Sizce bunu nasıl yola getirsem

O saydıkların hepsi Rus.bunlar hepsi Özgür çünkü öyle büyütülmüşler.bana diyorlar ki eger kocamız bize elini bile uzatırsa kapıyı ona gösteririz
eee sen rus hukumetine sığındın da sana "azerisin yardim edemeyiz" mi dediler?
o ruslar da kendilerine layik gordukleri hayati yasiyor sen de öyle.
azicik cesaretin olsa iki cocugunun iyiligi icin coktan devlete siginmistin, simdi kendi isinde bile calisiyordun. koca rus hükumeti cocuklari darp raporu olan babaya vermez. zaten kocanin da umrunda degil iki cocugu. iki tehdit eder sonra unutur gider yeni biriyle yeni çocuklar yapar.
senin cesaretin yok. biz türklerde de senin gibi ezilip dayak yiyen var. dayak yese bile akilli davranip tetikte olan, cocuklari buyutunce bosanan kadinlar var. benim egitimsiz halalarim bile teee kac sene once arkalarinda ana baba yokken, ayaklarinda cocuk bağı varken terkettiler kocalarini. biri konfeksiyona girdi biri aşçılık yapti biri oyle boyle is buldu. hepsi bir sekilde kendi yaginda kavruluyor. ama iste cesareti olamayanlar 60inda 70inde hala kocadan tepik yiyor hakaret duyuyor.

Ama o bana hiç hediyeler almaz ki,öbürü iPhone 16 pro max almış çok pahalı telefon yani karısının hatrına şu paraya kıyıyor
Nilu adam kadını dövdükten sonra almış telefonu.
Sen de ben de dayak yedikten sonra kocam hediye alsın mı diyorsun şimdi? Ben mi yanlış anladım?
İyi madem, söyle kocana bana vurduktan sonra bir şey almazsan barışmam falan de bari. Belki dinler.

Hayır burada mesele ayfondan gitmiyor kişinin kadınını sevindirmesinler ona dikkatli olmasından gidiyor.

Ya bu adamlar ikinizi dövmüyor mu dönüşümlü bir konunda sen dövülüyorsun bi konunda eltin dövülüyor hatta sen bile dövmüştün eltini bu nasil kadinina deger vermek? O kadina deger verilse orda yaşamazdi kocasi en ufak fiske vurmazdi hele ki sen dokunamazdin. Bir araba sopa yiyip telefon almak mi degerlilik?
Ikinizde deger gormuyorsunuz bosuna içini doldurma kavga tutuşma bari.

Cok terbiyesizlermis ya. Onlar cocuklari ile ayni odada yatip kocalari ile sevismiyorlardir bile Allah bilir.
Ya sen yine konuyu nereye götürüyorsun?kavga mu arıyorsun?tuzagına düşmeyeceğim.aynı oda meselesine gelince tanıdıklarımdan 4 çocuklu bir anne var 1 odada yaşıyorlar hepsi

Ya sen yine konuyu nereye götürüyorsun?kavga mu arıyorsun?tuzagına düşmeyeceğim.aynı oda meselesine gelince tanıdıklarımdan 4 çocuklu bir anne var 1 odada yaşıyorlar hepsi

Kavgayla beslenen sensin beni kendinle karistirma. Tavsiyem eltini dovup telefonunu elinden al. Malum sen asil bir kadinsin.

Kavgayla beslenen sensin beni kendinle karistirma. Tavsiyem eltini dovup telefonunu elinden al. Malum sen asil bir kadinsin.
Çok teşekkür ederim seni engellemem gerektiğini bana hatırlattığın için!!!Ben kavgayla besleniyorsam,sen de çok güzel insanı tahrik eden bir şeysin,göründüğü gibi benden farklı bir yanın yok!

4 çocukla bir odada yaşamak normal mi?
2 çocukla da bir odada yaşamanız normal değil. Senin normalin bu olabilir ama genele göre asla normal değil.
Çocuklar görmemeleri gereken şeyleri görünce amaaan ne olacak deyip geçemeyiz. Bunun sonuçları olur, psikolojik sıkıntılar yaşayabilirler. Bunu bu kadar hafife alma.
Ayrıca bir dünya derdin var, tek derdin telefonmuş gibi davranman çok acayip değil mi?
Kocandan şiddet görüyorsun, kayın ailenle iç içe bir sürü kişi aynı evde kalıyorsun, çocukların hayatları boyunca kendi odaları olmamış. Şu kadar şeyin içinde tek dert bu mu?
Hiç ayaklarını rahatça kanepeye uzatıp keyfince tv izleyememişsindir. Kavgasız gürültüsüz bir haftan geçti mi hiç?
Hiç kendi canının istediğini istediğin miktarda pişirip gönlünce yiyebildin mi?

Ben de biliyorum canım normal olmadığını,ama ben öyle olacağını bilmiyordum ki.2017’den diyorlardı ayıracağız sizi ayıracağız sizi artık 2024 sonu

Ben de biliyorum canım normal olmadığını,ama ben öyle olacağını bilmiyordum ki.2017’den diyorlardı ayıracağız sizi ayıracağız sizi artık 2024 sonu
Benim 65 yaşındaki babamın yaşadığı çocukluk, senin çocuklarının yaşadığı çocukluktan daha iyi. Var sen hesap et kaç yıl geriden geldiğinizi.
Ki babaannemin bile ayrı evi varmış 60 sene öncesinde. Kendisi hiç kayınvalidesi ile oturmamış.
2024 senesinde neden çağ dışı bir yaşam şekline tamam dedin?
Ya yalıda otursan yine çekilmez 3 aile birden. Siz küçücük apartman dairesinde odalara sıkışıp kalmışsınız.
2 odalı bir evin kirası ne kadar pahalı olabilir Rusya'da. Siz niye bu kadar saldınız her şeyi?

Benim kocam öyle bir adam ki çocukların yanında gaz çıkarmaya bile normal bakıyor İğrenç bir durum çocuklar arkasıyca konuşup gülüyorlar

en son model iphoneu olsa ne olacak ki? cocugunu alip gezmeye gidip foto mi cekinebilecek o makinayla? neyine yaracak onu da anlamıyorum. insta vs kullansa en son telefonunun klozete atilma sebebi kp kizmisti kaynananin dogum gününü sosyal medyadan kutlamadiniz diye, cezalandirmak icin atmisti. yani neyine yarayacak o telefon en guzeli olsa?

İşte madem durum bu kadar kötü, niye katlanıyorsun? Herkes onu soruyor işte.
Sürekli şikayet ediyorsun ama hiçbir şey yapmıyorsun.
50 kere söyledim ona yapma ayıp denilen bir şey var ve en önde olan şey insan ilk kendine saygı duymalı!”karnım ağrıyor”deyip geçiştiriyor aslında kendini çocukların gözünde küçük düşürüyor

Ben onu mu diyorum?
Madem bu kadar sevmiyorsun, hayatından şikayetçisin. Neden boşanmıyorsun, onu soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…