Sizce bunu nasıl yola getirsem

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.414
30
Selam!uzun süreden sonra yine geldim şikayetlerimle)direk konuya geçiyorum .eşim olacak adamla şuan aramız kötü değil.geçenlerde doktor randevum vardı buraya yazmıştım yüzdeki akne lekelerinin lazeri,ona gittim fiyat pahalı 4 cü seans bitti 3401 Türk lirası fiyatında 1 seans.neyse bu bana para verdi hem de sızlanmadan.ama ben rahat değildim nedense kendimi borçlu hissediyordum .neyse dün buna yazdım bana para yolla dükkana gidiyorum ama bundan cevap gelmedi.akşam oldu bir baktım eltim geldi odama,bak sana ne gösteriyorum diye.bir baktım elinde iPhone 16 pro max.öyle seviniyordu ki.benim telefonumsa iPhone 11.kocası buna almış .geçenlerde buna ayağıyla vurmuş diye hatasını böyle telafi etmiş .neyse ben de hayır dua dedim.gece oldu kocam geldi benimle iyi konuşuyordu ama ben ona sinirli cevaplar veriyordum.nedenini sorunca da herşeyi dedim kardeşin böyle,karısına dikkatli falan filan.bu da kardeşi hakkında “o salağın teki,kendisi eski Samsung kullanıyor gitmiş iPhone mı almış?” “Sen beni para için seviyorsun”falan filan .neyse .buna dedim elalem ne yapıyor bırak yapsın da benim çalışmama engel olma.karşılığında bana:”ben ne zaman hayatta olmasam,o zaman sen çalışa bilirsin,senin ömür boyu aklında bulunsun ki sen hiçbir Zaman çalışmayacaksın!eger sen çalışırsan,ben o zaman yerin dibine geçsem iyi,elalemin içine çıkamam!”gibi laflar etti.ben de ona “bu nasıl bir düşünce tarzı?!beyninin içi temizlenmeli,sen o insanlara benziyorsun ki,kızım okumasın karım çalışmasın,ama jinekoloğa gittiğinde,kadın doktor istiyoruz,diye talep ederler”evet jinekoloğ olsaydın belki çalışırdın dedi cevabında .bir tane Umut dalım var onu da koparmak istiyor.ben bununla nasıl baş edeceğim?eltiye gelince de haset etmiyorum ona,sadece 2 geliniz by evde,onun kocasının ona verdiği değeri görüyorum da,kendim o değeri görmüyorum da,bu bana dokunuyor.ben seviniyordum yeni eve göçünce bunların hepsinden kurtulacağım .ne yazık ki o şansımı da çoktan kaybettim komşum olacak kendileri,ben de onlara bakıp hep sinirleneceğim,değişecek bir şey olmayacak ora taşınınca.eger çalışsaydım hiçbirini de takmaz işime bakardım.uzun oldu biraz.

Boşan fikir yapınız uyuşmuyor

Sizden bir şey olmaz ki.
İyi anlaşıyorlar dediğin eltinin kocası önce vurmuş sonra gönül almış telefonla.
Eşin akne tedavin için sorun çıkarmamış, sizin hayatınızda parasının lafını olabileceği bir şey bu. Sen gidip eltini örnek verip zaten zor düzelen aranızı daha kötü yapıyorsun. Çalışma kısmı için falan yorum yapmayacağım artık. . Senin de ne boşanmaya gücün ne geçinmeye gönlün var. Kaos seviyorsun her türlü.

Son düzenleme:
Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz toplu olarak ben anlamıyorum ki. Hepiniz ayrı bi vakasınız.
O özendiğiniz eltiniz şiddet görmüş farkında mısınız? O telefonda "otur oturduğun yerde, sus" payı. Hasetlendiğiniz şeyi bi tartın kafanızda.
Kaldı ki sizin eşinizde akne tedaviniz için para veriyormuş işte, daha ne? Durduk yere sorun çıkarmışsınız.
Ayrıca bu adamla evlenmeden önce çalışma ile ilgili mevzuları konuşmadan mı evlendiniz? Siz eşinizi hiç tanımadan direk evlendiniz mı? Burada da bi kendinizi sorgulayın. Eşiniz bi cinste ona katlanan sizde ayrı bi garipsiniz.

Ah Nilu ah. Ev masal oldu değil mi? Size kaç kere yazdım, niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Evinize geçene kadar olay çıkarmayın, göze batmayın, kocanız olacak haysiyetsizle kavga etmeyin... Ya bu kadar zor mu bu, sabrın sonunda hem bu evden hem bu aileden kurtulacaksınız, hatta biraz güçlenip koca ya da tekmeyi basacaksınız.
Kardeş, isterse elli tane 16 max alsın size ne? Kocanız size de vursun sonra da son model telefon mu alsın istiyorsunuz?

Korkunç bir ailesiniz . Kıskandığınız şey bile vizyonsuzca.. adam dövmüş hediye almış. Eşim bana vursa sonra isterse son model araba alsın .. içimde ki kin asla geçmez bir de telefonu gelmiş gösteriyor sizde bunu kıskanıyorsunuz. Korkunç ötesi… hiç mi o evde kimsede vizyon yok?

Canım,ev masal olmadı daha)kayınbaba hergun gidiyor video yolluyor bize,mobilyaları çamaşır makinesini almış,buzdolabı için gidecekti.aralıkta doğum günüm var İnşaAllah o zamana taşınırım.Babam çünkü gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…