• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çizeceğim yol doğru mu?

Aklımda HİÇ bir soru işareti kalmadı! Çooooook teşekkürler herkese!!
Doğru yolda olduğuma çok inanıyorum, dediğiniz tam aksisi çıkacak, ve o zaman sizleri hatırlayacağım!! Saygılar!!

10 sayfa boyunca herkes sana hata yapıyorsun dedi.
Ve sen doğru yolda olduğuna mı karar verdin,genelde kararlarını böyle veriyorsan şu anda yaşadığın hayata şükür etmelisin..

aptal mı dedi bize? bırakın ne hali varsa görsün aman yarabbi burnu yere sürtünce anlar artık.
evlenirkende kararı sen vermiştin, vay şimdi haline!!

Son düzenleme:
sakin ol ablacım kocana mal diyemeyeceğin gibi insanlara aptal demekte de haklı değilsin. Ayrıca biz önyargılı da yaklaşmadık ama kim olsa 16 yaşındaki bi kıza yaklasan 38 yaşındaki bi adamı eleştirir. Evet kendini haklı çıkartmak için uğraşıyorsun ama bir düşün çok haklı olduguna gerçekten inansaydın bu başlığı açma ıhtiyacı duyar mıydın???

aynen sana katılıyorum söylemek istediklerimi yazmışsın tekrara gerek yok.. yoksa varmı aynı taşa takılıp iki defa düşüyosa belki ikincide anlayabiliyordur...

bu arada sana tavsiyelerde bulunan insanlara aptal diyemezsin... burada bize söylediğin kelimeleri sana iade ediyorumm.. birde her türlü eleştiriye açığım demiştin, hoşuna gitmeycek şeyler söylediğimiz için mi almanca bize hakaret ettin.. hoşuna giden şeyler söleseydik bizi yerlere göklere sığdıramazdın dimi...:20:

tam emin olmamakla birlikte tercume su;
burada birseyler paylasmak hata..artik su onyargilarinizi yikin gibi birseyler.
hayat senin hayatin bizim ne cikarimizi var ki senden israrla karsi cikalim..demek ki senin dogrularin daha farkli..yolun acik olsun..umarim pisman olmazsin.

Koşa koşa gittiğin adam elinde patlarsa o zaman görürüm ben seni.

Hicbir erkek kendi eliyle sevdiği insanı evlendirmez. Aşkına sahip çıkar. Senin amca başkasıyla evlenmen için baskı yapmış resmen. Nerde var böyle adam?

Sen otuzuna gelince o da ellisine gelir. Kafanı taşlara vururken horullll horullll uyur. Gelen gideni aratır bunu da unutma please!

İngilizce de katayım manidar olsun dedim :1: :1:

madem kafandakini yapıcaksın buraya neden konu açıyosun. bence sen düşüncelerinden emindin onay almak için yaptın bunu. ama kimse onay vermeyince saçmaladın.

Doğru yolda olduğuma çok inanıyorum, dediğiniz tam aksisi çıkacak, ve o zaman sizleri hatırlayacağım!! Saygılar!!

Sen haklı cıkda bizi hatırlamasanda olur ,zaten o yaştakı insanın basına ör

eceği sorunlardan hatırlamanda imkansız olacaktır .Çok duygusal yaklaşıyorsun

inşallah biz yanılırız ve sen de mutlu olursun Canel, sevdiğin adamı tanımadığımız gibi seni de tanımıyoruz ve mutsuzluğun en son istediğimiz şey.
Yine de buradaki ve gerçekteki hele de senden yaşça büyük üstelik sana vakit ayıran insanlara aptal deme, cocukluk etme.
Önyargılı, sevgilini tanımadan yorum yapan, partnerin hakkında kötü konuşan olduk durup dururken :1: e ne bekliyordun tanımadıgımızı zaten biliyorsun??
yine de yolun açık olsun Allah yüzünü güldürsün ne diyelim, sen kararını vermişsin zaten bizden onay alamadın ama onay makamı değiliz ki biz zaten. Fikrimizi söyleriz sadece hayat senin, mutluluklar.

kızlar aslında kocasının yaptığı bişiy yok 16 yasında bişiyleri yaşamış unutamamış ve hala kocasını aldatıyor resmen. Burada kocam kötü o çok iyi diyerek kendini rahatlatmaya çalışıyor bence hepsi bu. Bence değmez gitsiğn ballı börek gördüğü saçı başı beyazlamıs adamı gençliğini heba etsin hoş onlada süreceği en fazla 2 yıl. Görsün dünya kaç bucakmış

Son düzenleme:
Was für bekloppte Menschen es gibt!! Vorurteile bis zum geht nicht mehr!!
Kennt ihr den Mann, von dem ich erzähle?! Und ich versuche
Mich seit 10 Stunden zu rechtfertigen, wozu?!
İch bin mir der Sache und von meinem Vorhaben bewusst!!
Dummer Fehler, zu versuchen hier etwas zu teilen!!

Dies geht nicht an die Leute, die nein mache es nicht sagen, sondern an die jenigen, die versuchen mir meinen Partner schlecht zu reden!! Seid gegrüßt!!
du bist nicht die einzige die deutsch kann,pass auf was du sagst!

man man mann yazan bi konuya ne kadar çok ilgi ve yorum var böyle :1:

yahu büzüm suçumuz ne konuyu geç görmek mi? ben niye okuyamıyorum şimdi konuyu??
niye bi konu açıp ondan sonra da içeriği saçmalayarak değiştiriyosunuz!

Back
X