• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çizeceğim yol doğru mu?

O hayatı yaşayan sensin.Burdaki olumsuz mesajları dikkate alma.Çünkü o adamla yaşayan sensin.Boşan ve yeni bir hayata yelken aç.

Sen aslında bu soruların cevabını biliyorsun.Buraya konuyu açıp kendini mutsuz hissetme.Onaylayanlar olacak ıııyyy ne biçim kadınmış diyenler olacaktır.Ama kimse 4 duvar içinde ne yaşandıgını bilemez.Yüreğine ses ver!!!

Alman değil, Türk.

Ve tanışmamız: o zamanlar sınıfımla cafe de oturuyorduk, o yan masada oturuyordu, izliyordu zaman zaman. Lavaboya gittiğimde oda geldi, zararsız ve seviyeli bir şekilde sohbet ettik, o oldu. Sonrasında bir düğünde tekrar karşılaştık tesadüfen ve nr'larımızı kayettik. Benden cinsel anlamda hiç bir beklentisi olmadı, bunu dile bile getirmedi!!
İnanması belki güç, ama öyle!
lavaboya giderken adam yanınıza geldiyse bundan zararsız bir ilişki başlaması biraz tuhaf....tanışmak için garip bir ortam seçmiş kendine,siz nasıl durup da onu can kulağınla dinlediniz peki? kadınlar böyle bir durumda ya korkup hızla uzaklaşırlar,ya da bağırarak yardım isterler....kimse durup wc önünde tanımadığı kendinden hele ki bir de yaşça büyük birini dinlemez....

Beyefendi yaşı küçük diye istememiş onaylamadığı içinde git evlen mutlu ol demiş ya.Aralarında beyefendiden kaynaklanan ciddi bir şey olmamış herhalde.
Size gelince Yüreğinin götürdüğü yere git hayat sizin çocuk da yok.O kocan olacak adamda ne hali varsa görsün.
Boşandıkdan sonra istediğini yapabilirsin.

Alman değil, Türk.

Ve tanışmamız: o zamanlar sınıfımla cafe de oturuyorduk, o yan masada oturuyordu, izliyordu zaman zaman. Lavaboya gittiğimde oda geldi, zararsız ve seviyeli bir şekilde sohbet ettik, o oldu. Sonrasında bir düğünde tekrar karşılaştık tesadüfen ve nr'larımızı kayettik. Benden cinsel anlamda hiç bir beklentisi olmadı, bunu dile bile getirmedi!!

yaş olarak kendine uygun olmayan birini tuvalette tavlayan erkek ne kadar güvenilir? o zamanki evlenmenize neden olan yaş farkı siz evlenip boşanınca değişti mi?

Beyefendi yaşı küçük diye istememiş onaylamadığı içinde git evlen mutlu ol demiş ya.Aralarında beyefendiden kaynaklanan ciddi bir şey olmamış herhalde.
Size gelince Yüreğinin götürdüğü yere git hayat sizin çocuk da yok.O kocan olacak adamda ne hali varsa görsün.
Boşandıkdan sonra istediğini yapabilirsin.

Evet çok anlayışlıydı her zaman için, kendini değil beni düşünerek konuştu ve benden sırf ilişkiye girmek istemiş olsa bunu bir şekilde anlardım! Ama olmadı!

38 yaşındaydı ama göstermiyordu!

Ve tanıştığımızda kaçmadım, çünkü hoşlandım, ama bunu tabi ki de hissettirmedim ona.. Bir daha göremem diyordum, ama ben kısmet diyorum, tekrar karşılaştık.

yaş olarak kendine uygun olmayan birini tuvalette tavlayan erkek ne kadar güvenilir? o zamanki evlenmenize neden olan yaş farkı siz evlenip boşanınca değişti mi?

Yahu tavlamaya çalışmadı ki, nr bile istemedi!

Ve onunla yaş farkımızın sorun olduğunu düşünen esasında oydu, ben değil

Kocandan boşan arkadaşım.. Çekilecek kahrı yok.
Tuvalet köşelerinde sübyancılık yapanlara ise hayat boyu güvenme..
O tipler hep öyle yaşar gider hayatını,o gün sen ,sendne sonra başkası..
Eee aradığında biriyle sevgili olduğunu söylemişti sana ne yaptı onu şutladı mı sen arayınca hemen ?
İlk aşkın diye ve evliliğin de kötü gidiyor diye hayal dünyasındasın sen.
Ama yağmurdan kaçarken doluya tutulmak üzeresin.
Dikkat..

Ne bileyim canım,bence adam o kadar mükemmel olsaydı,bu yaşa kadar rahat bırakmaz,kaparlardı.
Evleneceği kadını bulamamış diyorsun ama...16 yaşındaki toy kız veya eşini kendisi için terketmiş bir kadın,bu kadar seçici bir adam için ideal eş olabilir mi sence ?
Zaten dikkatini çekerim,beni hesaba katmadan seçim yap demiş.

Bence ne eşin çok kötü,ne de bu adam mükemmel.
Sen sadece evlendikten sonra aradığını bulamamış,mutsuz ve canı sıkılmış bir genç kadınsın.
İlk aşkınla kapanmamış bir hesabın var,aklın ona kaymış.

Adamın dediği doğru.Onu hesaba katma,beyaz atlı prens o değil.Seni kurtarmayacak,hatta belki durumu daha zorlaştıracak.

Alman değil, Türk.

Annen seni kadir gecesimi doğurdu iyi yırtmışsın belki fırsat olmadı belki yerini bulamadı ama sizden faydalanmak için mutlaka ama mutlaka fırsat kolladı dediğim gibi iyi yırtmışsınız. yoksa şuanda bambaşka şeyler yazıyo olurdunuz.

Tanımam etmem neyin nesidir bilmem ama tek bir fikir oluştu adam resmen sapıkmış sen koru yarabbim bizi. şuanda 25 yaşındayım bırak 46yı 35lik yanıma gelse defol diye çığlık atarım.

Tamam belkiolgun insanlardan hoşlanıyorsunuzdur. babanız yoktur baba şeftati aramışsınızdır babanızdan sevgi görmemişsinizdir hepsi insanlar için heryeş olabilir ama 8şuan 8 sene öncesini düşünüp allahım sen beni korumuşsun çok büyük bi yanlıştan dönmüşüm demen gerekirken hala o adamla olmayı düşünüyorsun.

belki evli evli olmadıgını nerden biliyorsun kim doğru söylüyor ki belki boşandı şimdi boşanlarda bile bekar yazıyor annemle babam ıllar önce boşandılar ikisinde kimliklerinde bekar yazıyo nerden bilceksin çocukları var neler neler duyuyoruz. görüyorz.

boşanmak istiyorsan boşan sevmek sevilmek en büyük hakkın. yaşın çok genç. sende sevdiginle mutlu mesut gezip tozmalısın bence 46 yaşındaki bi adam sana ne verebilir. çocuk verse ilerde çocugada yazık ya babası olmıcak yanında yada okulda aa deden gelmiş dicekler çocuk yerin dibine gircek kendini değil geleceğini düşün. seninle yaşıcaklarına kalbi dayanmaz sende yarı yolda kalırsın.

bu konuyu buraya açtıgın için söylüyorum buraya yoksa senin hayatın. kafanda bazı şeyleri zaten bitirmissin belli burda destekci arıyorsun ama bence zor bulursun.

tavlamaya çalışmayan ne diye peşinizden tuvalete geldi?

siz yazmışsınız yaş farkımızı ailem onaylamaz onun için uzaklara gideceğiz diye...

çoook basit bi soru sorucam size,içtenlikle cvp vereceğinize eminim:
farzedin ki herhangi bir yerde bir wc'desiniz....diyelim ki aynada saçınızı başınızı düzeltiyorsunuz.diyelim ki (bazen olur) lavabonun kapısı açık kalmış.düşünün ki orada hoş 15-16 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğiniz bir kız duruyor ve bir adam,belli ki 40'ına dayanmış,bu kızla konuşmaya çalışıyor...objektiv olun ve şimdiki yaşınıza göre cvp verin;siz bu adam hakkında ne düşünürsünüz ve buradan seviyeli (!) bir aşkın doğacağına gerçekten inanır mısınız?
ben düşünmezdim açıkcası.....

derinss arkadaşımızın saptaması doğru ise,siz onunla 14 yaşında tanıştıysanız eğer,lütfen lütfen lütfen;rica ediyorum hangi ortamda nasıl tanıştınız bu adamla? beş yaşında kızım var beynime kan sıçradı, allah rızası için anlatın ki ben de boşlukta bulunmayayım 9 yıl sonra!
16 ama yinede çok hoş değil.Hani kadın 25 yaşın üstünde doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşta olur o zaman yaşlı bir adamı tercih eder diyecek yokda 16 yaş çocuk kandırmaya giriyor olay.

Neyse olan olmuş bundan sonra mutlu olurlar inşallah.:71:

Valla bende pedofili gerginliği başladı son yıllarda.
Parkta ,alışverişte vs ufak kızlara ilgi gösteren erkeklere tedirginlikle bakıyorum.
Birkaç anneyi uyarmışlığım bile vardır.
Erkekler artık çocuklara ergen kızlara yöneldi..
Eee kılıf da hazır ,aşk..
illa taciz etmeleri tecavüz etmeleri gerekmez..
14 yaşında bir kızın tam olmayan göğüslerini avuçlayan 35 yaşında bir erkek haz alıyor bundan..
Çocukları korumak gerek..

benim merak ettiğim başka birşey oldu? bu ilişkiden..!! -ilk aşkınızdan- hiç mi bir arkadasınıza annenize kardeşinize bahsetmediniz? hiç kimse sizi uyarmadımı??
38 yaş yahu, gösterse ne göstermese ne, hadi sen wcde seviyeli yaklaştı diyorsun, o adamın nasıl bir kalbi beyni var yahu ben anlamadım aklıma hiç hoş şeyler gelmedi benim allah yardımcınız olsun.. yıllardır görüşmediğiniz bir insan ugruna ailenizi silebilecek olmanızıda hiç anlayamadım bir daha bir daha düşünün.. :50:

Size onu nasıl anlatsam bilemiyorum ki, son buluşmamızda bile ilişkiye girme teklifinde bulunmadı, ima bile etmedi! Ne desem boş, bazılarına kendimi ve yaşadıklarımı ifade edemiyorum.
Yaş farkı var, çoğunada normal gelmeyebilir doğal olarak.
Ben burada sırf paylaşmak istedim yaşadıklarımı, olumlu veya olumsuz cevaplar alacağımı da biliyordum zaten.
Hepsine açığım!

aileni karşına alısan bir kez daha hata yaparsın benden söylemesi

Back