• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çizeceğim yol doğru mu?

Kocan mal ,biz aptal,

eğer akıllı olmak senın gibi bir şeyse

biz aptal aptal takılalım hayatta ya :1:

Merhaba dedi, tanışıyor muyuz, sizi bir yerden tanıyor muşum gibi sanki diye sordu, çok abuk gelecek, ama öylelikle başladı.. Bende hayır tanışmıyoruz dedim, kendini tanıttı

Babamın arkadaşı olabilir diye düşünürdürm sanırım .. Ay kötü bi durum sen 25 olsan o 70 olsa kimse burda böyle konuşmaz .. arkadaş almanyadakilerde insan değil mi ?

man man mann yazan bi konuya ne kadar çok ilgi ve yorum var böyle :1:

Yahu büzüm suçumuz ne konuyu geç görmek mi? Ben niye okuyamıyorum şimdi konuyu??
Niye bi konu açıp ondan sonra da içeriği saçmalayarak değiştiriyosunuz!
[ı][sıze="3"]
canım evde canı sıkılan biri konu açmış. özet olarak 16 yaşında 38 yasında sevgili yapmıs. şimdi evliymiş o adama geri döncem unutamadım diyor. 24 yasıdnaymıs o adamda 46ya tekabül ediyor. özetle bu bize aptal kocasına da mal diyor anlamıyormusuz :1::1::1:
[/sıze]
[/ı]

neyse arkadaşlar konu sahibi çıktı biz kaldık baş başa herhalde:34: konu 16 yasında kendisiyle bi kafede tuvalet önünde ilk kez konusan sonra bir düğünde numarasını aldığı ve aşık oldugu bi adam var kızımızın. Adam 38 o zamanlar.
Kız onunla imkansız görmüş 19 yaşında başkasıyla evlenmiş şimdi yaş 24 kocası ilgisiz paspal kumarcı vs imiş
Şimdi boşanıp ilk aşkıma varacam diyor çok da kararlı. Bizim sucumuzsa boşan da ilk aşın için o kadar acele etme bi dur bakalım normal değil kafe tuvaletine gelip de "pardon tanısıyor muyuz demesi" dedik.
Almancaya sardı sonra sanki bi bilen o ya (pardon hepimiz aptalız demi?) sinirlenince genelde Almancaya dönüyorlar olsun o da geçer. Dağılalım artık :86:

[ı][sıze="3"]
canım evde canı sıkılan biri konu açmış. özet olarak 16 yaşında 38 yasında sevgili yapmıs. şimdi evliymiş o adama geri döncem unutamadım diyor. 24 yasıdnaymıs o adamda 46ya tekabül ediyor. özetle bu bize aptal kocasına da mal diyor anlamıyormusuz :1::1::1:
[/sıze]
[/ı]

ay sağolasın ya :13:
konuda cazip gelen neymiş bu kadar takipçisi var merak etmiştim :D

Tamam konu sahıbı gıtmıs dagılın ulen

yoksa hepinize 70 lik dedeleri musallat ederım :60:

[ı][sıze="3"]
[/sıze]
[/ı]

ühh be küfür etcem edemiom.maşallah rekor kırmış ya bu .kimi kandırdıını sanıyo.fake man fake mann :1::1::1::1::1:

Konu sahibi uçmuş,mesajını da editlemiş.
Yorum yapanlara aptal demiş.
E,konunun kapanma zamanı geldi geçiyor bile.
Eğlencenin sonuna geldik. :61:
Madem baştan kararın belliydi ne konu açarsın?

Arkadas bence gitmemis

eger buradaysan arkadasim kizma
eger evliligin kötü gidiyorsa baska biriyle nasil hemen birlikte olacan?

ya bari insan ayrilir ve o diger adam kalbinde olsa bile biraz kendine zaman tanir!!!!

Arkadaşlar Lütfen Konunun Dışına Çıkmayalım.Konu ile Alakalı Yorumu Olan Yazsın.Onun Dışında Lütfen Topiği Geyik Topiğine Çevirmeyelim :)

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Yahu o zamanlar 16 idim, şimdi olsa daha farklı tepki verirdim, ondan kuşkunuz olmasın!!!!!!

arkadaşlar gözden kaçırdığınız bir durum var arkadaş büyümüş tepki vereceği kişiyi eş seçmiş bir söz vardır cahilin yanında kitap gibi sus diye bizden yorum istemese zaten konuşmazdık....

Biz konuyla ilgili cevaplar verdık , konu sahibi bize hem aptal

düşüncelerimizede çokta fifi dedi .

Biz topiği geyiğe çevirmişiz çok mu

Konuyu silmeden önce kocan için kumarbaz, 2 haftada bi banyo yapar vs vs dediydin.
Belki de iyi yorumlar duymak için adamı kötüledin, abarttın..
Adam iyice kurtlaşmış ama sen 16da kalmışsın, gerçekleri tekrar tekrar duyunca da her ne kadar her yoruma açığım desen de dayanamadın..
Biraz büyüseydin, bunca insan bişey anlatıyor vardır bir keramet, bi kulak kabartayım derdin, ama nerde aptal olduk..
Wc köşelerinde nr vermeler, sıkışınca almanca küfürler akıllılık olduğuna göre senin lugatında, aman biz akıllı olmayalım..

Ne çok "beğen" tıkladım bu konuda.Daha da beğendiğim çok var.

Yalnız cidden kocasına üzüldüm.Adama ısrarla mal demesi beni çok rahatsız etti.

Allah selamet versin.İnşallah bu badireyi hayırlısıyla atlatır.

Back
X