Konsantre olup rahat ders çalışmak için kütüphaneye gittiğinizi orada telefonla konuşamayacağınızı söyleyin o zaman kırılmaz sanırım, derslerinizde başarılar dilerim
Aynen benim annemi anlatmissiniz oda ayni sekil de ayni konulari defalarca anlatir anlatir bitmezdi ben annemle oturup konustum kendisi de calistigi halde isten cikinca gece uyumadan sürekli arardi dedim anne mikail rahatsiz oluyor ne zaman eve gelsem annenle konusuyorsun diyor sürekli bukadar fazla aramana gerek yok ben iyiyim önemli birsey olsa ben ararim zaten diye... Tamam kizim sende anne olunca birgün anlarsin bastan söyleseydin rahatsiz oldugunu keske dedi cikti simdi haftada belki bir kez arar veya ben ararim öyle veya böyle kalbi kiriliyor bir sekilde
Anne yaa ne desem ki benim annemde hergün arasa keşke( tlfnunuzu beirli saatlerde kapatın arkadaşın dediği gibi kütüphanedeyim dersiniz
bence annen yasadıklarınız yuzunden dolayı boyle beni ozledinmi diye sorması falan belkide vicdan azabı cekiyordur bilemem bekarken aranız kotuyse sorunlar yasamıssanız simdi birden boyle degismesinin sebebi ancak bu olabilir
Belliki sizi özlüyor, belliki yokluğunuza üzülüyor, biraz daha anlayışlı olmalısınız kendi içinizde.
Her ne kadar hoş anılarınız olmasada insanın ailesi gibisi yok bu dünyada.
Hep dönüp dolaşıp onlarda soluk alıyoruz eninde sonunda bir şekilde.
Aradığı zaman çok uzarsa tlf. çalışmanız gerektiğini söyleyip kapatırsınız.
Böyle böyle konuşmalarınız azalır.
Çok yeni evlisiniz, zaten zamanla rayına oturur bu aramalar.
ben annemle 15 dk mesafede oturuyorum kuskunluk yok annem ancak benı o kadr cok arıyorkı bende telefonumu kaptıp kenara atıyorum ama bunlar genelde eısm gecedeyken oluyor kapı kıtle vs demek ıcın degıl
sıkıyor artık kı yuzyzuede goruyorum yanı her gun bılemıyorum arama desem omru bıllah aramaz yada yuzyuze gorusuyoruz o zaman anlat desem Aman Allahım
beni özledin mi diye soruyormuş ya..sen haklısın ama demekki sizden sevgi ve ilgi bekliyor..
siz yeternce gösteremediğnz içinde kendisi yaklaşmaya çalışıyor bence..
bence annenden önce her gün sen aramayı dene kısa kes ama sen ara..biraz güzel günlerinzden bahset..
anladığım kadaryla yapın gereği çok sevgini belli edemeyen birisin..
dediğim gibi annenin aramasına fırsat verömeden sen ara daha kısa kes..ama senin araman onun bu alışkanlığını zamnla öldürecektir eminim..
bence daha rahat edersin
Müsait olmadığınız da telefonunuzu kapatın
Ama müsait olunca siz de arayın bir zahmet
Ne kadar kötü anılarınız olsa da o sizin anneniz
Yarın birgün durumlar tamamen değişebilir, bugün yanınızda olanlar yarın yabancı olabilirler.. Ama her koşulda sizinle olacak sizinle ağlayabilecek kişi 'anne' nizdir..
İlerde sizinde evlatlarınız olacak...
Yarın birgün durumlar tamamen değişebilir, bugün yanınızda olanlar yarın yabancı olabilirler.. Ama her koşulda sizinle olacak sizinle ağlayabilecek kişi 'anne' nizdir..
beni özledin mi diye soruyormuş ya..sen haklısın ama demekki sizden sevgi ve ilgi bekliyor..
siz yeternce gösteremediğnz içinde kendisi yaklaşmaya çalışıyor bence..
bence annenden önce her gün sen aramayı dene kısa kes ama sen ara..biraz güzel günlerinzden bahset..
anladığım kadaryla yapın gereği çok sevgini belli edemeyen birisin..
dediğim gibi annenin aramasına fırsat verömeden sen ara daha kısa kes..ama senin araman onun bu alışkanlığını zamnla öldürecektir eminim..
bence daha rahat edersin
bebegınız varmı hamılemısınız benmı kacırdım bılemıyorum
benımkı daha zor cunku sureklı oraya gıtmemı yemege gıtmemı hatta kalmamı ıstıyor
bende anen benım evım var eve gıdıcem dıyorum kırılıyorlar
mesea bugun yarın esım gececı sureklı arayıp sana kalmaya gelıyoruz dıye saka yapıyorlar
bende hazır esım yokken temızlıktı uıutuydu bılmem neydı agdaydı kıldı tuydu ugrasmak ıstıyorum
mesela bu aksam teyzemle gelecekler
kalmaz ama kalırım dıye sakalar yanı bılemıyorum canım
yuzyuze goruncede telefonda anlattgı seylerı anlatıyor of ıblemıyorum
bazende boyle asla laf vurmak ıcın degıl yengem yanı abımın kaynanası onlarla yasıyor aksamları beraber ev oturmasına gıdıyolarmıs yengemle annesı annemı ya cagırmıyorlarmıs yada son dakıka cagrıyolarmıs onu anlatıyor uzuldugunu soyluyor bu seferde yukarıdakı gıbı hıssedıp dusundugum ıcın kendıme kızıyorum
fırsatım olsa uzak bı sehıre gıderım aılelerden oturu degıl ama ben herkezden uzak olmayı severım ama annem ozlememe fırsat vermıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?