şurda yanlış anlaşılma olmasın.
ben zaten annem aramdığında arıyorum onu.
özellikle okul açılmadan önce ilk en arardım.
okul açılınca biraz daha azaldı bu ama bitmedi kesinlikle.
misal;
perşembe,salı günleri evdeyim ve ben ararım.
benim sorunum ben arasamda annem arasada çok uzun konuşmamız.
yoksa annem bana derdi,sen hiç beni aramıyorsun diye.orda sorunumuz yok.
alınacağını bildiğim için boş olduğum zaman ben arıyorum zaten.
kesinlikle annemi anlıyorum,kendimi onun yerine çok koyarım.
zaten bunun için onu kırmadan halletmek istiyorum bu meseleyi.
aksi bir durum olsa pat küt konuşur,kırardım.
bu benim en son tercih edeceğim şey.
annem o benim.o mutlu olsun diye canımı bile veririm.ben ilerde evlatlarımın bana davranmasını istedğim gibi davranıyorum anneme.
bunuda severek yapıyorum.
sadece şu ara biraz bunaldım.
bunada çözüm bulmam şart.
keyfi bir durum değil zira.
bundan
ay öncesine kadar zamanım boldu ve konuşuyordum fakat şimdi kritik zamandayım.
konuyu ilk okuduğumda annem olsada arasa diye geçirdim valla içimden. insanın annesi babası gibisi yok bence.
ama bence zamanla düzelir sıkma canını. sen annene etüd var vs diye de konuşmaları kısa kesebilirsin diye düşündüm ben durumun için. ben arayacağım müsait olunca diyip kısa da kesebilirsin. böyle zamanla alıştırırsın bence.
Çok doğru söyledin yarın ne olacağımz belli değil ve tek yanımzda olan annedir
Aynen benim annemi anlatmissiniz oda ayni sekil de ayni konulari defalarca anlatir anlatir bitmezdi ben annemle oturup konustum kendisi de calistigi halde isten cikinca gece uyumadan sürekli arardi dedim anne mikail rahatsiz oluyor ne zaman eve gelsem annenle konusuyorsun diyor sürekli bukadar fazla aramana gerek yok ben iyiyim önemli birsey olsa ben ararim zaten diye... Tamam kizim sende anne olunca birgün anlarsin bastan söyleseydin rahatsiz oldugunu keske dedi cikti simdi haftada belki bir kez arar veya ben ararim öyle veya böyle kalbi kiriliyor bir sekilde
Bir gün gelecek, keşke annem yaşasaydıda günde on kere arasaydı diceksin...
Keşke dememek için kalp kırma boşver..
Ben o günlerdeyim işte kelebe_k..
smuwLa...
Allah annenin mekanını cennet etsin,günahlarını affeylesin.
bir an bende düşündüm annemin yokluğunu...
dayanamazdım herhalde.
sen güçlüsün.inşallah annenle cennette kavuşursun,Rabbim sana güzel ömürler versin.
......
arkadalar anneme demeyeceğim.
burdan çıkınca annemi aradım onuştuk her zamanki gibi.
ama yok...ben anneme diyemem.
öyle ya da böyle idare edeceğim.
arada geç döneceğim.Rabbim eminim onunda kolaylığını sağlar.
annemin herşeyden önce manevi olarak bana ihtiyacı var.
tek kızıyım.
bi şekilde idare edeceğim artık.
Canım ben de ailemden uzaktayım annemle günde 5-6 kez konuşuruz ama çok uzun degil.uzakta oldugumuz için merak ediyolar herşeyı en ince ayrıntısına kadar anlatmamızı istiyolar .bence evde işlerin oldugu zaman konuş annenle utu yaparken,evi toplarken vs.ders çalışacagın zamanları harcamamış olursun.bide aklıma şey geldı bırkaç gun ustuste başım agrıyo falan de sonra doktora gıttım bişey çıkmadı ama doktor ddeiki de telefonla çok konuşuyomuusn agrıların sebebı olabılır dedi de.sonuçta zararlı radyasyon yayıyo.çok konuşunca başım kulagım agrıyo de.şahsen ben uzun konuşunca agrıyo yanı.kolaylıklar diliyorm:)
arkadaslar olayları saptırmamak gerek
evet bende annemı cok severım ve onun Allah gecınden versın acısına dayanamam gıbı gelıyor
ayrettende anneyım
fakat olayları cekmek ıstedıgınız yon bana gore cok farklı dun yarım saat annemde oturdum oglumu alıp eve gıttım yanı asagı yukarı aksam 18:30'dan gece 22:45 kadar ben tam 7 kez annem ve 2 kez de babam tarafından arandım
ve her fesaındada konustum
agda yapmaya calısıyorsun agda donuyor yemek yıceksın soguyor tamam sonra dıyorsun o tamam sonra bulasık yıkadıgın zamana gelıyor ınanamıyorum yanı annem benımle telefonda 1 sene sonrasının bıle planını yapacak kadar konusuyor ben cok telefonla konusmayı sevmem anca yuzyzue gorusemıyorsam kı gorusuyoruz yapıcak bısey yok bende bılıyorum
buarada arada kocam 3-4 kere
kayınvalıdemlede 1 posta konusunca tum gecem aksamım telefonda gecıyor ve kafa olarak bıtmıs hale gelıyorum
Hayatta olan bir anneniz olduğu için şükretmelisiniz bence, allah göstermesin yokluklarında çok ararız annelerimizi, ahh olsalarda 24 saat konuşsak diye burnumuzun direği sızlar..
Bence de dememelisin, idare et. Ne güzel konuşmak istiyor, özledin mi diye soruyor. Özledim deyin, canım anneeeem deyin, sınırlarınızı zorlayın azıcık..
Canım annem benim, olsa da telefonu hiç kapatmasak..
Dayanamazdım herhalde diyorsun ya, ben anksiyete hastasıyım en korktuğum şey ölmek, sevdiğim birini kaybetmek, hayatta onların olmamasıdır.
Her gece annem babam ölürse diye sabahı ettiğimi bilirim, senin gibi dayanamam diyordum çünkü, olmaz yapamayız biz diyordum.
Ama olmuş ve ölmüşe çare yok ne yazık ki, annem ya annem, benim annem.. Hiç bir şeyi olmayan, sapasağlam olan annem.. Gitti.. Bize de bu acıyla yaşamak kaldı. 8 ay oluyor annemi düşünmediğim bir saniyem yok, iş yerine gelirken bir anda her şey film şeridi gibi gözümün önünden geçti delirecek gibi oluyorum her defasında, ama tutuyorum kendimi yan koltukta babamı görünce, ben kendimi bırakırsam onlar ne olur diyorum, hangi konuda başına gelmeden anlayamaz kimse diyebilirim biliyor musun ( Allah sevdiklerinize uzun ömürler versin ) ölürüm diyorsun, dayanamam diyorsun, ama dayanıyorsun biliyor musun, nasıl dayandığını kendin bile bilmiyorsun, kendine şaşırıyorsun ama yaşıyorsun işte adına ne kadar yaşamak denirse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?