• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce çizeceğim yol doğru mu?

Almanya nın düğünleri öyledir doğru
bu adamın Alman filan bi karısı olmadıgından emin misin??? Orda coğu Türk Almanlara ciddi ilişki gözüyle bakmaz mesela karısını almanla aldatırsa önemli değildir ama Türkse mesele olur vb.
Maddi durum olarak da çok bişeyi yok demişsin. 45 yşına gelmiş bekar, düzgün bir adam ama ne parası var ne evlenecek birisi olmuş hayatında, ne yapıyor peki?? ailesine mi bakıyor tr'ye mi gönderiyor nedir?

Durumu normal düzeyde, yani çok varlıklı değil!
Evli olsa bana da boşan illa ki demez ki, evlenmek istiyoruz!

çok kopuk bikere. adam geldi sohbet etti de ne dedi ? sadece konuşmak için yani nr istememiş.. sonradan karşılaşıcagınızı biliyomuş gibi :27: ayrıca sadece konuşmak için küçük bi çocugun peşinden lavaboya kadar gelicek ama numara almıcak .. anlamadımki :44::44::44::44:

canel01; zor bir evlilik yaşıyosun hep acı çekmeşsin, ruhun okşanmamış, sevilmemişsin ve bunun yoksunluğunu hissediyosun tüm benliğinde... bu yüzdende ilk aşkına yöneldin, eğer şu an karşına kendini değerli hissettiren başaka biri çıksaydı ilk aşkını hatırlamayacaktın bile. yaşın daha 24 önünde uzun yıllar var, madem mutsuzsun eşinden ayrıl fakat 1-2 sene ruhunu dinlendir bence böylesine duygusal bir boşluktayken fevri kararlar alma, bundan sonra bari adımlarını sağlam at, biraz zamana bırakırsan hiç bişey kaybetmezsin...

Türkiyede nasıl bilmiyorum, ama burada bir boşanma gerçekleşebilmesi için mecbur 1 sene eşinden ayrı yaşamalısın ki boşanabilesin..

yazan arkadaşların çoğu tr'den yazıyor ve şaşkın vaziyette nee 16 yaşındamı tanıştın adam da 40 a yakın aaaaa. durumundalar çok iyi anlıyorum bunu ben. Almancı Türklerin dünyasına hoşgeldiniz diyorum :76: burdaki kızlar böyle işte anacım 14 yaşındası ve sevgilin yok mu aaa ne kadar ayıp. 16 sın ve arabası olan filan bi sevgili yaptın aferin sana. Okul okumazlar meslek yapmazlar koca yarıştırırlar 18 de evlenirler sonra da niye böyle oldu kiii. Ailesinin yanına dönmez bu kız ben 10 tane gördüysem 9u bosanıp sonraki yıla kalmadan başkasını buldu.
Ben 28im 35 üst sınır olur bnm için o da yani zor ihtimal. Boşanacak olsam bi kendimi dinlerim bi işime gücüme bakarım (bekarım zaten) Kız annelerinin kaygılarını çok iyi anlıyorum ama Almancı kızlarımızın hepsi değilse de çoğu böyle bi tuhaf işte:27:

Ailenden daha iyisinimi düşüncek bu adam sana

sen kötü ne cidden daha yaşamamıssın

ailenin sözüne gelırsınde , birde bu adama verdıklerıne hayıflanırsın

sonra ,bende kendımden baya büyük bir insanla yaşadım ordan bılıyorum

senınkı kadar büyük değildi .

Benim çocuğum 14 yasında olacak ve 38 yasındkı bır adamla ilişkisinin onaylamamı isteyecek

o adamı kendi ellerımle boğarım.

Yazık valla annene

çok kopuk bikere. adam geldi sohbet etti de ne dedi ? sadece konuşmak için yani nr istememiş.. sonradan karşılaşıcagınızı biliyomuş gibi :27: ayrıca sadece konuşmak için küçük bi çocugun peşinden lavaboya kadar gelicek ama numara almıcak .. anlamadımki :44::44::44::44:

Merhaba dedi, tanışıyor muyuz, sizi bir yerden tanıyor muşum gibi sanki diye sordu, çok abuk gelecek, ama öylelikle başladı.. Bende hayır tanışmıyoruz dedim, kendini tanıttı

Zarf atmış işte..
Kız pas verecek mi diye düşünmüş,muhtemelen daha önce bakıştılar vs.
16 yaşında kız adam 38 yaşında ruhu bile duymamıştır.
kimin kızıdır nedir ne değildir biliyordur o zaten..
kız düşerse düşer düşmezse yola devam..
klasik hikaye aslında,ama konu sahibi kutsal aşk şerbeti içmiş.

38 yaşına kadar kırdığı fındıkları anlattı mı peki,yoksa sizin doğumunuzdan beri büyümenizi mi beklemiş?
gelmiş geçmiş aşık olduğu evlenebileceği tek kadın sizsiniz ya..?

Tebrıkler konunuz tavan yaptı ..

konunuza gelince ; Bir ipi kesmeden önce diğeri sağlam mı diye kontrol edin, yoksa yere çakılırsınız ..

tatlım dikkat et de eşin o adamla görştüğünü anlamasın bari yoksa dava açtığında haksız duruma düşersin. Evet boşanmak Almanyada daha zor tr de karşılıklı rıza varsa 1 celsede boşanıyorsun. Almanya da mahkemeler uzatıyor genelde. Bi de hiç belli olmaz o bosanalım diyen eşin sen davayı açınca gayet de yan çizebilir hiç güvenme.

Merhaba dedi, tanışıyor muyuz, sizi bir yerden tanıyor muşum gibi sanki diye sordu, çok abuk gelecek, ama öylelikle başladı.. Bende hayır tanışmıyoruz dedim, kendini tanıttı

Canel ,Allah iyiliğini versin senin ya..
Bir yerden tanıyormuşum gibi dedi öyle mi :37:
Şu an cidden sana bütün kızgınlığım gitti az çok anladım nasıl bir insan olduğunu..
Kendini tanıttı sen demedin mi manyak mısın be adam,babam yaşındasın bana ne senin adından sanından ?

tatlım dikkat et de eşin o adamla görştüğünü anlamasın bari yoksa dava açtığında haksız duruma düşersin. Evet boşanmak Almanyada daha zor tr de karşılıklı rıza varsa 1 celsede boşanıyorsun. Almanya da mahkemeler uzatıyor genelde. Bi de hiç belli olmaz o bosanalım diyen eşin sen davayı açınca gayet de yan çizebilir hiç güvenme.

Tabi ki çok dikkatliyiz, ve bosanmada zorluk cikartbilecegimi de tahmin ediyorum! Mal!!

Canel ,Allah iyiliğini versin senin ya..
Bir yerden tanıyormuşum gibi dedi öyle mi :37:
Şu an cidden sana bütün kızgınlığım gitti az çok anladım nasıl bir insan olduğunu..
Kendini tanıttı sen demedin mi manyak mısın be adam,babam yaşındasın bana ne senin adından sanından ?

Yahu o zamanlar 16 idim, şimdi olsa daha farklı tepki verirdim, ondan kuşkunuz olmasın!!!!!!

Üfff biri bana bu konunun can sıkıntısından açıldığını söylesin!!
İster Almanya ister Fransa insanlık heryerde aynıdır.
Tr de 14 almanyada 20 ye mi tekabül ediyor ne kadar vahşet bir düşünce...
Hala baş koydum diyor.
O zaman ne diye yazıp sinirlerimizi bozuyosun be kardeşim?
Ayıp ya ağrıma gidiyor çocuk yaşta genç kızlarımızın sömürülmesi....
Siz bu adamla birlikte oldunuz mu cinsel anlamda??
Ya ruh sağlığında bir bozukluk var o insanın yada çok kötü planlar içerisinde.
Ne demek bu yaşa kadar evlenmemişte oymuşta buymuşta bide boşan diyor sanki alacak! tuvaletlerde çocuk yaşta birinin peşinden giden biri asla ahlaklı ayağına yatmasın kesinlikle!!
Benim babam ben 16 yasımdayken 40 yasındaydı. içim daraldı sinirlerim hakkaten boşaldı
Allahtan hidayet diliyorum.
Yazık :50::50::50::50:

Son düzenleme:
Ve ve ve niye bu kadar yorum yaptım bilmiyorum ama.
Kocanıza bunca insana karşı MAL demeye hakkınız yok!
O hayvan değil! O mal da bilmem kaç yaşında adam değil öyle mi? :50::50::50: nereye gidiyor dünya!
Mutsuz edebilir sizi, ama sizde kaç yıldır onu ruhen aldattınız ve devam da ediyorsunuz. Kabul etseniz iyi olur. Kocanız pc nizi taratsa bu yazdıklarınız itiraf ettikleriniz bir bir delil olur!

Canel cim bizi yanlış anlama ama senin 16 idim dediğin ve zaman öyleydi dediğin tepki türkiyede 11-12 yaşındaki kızla bile vermez. Yani gerçekten kusura bakma ama biraz geç büyüyorsunuz siz ama evlenmekte filan da çok erken yaşta gözünüz oluyor. Burdaki ablalarının hepsi aynı şeyi söylüyor, seni eleştirmek için değil hayatın farkına var diye 19 yasında evlenmişssin be güzelim. Ne anladın o evlilikten hiç değil mi? Şimdi sanıyorsun ki bu adamla olsaydın toz pembe olurdu herşey çünkü hayatının merkezine onu koymuş durumdasın. Ama hayat ne o adamdan ne de erkeklerden ibaret. Biz illa ki kötü olur demiyoruz. Ama bi dur bi nefes al ne mecburiyetin var birini boşayıp öbürünün almaya diyoruz. Üstelik bu adam senden büyük illa ki çok şey görüp geçirmiştir cicim aylarınız geçince bu gerçekle kala kalırsın diyoruz. Diyorsak da bir bildiğimiz var. Gördük öğrendik de ondan diyoruz.

konuyu bastan sona okudum yazsam mi yazmasam mi diye kararsiz kaldim..... ne tuaf bir durum ustune gelmek istemiyorum derdini acmissin sormussun .... ya aslinda sen niye onune bakmiyorsun da gecmise takilip kaliyorsun ki... ayni yastayiz 24. kendimi senin yerine koydum da ben olsa bosanirdim ve onume bakardim kendime bir hedef koyardim ona yogunlasirdim. suanda eminim ki bosluktasin diye o adama yonelmissindir aklina ilk gelen o olmus. ya bosan kendine yeni bir hayat edin karsina neler neler cikar.... hem unutma yagmurdan kacarken doluya da tutulma... ben bile sevgilimle 3 yildir beraberim daha yeni yeni ne huylarini ogrendim....oyle cicim aylari cok kisa zamandir. hem 24 yas gayet normal yas oturda kendini gelistir, is hayatina atil. digerleri de zamanla olsun birak. ama gecmisinede donme.

Was für bekloppte Menschen es gibt!! Vorurteile bis zum geht nicht mehr!!
Kennt ihr den Mann, von dem ich erzähle?! Und ich versuche
Mich seit 10 Stunden zu rechtfertigen, wozu?!
İch bin mir der Sache und von meinem Vorhaben bewusst!!
Dummer Fehler, zu versuchen hier etwas zu teilen!!

Dies geht nicht an die Leute, die nein mache es nicht sagen, sondern an die jenigen, die versuchen mir meinen Partner schlecht zu reden!! Seid gegrüßt!!

Canel01 kullanıcısından alıntı

İnsan biraz daha yaratıcı olur :60:

14 yaşındakı kıza buda yeter tabıkı

şimdi olsa daha farklı tepkı verırıdım dıyorsun ya işte gel bir 35 yasına ben ne yapmısım

lan dersın :1:

senın yerıne biz dıyoz işte boş ver şu adamı

Was für bekloppte Menschen es gibt!! Vorurteile bis zum geht nicht mehr!!
Kennt ihr den Mann, von dem ich erzähle?! Und ich versuche
Mich seit 10 Stunden zu rechtfertigen, wozu?!
İch bin mir der Sache und von meinem Vorhaben bewusst!!
Dummer Fehler, zu versuchen hier etwas zu teilen!!

Dies geht nicht an die Leute, die nein mache es nicht sagen, sondern an die jenigen, die versuchen mir meinen Partner schlecht zu reden!! Seid gegrüßt!!

Sinirboyu, şunu bir çeviriversen..
Küfür mü etti nedir bize :26:

Back