Harika o zaman ,,,
38 yaşında bir erkek için ideal bir partnermişsiniz
Özür dilerim ..
Tabi ki ideal olarak görmeyebilirsiniz doğal olarak, dışarıdan bakıldığında öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika o zaman ,,,
38 yaşında bir erkek için ideal bir partnermişsiniz
Özür dilerim ..
lavaboya giderken adam yanınıza geldiyse bundan zararsız bir ilişki başlaması biraz tuhaf....tanışmak için garip bir ortam seçmiş kendine,siz nasıl durup da onu can kulağınla dinlediniz peki? kadınlar böyle bir durumda ya korkup hızla uzaklaşırlar,ya da bağırarak yardım isterler....kimse durup wc önünde tanımadığı kendinden hele ki bir de yaşça büyük birini dinlemez....Alman değil, Türk.
Ve tanışmamız: o zamanlar sınıfımla cafe de oturuyorduk, o yan masada oturuyordu, izliyordu zaman zaman. Lavaboya gittiğimde oda geldi, zararsız ve seviyeli bir şekilde sohbet ettik, o oldu. Sonrasında bir düğünde tekrar karşılaştık tesadüfen ve nr'larımızı kayettik. Benden cinsel anlamda hiç bir beklentisi olmadı, bunu dile bile getirmedi!!
İnanması belki güç, ama öyle!
Alman değil, Türk.
Ve tanışmamız: o zamanlar sınıfımla cafe de oturuyorduk, o yan masada oturuyordu, izliyordu zaman zaman. Lavaboya gittiğimde oda geldi, zararsız ve seviyeli bir şekilde sohbet ettik, o oldu. Sonrasında bir düğünde tekrar karşılaştık tesadüfen ve nr'larımızı kayettik. Benden cinsel anlamda hiç bir beklentisi olmadı, bunu dile bile getirmedi!!
Beyefendi yaşı küçük diye istememiş onaylamadığı içinde git evlen mutlu ol demiş ya.Aralarında beyefendiden kaynaklanan ciddi bir şey olmamış herhalde.
Size gelince Yüreğinin götürdüğü yere git hayat sizin çocuk da yok.O kocan olacak adamda ne hali varsa görsün.
Boşandıkdan sonra istediğini yapabilirsin.
yaş olarak kendine uygun olmayan birini tuvalette tavlayan erkek ne kadar güvenilir? o zamanki evlenmenize neden olan yaş farkı siz evlenip boşanınca değişti mi?
Alman değil, Türk.
Yahu tavlamaya çalışmadı ki, nr bile istemedi!
Ve onunla yaş farkımızın sorun olduğunu düşünen esasında oydu, ben değil
çoook basit bi soru sorucam size,içtenlikle cvp vereceğinize eminim:Yahu tavlamaya çalışmadı ki, nr bile istemedi!
Ve onunla yaş farkımızın sorun olduğunu düşünen esasında oydu, ben değil
16 ama yinede çok hoş değil.Hani kadın 25 yaşın üstünde doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşta olur o zaman yaşlı bir adamı tercih eder diyecek yokda 16 yaş çocuk kandırmaya giriyor olay.derinss arkadaşımızın saptaması doğru ise,siz onunla 14 yaşında tanıştıysanız eğer,lütfen lütfen lütfen;rica ediyorum hangi ortamda nasıl tanıştınız bu adamla? beş yaşında kızım var beynime kan sıçradı, allah rızası için anlatın ki ben de boşlukta bulunmayayım 9 yıl sonra!
Nr ne yahu ..
Çok cahilim ben hee ,valla bildiğin saftiriğim ..
Nr ne yahu ..
Çok cahilim ben hee ,valla bildiğin saftiriğim ..