• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çizeceğim yol doğru mu?

çoook basit bi soru sorucam size,içtenlikle cvp vereceğinize eminim:
farzedin ki herhangi bir yerde bir wc'desiniz....diyelim ki aynada saçınızı başınızı düzeltiyorsunuz.diyelim ki (bazen olur) lavabonun kapısı açık kalmış.düşünün ki orada hoş 15-16 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğiniz bir kız duruyor ve bir adam,belli ki 40'ına dayanmış,bu kızla konuşmaya çalışıyor...objektiv olun ve şimdiki yaşınıza göre cvp verin;siz bu adam hakkında ne düşünürsünüz ve buradan seviyeli (!) bir aşkın doğacağına gerçekten inanır mısınız?
ben düşünmezdim açıkcası.....

yanlarına yaklaşır olayın ne oldugunu anlamaya çalışrdım kızlamı konuşmaya çalışıyo anında ya defol yada polisi arıcam şimdi derdim ki

okurken pazarda gidiyordum bir 3 kız ortaokula gidiyo belkide ilkokul 5 arkasında 25 30 yaşlarında bi adam kızlar hangi tezgaha gitse diplerine yanaşıyo yanlışmı anlamdım dogrumu gördüm diye göz hapsine aldım ki birisinin kalcasına ellediğini farkketim anında kolundan tutup ya defol git yada şimdi avazım çıktıgı kadar bağırıp linç ettirim seni burda dedim arkasına bakmadan koşarak gitti ki o zman bende küçüktüm hala düşünüyorum acaba yanlışmı yaptım polisimi aramalıydım die

allah böyle insanlardan korusun.

yine söylüyorum iyi yırtmışsın

16 ama yinede çok hoş değil.Hani kadın 25 yaşın üstünde doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşta olur o zaman yaşlı bir adamı tercih eder diyecek yokda 16 yaş çocuk kandırmaya giriyor olay.

Neyse olan olmuş bundan sonra mutlu olurlar inşallah.:71:
kızım üni'yi bitirmiş mesleğini eline almış 25 yaşında karşıma çıkıp:anne ben aşık oldum ama sevdiğim adam benden bi hayli büyük derse,burnumun direği sızlar içim acır...ama adamın hayatını didik didik araştırıp da bişey bulamadıktan sonra üzülerek onaylarım evliliği...herkes çocuğunun yanında yaşına uygun birini görmek ister,ama verilen örnekteki gibi kızım 25 yaşına geldiyse hayatını tamamlayacağı kişiyi onaylamış ise bana sadece yutkunup allahtan onların mutlu olmalarını temenni etmem düşer.ama kızım 16'sında ise....neyse büyük konuşmayayım....

Size onu nasıl anlatsam bilemiyorum ki, son buluşmamızda bile ilişkiye girme teklifinde bulunmadı, ima bile etmedi! Ne desem boş, bazılarına kendimi ve yaşadıklarımı ifade edemiyorum.
Yaş farkı var, çoğunada normal gelmeyebilir doğal olarak.
Ben burada sırf paylaşmak istedim yaşadıklarımı, olumlu veya olumsuz cevaplar alacağımı da biliyordum zaten.
Hepsine açığım!

Arkadaşım yaş farkına bişey diyen yok ama sen erişkin bir yaşta olsaydın.. Küçücük kıza "kadın" diye bakan adam bizim derdimiz..
Ayrıca ben de sapık bir adam olsam öyle buluşmada ilişki milişki istemezdim hemen.. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenir mi :34: Nasılsa başka yere taşınıp benle yaşamayı düşünen çıtır bir hatun bulmuşum, ürkütmemek lazım :34:

Size onu nasıl anlatsam bilemiyorum ki, son buluşmamızda bile ilişkiye girme teklifinde bulunmadı, ima bile etmedi! Ne desem boş, bazılarına kendimi ve yaşadıklarımı ifade edemiyorum.
Yaş farkı var, çoğunada normal gelmeyebilir doğal olarak.
Ben burada sırf paylaşmak istedim yaşadıklarımı, olumlu veya olumsuz cevaplar alacağımı da biliyordum zaten.
Hepsine açığım!

demkki adama arada allah korkusu geliyodu ki adam içinde çelişiyomuş allah korkusu ağır basmış yırtmışsın ama şimdi adama bi fırsat daha vermis oluyosun adamın şuanki düşüncesi ee ilkinde bişi yapmadım 2. fırsatını yakalamışken bırakmam bu sefer kaçarı yok fırsat bu fırsat der ki karşısında dul bir bayan 18 yaşını aşmış
şahsen ben sapık olsam ki herzaman kendimi böyle insanların yerine koyaryım ne yapardım diye altın tepsiyle sunulmuş bir fırsa bu sefer hayır demezdim kullanır atardım

çoook basit bi soru sorucam size,içtenlikle cvp vereceğinize eminim:
farzedin ki herhangi bir yerde bir wc'desiniz....diyelim ki aynada saçınızı başınızı düzeltiyorsunuz.diyelim ki (bazen olur) lavabonun kapısı açık kalmış.düşünün ki orada hoş 15-16 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğiniz bir kız duruyor ve bir adam,belli ki 40'ına dayanmış,bu kızla konuşmaya çalışıyor...objektiv olun ve şimdiki yaşınıza göre cvp verin;siz bu adam hakkında ne düşünürsünüz ve buradan seviyeli (!) bir aşkın doğacağına gerçekten inanır mısınız?
ben düşünmezdim açıkcası.....

Tabi ki o an seviyeli yaklaştığı halde, böyle bir adam sırf ilişkiye girmek için peşimden geldi diye düşündüm, samimi söylüyorum, ama numarımı öğrenmek istememesi, onu bırakın şimdi şu an ki davranışları.. Yani hiç bir hatası olmadı bana karşı şimdiye dek. Beraber yaşamadıktan sonra bilemezsin deseniz anlarım..
Ve şimdi bu olumlu veya olumsuz cevaplardan sonra daha da emin oluyorum, ben bu yola baş koydum, sonuna kadar gideceğim

Tabi ki o an seviyeli yaklaştığı halde, böyle bir adam sırf ilişkiye girmek için peşimden geldi diye düşündüm, samimi söylüyorum, ama numarımı öğrenmek istememesi, onu bırakın şimdi şu an ki davranışları.. Yani hiç bir hatası olmadı bana karşı şimdiye dek. Beraber yaşamadıktan sonra bilemezsin deseniz anlarım..
Ve şimdi bu olumlu veya olumsuz cevaplardan sonra daha da emin oluyorum, ben bu yola baş koydum, sonuna kadar gideceğim

walla ne diyelim o kadar laf söyledik acabalardan kurtulmaman gerekirken kararımı verdim diyorsun

Allah utandırmasın ne diyelimm

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun o vakit....ailenizin hassasiyetini göz önünde bulundurarak tanıştırın onu o halde...bari yeni tanışmış gibi filan yapın ki,annenizi komaya sokmayın.

Evet tabii ki...Aileni bile silip atmayı düşünmüşsün,biz kimiz ki bizi dinleyeceksin ?

Sen bekarken de o adamdan ailene sözedememişsin.
Şimdi de ailene anlatmadan,sormadan çekip gitmeyi düşünüyorsun.Bu işte bir yanlışlık yok mu ?

Oradaki Türkler birbirlerini az çok bilirler.
Zaten nişanda da karşılaşmışsınız,demek ortak bir çevreniz var.
Bence bazı (önemli) detayları anlatmıyorsun.

Söylemeden edemedim.
Bu yaşına kadar karşısına evlenilcek biri çıkmamış evlenmemiş olmasına hiç ama hiç inanmıyorum.
Siz onu tanıdığınızda küçüktünüz peki 38 yaşındaki bi adamın bi geçmişi olabileceğini düşünmediniz mi? İllaki bi hayatı vardır sizden gizlediği. Sizi mi bekliyor sanıyorsunuz?
Ben buna benzer bi olayı arkadasımda gördüm birebir şahit oldum. Kıza hiç evlenmedim vs söylemiş oysa ben bi kurcaladım neler çıktı iki çocuğu bile varmış. Lütfen kullandırmayın kendinizi, sevginizi.
Ben 22 yaşındayım bi sevgilim olmadı henüz. millet 14 yaşında bayram kınası mı sanıyor yarabbim.:53:

Allahım annene sabır versin.. Bu düşündüklerinin yaşadıklarının yüzde birini bilse kahrından ölürdü..

Evet tabii ki...Aileni bile silip atmayı düşünmüşsün,biz kimiz ki bizi dinleyeceksin ?

Sen bekarken de o adamdan ailene sözedememişsin.
Şimdi de ailene anlatmadan,sormadan çekip gitmeyi düşünüyorsun.Bu işte bir yanlışlık yok mu ?

Oradaki Türkler birbirlerini az çok bilirler.
Zaten nişanda da karşılaşmışsınız,demek ortak bir çevreniz var.
Bence bazı (önemli) detayları anlatmıyorsun.

Bu konuya da açıklık getireyim, ablama bahsetmistim, o biliyor, ve onaylıyor.

Onunla çevremiz kesinlikle aynı değil, kaldığımız şehir aynı sırf, ve birada bir düğün olduğu zaman, 1500 kişilik olduğu oluyor.

Kocan sorumsuz bellı aile desteğin varsa hiç çekme derım...

Gelelim bu yaşlı dıyecem çünkü sana göre cok yaşlı bu adam ,sana kendını

istediği şekle sokarak yutturabılır.Yani bunlara yaşlı kurt diyoruz biz,

sen cok gençsın ve bu adam yaşlandığında ıyıce sana ayak uyduramaz

habıre kıskanır , sana hayatı dar edebılır. Bunlarıda hesab et derım.

Ve tuvalet lavabosunda bır erkek benle sohbete başlasa direk

sapıkmıdır derım k bakma ama sohbete başlanacak en son yer olarak aklıma gelmez

heleki benden bu kadar büyük biri olsa kafasına dırek çantamı yer :1:

Yasıtlarınla takıl , yaşlı bır erkeğe nıye o gençlığını ,bedenini suncaksın kı

Hatadan kaçıyorsun ama daha büyük hata kapında bence

kocandan boşannn

ama senin gibi mutsuz kadınlar nne demeye ilk aşkım deyip başkalarını ararkii
evli olabilirdiii
ve sennn onun mutluluguyla oynayabilirdinnnn

O hayatı yaşayan sensin.Burdaki olumsuz mesajları dikkate alma.Çünkü o adamla yaşayan sensin.Boşan ve yeni bir hayata yelken aç.

Sen aslında bu soruların cevabını biliyorsun.Buraya konuyu açıp kendini mutsuz hissetme.Onaylayanlar olacak ıııyyy ne biçim kadınmış diyenler olacaktır.Ama kimse 4 duvar içinde ne yaşandıgını bilemez.Yüreğine ses ver!!!

:53::53::53::53::53::53::53: neee?
o zaman sizin de bir kızınız olduğunda 14 yaşına geldiğinde kızım 38 de olur 48 de yüreğinin götürdüğünü git dersiniz. bakalım o zaman da düşünceleriniz bu kadar "sağlıklı" olacak mı...

Almanya nın düğünleri öyledir doğru
bu adamın Alman filan bi karısı olmadıgından emin misin??? Orda coğu Türk Almanlara ciddi ilişki gözüyle bakmaz mesela karısını almanla aldatırsa önemli değildir ama Türkse mesele olur vb.
Maddi durum olarak da çok bişeyi yok demişsin. 45 yşına gelmiş bekar, düzgün bir adam ama ne parası var ne evlenecek birisi olmuş hayatında, ne yapıyor peki?? ailesine mi bakıyor tr'ye mi gönderiyor nedir?

canel01; zor bir evlilik yaşıyosun hep acı çekmeşsin, ruhun okşanmamış, sevilmemişsin ve bunun yoksunluğunu hissediyosun tüm benliğinde... bu yüzdende ilk aşkına yöneldin, eğer şu an karşına kendini değerli hissettiren başaka biri çıksaydı ilk aşkını hatırlamayacaktın bile. yaşın daha 24 önünde uzun yıllar var, madem mutsuzsun eşinden ayrıl fakat 1-2 sene ruhunu dinlendir bence böylesine duygusal bir boşluktayken fevri kararlar alma, bundan sonra bari adımlarını sağlam at, biraz zamana bırakırsan hiç bişey kaybetmezsin...

hayat senin hayatim arkadasim ama sen evliliginde mutsuz olunca,bu adami ve soylediklerini gozunde buyutmussun..oyle kurt erkekler var ki senin guvenini kazanmak,basina bela almamak icin uzak dururlar..yarin obur gun sen ayni evi paylasinca bir yere kadar araniz iyi olacaktir o da sen genc oldugun ve cinsel yonden onun ihtiyaclarini fazlasiyla karsilayacagin icin..gun gelir cikarlariniz catistiginda yada ayni cati altinda adamin baska huylarini gordugunde ona laf ettiginde sana diyecegi ilk laf 'ben seni zorlamadim,kendin geldin yada yaptin olacaktir.'
lutfen aklini basini topla bir firtinadan digerine gecme.once bir kendini dinle,hayatina yon ver..hayat erkeksiz de geciyor..illa bir liman arama..bak bosluktasin ve gencsin hata yapmaya cok musaitsin suan.acilarin dinsin,bir kendine gel..elin adamina degil ailene sigin..

Back