondan zaten siz görseniz namazlı abdestli dürüstlük abidesi dersiniz
Öyle olsa evliyken sizinle görüşür mü?
Sizinle görüşürken bunlardan şüphe etmiyorsunuz da, istediğiniz olmayınca mı şüphe ettiniz?
Dürüstlük de işinize geldiği gibi.

Adam cok düzgün inançlı duruyor ondan zaten siz görseniz namazlı abdestli dürüstlük abidesi dersiniz
Demem. Her sakallının dedem olmadığının gayet farkındayım . Evli adam size geliyor siz abdestli namazlı diye güya güveniyorsunuz. Ne düşünüyordunuz o an, Allah 'ın hakkı 4 tür, ben de 2.eş olurum mu?

Ayy ceycey, metres konusu ve yine sen. Şu üyeyi de bir bana söylemedin ya, valla alındım he.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…