çoook basit bi soru sorucam size,içtenlikle cvp vereceğinize eminim:
farzedin ki herhangi bir yerde bir wc'desiniz....diyelim ki aynada saçınızı başınızı düzeltiyorsunuz.diyelim ki (bazen olur) lavabonun kapısı açık kalmış.düşünün ki orada hoş 15-16 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğiniz bir kız duruyor ve bir adam,belli ki 40'ına dayanmış,bu kızla konuşmaya çalışıyor...objektiv olun ve şimdiki yaşınıza göre cvp verin;siz bu adam hakkında ne düşünürsünüz ve buradan seviyeli (!) bir aşkın doğacağına gerçekten inanır mısınız?
ben düşünmezdim açıkcası.....
yanlarına yaklaşır olayın ne oldugunu anlamaya çalışrdım kızlamı konuşmaya çalışıyo anında ya defol yada polisi arıcam şimdi derdim ki
okurken pazarda gidiyordum bir 3 kız ortaokula gidiyo belkide ilkokul 5 arkasında 25 30 yaşlarında bi adam kızlar hangi tezgaha gitse diplerine yanaşıyo yanlışmı anlamdım dogrumu gördüm diye göz hapsine aldım ki birisinin kalcasına ellediğini farkketim anında kolundan tutup ya defol git yada şimdi avazım çıktıgı kadar bağırıp linç ettirim seni burda dedim arkasına bakmadan koşarak gitti ki o zman bende küçüktüm hala düşünüyorum acaba yanlışmı yaptım polisimi aramalıydım die
allah böyle insanlardan korusun.
yine söylüyorum iyi yırtmışsın