Almanya nın düğünleri öyledir doğru
bu adamın Alman filan bi karısı olmadıgından emin misin??? Orda coğu Türk Almanlara ciddi ilişki gözüyle bakmaz mesela karısını almanla aldatırsa önemli değildir ama Türkse mesele olur vb.
Maddi durum olarak da çok bişeyi yok demişsin. 45 yşına gelmiş bekar, düzgün bir adam ama ne parası var ne evlenecek birisi olmuş hayatında, ne yapıyor peki?? ailesine mi bakıyor tr'ye mi gönderiyor nedir?
canel01; zor bir evlilik yaşıyosun hep acı çekmeşsin, ruhun okşanmamış, sevilmemişsin ve bunun yoksunluğunu hissediyosun tüm benliğinde... bu yüzdende ilk aşkına yöneldin, eğer şu an karşına kendini değerli hissettiren başaka biri çıksaydı ilk aşkını hatırlamayacaktın bile. yaşın daha 24 önünde uzun yıllar var, madem mutsuzsun eşinden ayrıl fakat 1-2 sene ruhunu dinlendir bence böylesine duygusal bir boşluktayken fevri kararlar alma, bundan sonra bari adımlarını sağlam at, biraz zamana bırakırsan hiç bişey kaybetmezsin...
çok kopuk bikere. adam geldi sohbet etti de ne dedi ? sadece konuşmak için yani nr istememiş.. sonradan karşılaşıcagınızı biliyomuş gibiayrıca sadece konuşmak için küçük bi çocugun peşinden lavaboya kadar gelicek ama numara almıcak .. anlamadımki :44::44::44::44:
çok kopuk bikere. adam geldi sohbet etti de ne dedi ? sadece konuşmak için yani nr istememiş.. sonradan karşılaşıcagınızı biliyomuş gibiayrıca sadece konuşmak için küçük bi çocugun peşinden lavaboya kadar gelicek ama numara almıcak .. anlamadımki :44::44::44::44:
Merhaba dedi, tanışıyor muyuz, sizi bir yerden tanıyor muşum gibi sanki diye sordu, çok abuk gelecek, ama öylelikle başladı.. Bende hayır tanışmıyoruz dedim, kendini tanıttı
tatlım dikkat et de eşin o adamla görştüğünü anlamasın bari yoksa dava açtığında haksız duruma düşersin. Evet boşanmak Almanyada daha zor tr de karşılıklı rıza varsa 1 celsede boşanıyorsun. Almanya da mahkemeler uzatıyor genelde. Bi de hiç belli olmaz o bosanalım diyen eşin sen davayı açınca gayet de yan çizebilir hiç güvenme.
Canel ,Allah iyiliğini versin senin ya..
Bir yerden tanıyormuşum gibi dedi öyle mi
Şu an cidden sana bütün kızgınlığım gitti az çok anladım nasıl bir insan olduğunu..
Kendini tanıttı sen demedin mi manyak mısın be adam,babam yaşındasın bana ne senin adından sanından ?
Canel01 kullanıcısından alıntı
Merhaba dedi, tanışıyor muyuz, sizi bir yerden tanıyor muşum gibi sanki diye sordu, çok abuk gelecek, ama öylelikle başladı.. Bende hayır tanışmıyoruz dedim, kendini tanıttı
Was für bekloppte Menschen es gibt!! Vorurteile bis zum geht nicht mehr!!
Kennt ihr den Mann, von dem ich erzähle?! Und ich versuche
Mich seit 10 Stunden zu rechtfertigen, wozu?!
İch bin mir der Sache und von meinem Vorhaben bewusst!!
Dummer Fehler, zu versuchen hier etwas zu teilen!!
Dies geht nicht an die Leute, die nein mache es nicht sagen, sondern an die jenigen, die versuchen mir meinen Partner schlecht zu reden!! Seid gegrüßt!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?