çoook basit bi soru sorucam size,içtenlikle cvp vereceğinize eminim:
farzedin ki herhangi bir yerde bir wc'desiniz....diyelim ki aynada saçınızı başınızı düzeltiyorsunuz.diyelim ki (bazen olur) lavabonun kapısı açık kalmış.düşünün ki orada hoş 15-16 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğiniz bir kız duruyor ve bir adam,belli ki 40'ına dayanmış,bu kızla konuşmaya çalışıyor...objektiv olun ve şimdiki yaşınıza göre cvp verin;siz bu adam hakkında ne düşünürsünüz ve buradan seviyeli (!) bir aşkın doğacağına gerçekten inanır mısınız?
ben düşünmezdim açıkcası.....
Telefon numarası yahu ilahi sen de
Tabi nerden bilcen, yol yordam gösteren biri olmamış
cep numarasi sanirim
kızım üni'yi bitirmiş mesleğini eline almış 25 yaşında karşıma çıkıp:anne ben aşık oldum ama sevdiğim adam benden bi hayli büyük derse,burnumun direği sızlar içim acır...ama adamın hayatını didik didik araştırıp da bişey bulamadıktan sonra üzülerek onaylarım evliliği...herkes çocuğunun yanında yaşına uygun birini görmek ister,ama verilen örnekteki gibi kızım 25 yaşına geldiyse hayatını tamamlayacağı kişiyi onaylamış ise bana sadece yutkunup allahtan onların mutlu olmalarını temenni etmem düşer.ama kızım 16'sında ise....neyse büyük konuşmayayım....16 ama yinede çok hoş değil.Hani kadın 25 yaşın üstünde doğruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşta olur o zaman yaşlı bir adamı tercih eder diyecek yokda 16 yaş çocuk kandırmaya giriyor olay.
Neyse olan olmuş bundan sonra mutlu olurlar inşallah.
Size onu nasıl anlatsam bilemiyorum ki, son buluşmamızda bile ilişkiye girme teklifinde bulunmadı, ima bile etmedi! Ne desem boş, bazılarına kendimi ve yaşadıklarımı ifade edemiyorum.
Yaş farkı var, çoğunada normal gelmeyebilir doğal olarak.
Ben burada sırf paylaşmak istedim yaşadıklarımı, olumlu veya olumsuz cevaplar alacağımı da biliyordum zaten.
Hepsine açığım!
Size onu nasıl anlatsam bilemiyorum ki, son buluşmamızda bile ilişkiye girme teklifinde bulunmadı, ima bile etmedi! Ne desem boş, bazılarına kendimi ve yaşadıklarımı ifade edemiyorum.
Yaş farkı var, çoğunada normal gelmeyebilir doğal olarak.
Ben burada sırf paylaşmak istedim yaşadıklarımı, olumlu veya olumsuz cevaplar alacağımı da biliyordum zaten.
Hepsine açığım!
çoook basit bi soru sorucam size,içtenlikle cvp vereceğinize eminim:
farzedin ki herhangi bir yerde bir wc'desiniz....diyelim ki aynada saçınızı başınızı düzeltiyorsunuz.diyelim ki (bazen olur) lavabonun kapısı açık kalmış.düşünün ki orada hoş 15-16 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğiniz bir kız duruyor ve bir adam,belli ki 40'ına dayanmış,bu kızla konuşmaya çalışıyor...objektiv olun ve şimdiki yaşınıza göre cvp verin;siz bu adam hakkında ne düşünürsünüz ve buradan seviyeli (!) bir aşkın doğacağına gerçekten inanır mısınız?
ben düşünmezdim açıkcası.....
Tabi ki o an seviyeli yaklaştığı halde, böyle bir adam sırf ilişkiye girmek için peşimden geldi diye düşündüm, samimi söylüyorum, ama numarımı öğrenmek istememesi, onu bırakın şimdi şu an ki davranışları.. Yani hiç bir hatası olmadı bana karşı şimdiye dek. Beraber yaşamadıktan sonra bilemezsin deseniz anlarım..
Ve şimdi bu olumlu veya olumsuz cevaplardan sonra daha da emin oluyorum, ben bu yola baş koydum, sonuna kadar gideceğim
tek takdir ettiğim nokta çocuk yapmaman...
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun o vakit....ailenizin hassasiyetini göz önünde bulundurarak tanıştırın onu o halde...bari yeni tanışmış gibi filan yapın ki,annenizi komaya sokmayın.Tabi ki o an seviyeli yaklaştığı halde, böyle bir adam sırf ilişkiye girmek için peşimden geldi diye düşündüm, samimi söylüyorum, ama numarımı öğrenmek istememesi, onu bırakın şimdi şu an ki davranışları.. Yani hiç bir hatası olmadı bana karşı şimdiye dek. Beraber yaşamadıktan sonra bilemezsin deseniz anlarım..
Ve şimdi bu olumlu veya olumsuz cevaplardan sonra daha da emin oluyorum, ben bu yola baş koydum, sonuna kadar gideceğim
Evet tabii ki...Aileni bile silip atmayı düşünmüşsün,biz kimiz ki bizi dinleyeceksin ?
Sen bekarken de o adamdan ailene sözedememişsin.
Şimdi de ailene anlatmadan,sormadan çekip gitmeyi düşünüyorsun.Bu işte bir yanlışlık yok mu ?
Oradaki Türkler birbirlerini az çok bilirler.
Zaten nişanda da karşılaşmışsınız,demek ortak bir çevreniz var.
Bence bazı (önemli) detayları anlatmıyorsun.
O hayatı yaşayan sensin.Burdaki olumsuz mesajları dikkate alma.Çünkü o adamla yaşayan sensin.Boşan ve yeni bir hayata yelken aç.
Sen aslında bu soruların cevabını biliyorsun.Buraya konuyu açıp kendini mutsuz hissetme.Onaylayanlar olacak ıııyyy ne biçim kadınmış diyenler olacaktır.Ama kimse 4 duvar içinde ne yaşandıgını bilemez.Yüreğine ses ver!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?