Sizce bunu nasıl yola getirsem

eşiniz çalışmanıza izin vermiyormuş öncelikle nasıl bir pozisyonda çalışmak istiyorsunuz bunun hakkında hiç ciddice düşünüp karar verdinizmi plan projeniz varmı.eşinize sırf laf olsun diye çalışmak istiyorum diyorsanız sizi ciddiye almıyordur ve konuyu kestirip kapatıyordur. mücadeleci biri misiniz öncelikle kendinizi sorgulayın. ve bir erkeğin gözünde değerli olmak ve yerinizin ağırlığını belli etmek istiyorsanız 3.şahısların muhabbetini ya da şikayetini yapmayın eşinize kendini yetersiz hissettirmeyin

bir meslege baktım(öğretmen) gerçek m diye , bir konunun vizyonsuzlğununa hasetliğine görgüsüzlüğüne baktım gerçek mi diye , bir kocamsı adamın düşüncelerine baktım gerçek mi diye. hatlarım karıstı. <tencere dibin kara , seninki benden kara

Sen şakasın galiba yada trol bugüne kadarki bütün sorunlarını bırakıp yeni telefon derdine mı düştün onceden sorunlarınızı yazdığınızda size üzülmüştüm şimdi kocaniza üzülmeye başladım Allah akıl fikir versin

Ben öğretmenim,her halde okulda çalışardım ya da kreşte de mümkün.birde pasta falan satışını çok severim.eger umut vardırsa ben mücadele ederdim.neden diğer şahıslardan konuşmak doğru değil?bunu bana açıklaya bilir miydiniz?bu 3 cü şahıslar onun ailesi olunca mu durum değişir yoksa her 3 cü şahsa ait söyledikleriniz?bana diyor jinekolok olsaydın belki çalışırdın,bir ayrıntıyı da yazayım,bana diyordu sen ne beceriyorsun ki çalışmak istiyorsun ben de cevabında eger yollar açıksa yüzüme,bunun için elimden geleni yapardım

Rusya bekar annelerin çok olduğu bir ülke illaki yardımcı olacak dernekler vardır bir şansınızı deneyin isterseniz

sizin instadan pasta satisi projeniz yok muydu? ne oldu ona?

Rusya bekar annelerin çok olduğu bir ülke illaki yardımcı olacak dernekler vardır bir şansınızı deneyin isterseniz
acikcasi konu sahibinin cok da cozum aradigi yok. kendisinin konularini ismini gordukce bakarim. tavsiye vermisligim de vardir. ama yok. konu sahibi arada bir gelir, esine ve es ailesine sayar sover sonra hic bir sey degistirmeden geri gider.

neden 3.sahislar bunu aciklayayim,
erkek kadinin ruhende guclu isleri cevirebilen anlik bir durumda ani krizleri yonetme becerisinin olmasini ister.karisini guclu gormek ister.yani kadinin ozguvenini gormek ister .ozellikle kocaniza ailesini elestirmeyin yada surekli o bunu yapti su sunu yapti gibi soylemlerle karsisina gelmeyin.koca kisisi karisinin zeki gorunmesini bekler boyle isleri vaktim yok imaji cizmenizi bekler.siz birakin etraftakileri ozelliklle maddi anlamda baskalariyla asla bir adam kiyaslanmamali .dunyanin en iyi erkegini bile karisindan sogutur bunlar.siz esinize karsi hep guleryuzlu olun onu simartin sorunlarin ustesinden geliriz aşkım baskalarinin hayati bizi ilgilendirmez.biz kendi yuvamizi idare edelim gibisinden telkinlerde bulunun.

Benim ona kalbim çok kırık.Ama yazdıklarınızı da gözardı etmem.ben zaten ona söyledim eger çalışırsam onlar hiç umrumda bile olmayacak fikrim dağılır en azından kendi işime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…