• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çizeceğim yol doğru mu?

bir sürü velvele olmş burda :) geç kalmışız :)

konu kapanmadan bi msjda ben atayım dedim:27: .konu sahibini pohpohlamayıp onun tam tersi düşünen her yorumcu arkadaşa bende katılıyorum. kızım olacak bide bana resti çekeceğini 24 yaşna gelmiş 46 yaşında birinin peşinden gideceğini yazacak aman allahım allah kimseye böle bi kız vermesin... keşke 14 yaşındayken gelip bunları yazsa idi ozaman bariz beyin gelişmemiş henüz deyip hoşgörür ilerde pişman olacağını dile getirirdik. ama şimdi sölenecek tek şey git ne halin varsa gör valla.. bi adamdan hayır görmemişsin insan biraz düşünür acaba bundan hayır görürmüyüm diye.. ki boşanma durumu varsa bi insanda insan bi nefes almak istemezmi yaw daldandala daldan dala gibi. bune ...tabi fake bi konuda olabilir. :27::27::27::27:

Biz konuyla ilgili cevaplar verdık , konu sahibi bize hem aptal

düşüncelerimizede çokta fifi dedi .

Biz topiği geyiğe çevirmişiz çok mu

Bakınız Yöneticilerimiz gerekeni yaptılar :)

Canel01
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım

Kapsama Alanı Dışında ! Giriş tarihi:May 2011

bunu bir erkek yazsaydı hepimiz yuhlardık senin aklın kalmış ilk aşkında diye bence gerçekten sen 40 yaşındakini unutamamış kocanada sevgi saygı verememişsin olmayan şey verilmez bu evlilik bitmiş eğer boşanırsan biraz ara ver hemen diğerine koşma kafanı topla aileni karşına alma yarın buda bırakınca nereye gidecen önce sağlam yere bas sonra hemen bi eş bulursun hem daha etik olur hemde geleceğin boşa gitmez

nerden biliyon adamın evlenip boşanmadığını araştırdınmı arkadaşlara yazdığın cevaplara baktım saygısızsın sen zaten kararını vermişsin

sevgilisi herhalde cüneyt gibi bi filinta bukadar övüp savunduğuna göre :1:
gülsemmiii ağlasammııı bilemedim vallahi. fake diye çelişkiler var ama eğer doğruysa kocanıda bu hale senin getirdiğine inanıyorum. en başından ilgisiz davranıp adamıda yoldan çıkarmışsın. kimbilir neler yaptın neler dedin adama.
hem sen neden evlendinki? aile baskısıylamı? yoksa sevdimmi zanettin? senin sonun hayır değil ya bakalım..

Back
X