- 13 Mart 2011
- 731
- 1
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen haklı cıkda bizi hatırlamasanda olur ,zaten o yaştakı insanın basına ör
eceği sorunlardan hatırlamanda imkansız olacaktır .Çok duygusal yaklaşıyorsun
Merhaba dedi, tanışıyor muyuz, sizi bir yerden tanıyor muşum gibi sanki diye sordu, çok abuk gelecek, ama öylelikle başladı.. Bende hayır tanışmıyoruz dedim, kendini tanıttı
[ı][sıze="3"]man man mann yazan bi konuya ne kadar çok ilgi ve yorum var böyle
Yahu büzüm suçumuz ne konuyu geç görmek mi? Ben niye okuyamıyorum şimdi konuyu??
Niye bi konu açıp ondan sonra da içeriği saçmalayarak değiştiriyosunuz!
[ı][sıze="3"]
canım evde canı sıkılan biri konu açmış. özet olarak 16 yaşında 38 yasında sevgili yapmıs. şimdi evliymiş o adama geri döncem unutamadım diyor. 24 yasıdnaymıs o adamda 46ya tekabül ediyor. özetle bu bize aptal kocasına da mal diyor anlamıyormusuz [/sıze][/ı]
at ortaya 5 tl anlatayım abee
[ı][sıze="3"]
canım evde canı sıkılan biri konu açmış. özet olarak 16 yaşında 38 yasında sevgili yapmıs. şimdi evliymiş o adama geri döncem unutamadım diyor. 24 yasıdnaymıs o adamda 46ya tekabül ediyor. özetle bu bize aptal kocasına da mal diyor anlamıyormusuz [/sıze][/ı]
Arkadaşlar Lütfen Konunun Dışına Çıkmayalım.Konu ile Alakalı Yorumu Olan Yazsın.Onun Dışında Lütfen Topiği Geyik Topiğine Çevirmeyelim :)
Yahu o zamanlar 16 idim, şimdi olsa daha farklı tepki verirdim, ondan kuşkunuz olmasın!!!!!!