Sizce bunu nasıl yola getirsem

Tasmanız ne renk çok merak ettim ?
Kendiniz olmayı öğrendiğimize hayat o zaman başlar şuan sadece onun kocası bunu almış, bunun karısı buraya gitmişle ömür geçirirsiniz yazık.

Nihayet biri beni anladıEn çok canımı acıtan kısım İnan ki telefon değil,benim çalışma işine engel olması.2 kere bu sohbetten sonra ona yazdım bana para yolla dükkana gideceğim,yollamadı.sizce bu adamın hakkı var mı çalışmama karışmasına?!Allah neden hakkı barkarar etmiyor

Allah benim canımı kurtarsın şu mağara adamından Ne bana para versin,ne de çalışmama izin versin Allah’ın cezası aşağılık!kıskanclık değil,bir arkadaş doğru belirtmiş burda,ben onun kocasından gördüğü değeri şu mağara adamından görmüyorum.üniversite bitiren biri ben,ama hiç değerim yok.okulu bile bitirmeyen birisi eltim,onun değerine bakın

Tasmanız ne renk çok merak ettim ?
Kendiniz olmayı öğrendiğimize hayat o zaman başlar şuan sadece onun kocası bunu almış, bunun karısı buraya gitmişle ömür geçirirsiniz yazık.
Kendim olmayı öğrenmek ?ne yapmamı kastediyorsunuz ?

Zaten tanışmiyoruz ki Niluama kızlarda hakli bu kadar derdin sorunun içinde pro max telefonmu önemli senin için?Alsa ne olur almasa ne olur zaten sana saygısı yok.
Tanışmadıgımızı ben de biliyorum hani aynı yerliyiz yani aynı ülkedeniz ya o yüzden yazdım SENİ TANIYAMIYORUM diye

Tanışmadıgımızı ben de biliyorum hani aynı yerliyiz yani aynı ülkedeniz ya o yüzden yazdım SENİ TANIYAMIYORUM diye
Yahu konumuz bumu şuan Nilu herkes dahil bende sana tavsiye vermeye çalışıyorum ilk zamandan beri elimden geldigi kadar hala veriyorum zaten birşeyler yap çocuklarada sana da yazık diye sen korkuyorsun hep daha ne zamana kadar böyle konu açacaksın birgunde ben bunu başardım diye konu aç baş eğme artık o adama harekete geç.Alışmışsın bu duruma alışma.

Kendim olmayı öğrenmek ?ne yapmamı kastediyorsunuz ?
Hayatım kendi alanın, kendi özbenliğin. Satın alınır şeyler değil de kendin için bir alan yaratmalısın hayatında. Pro max 15 gider 16 gelir o gider yerine zibilyon yeni şey gelir. Peki ömrün, sen, hayatın, bu yaşın ?
Eltine yapılanlar için sevinmek mesela, onu okumamış olduğu için hakir yada aşağı görmende gerçekten seni aciz kılıyor hoş değil.
Eşine o almış bana sen bunu yapmadın gibi kıyas cari yaklaşımın gerçekten tamamen bir benliğinin olmamasından kaynaklanıyor..
Ona alındı falan değil de, telefonun ihtiyaçlarının altında kalıyorsa, eşine telefonunu yenilemeyi teklif edebilirsin?
Şükürcü bir insan değilim asla da olmam benden kötü insanlara bakıp bu yüzden daha kötüleri var edebiyatı yapmam. Fakat daha iyileri de var diye düşünürsen gerçekten hayat geçmez..
Sen şuanki yaşadığın konumda bir hayata sahipsin Ahmet'i Mehmet'i Ayşe'yi Fatma'yı bırak. Sen olarak yaşa gerçekten hayatını kendin zorlaştırıyorsun..

Yani beni inciten şey benim şu kızdan neyim eksik ki ona hediyeler alınıyor da bana değil.hem diyorsunuz ki ona alınan şeylere sevinin.niye ben onun mutluluğuna sevinmeliyim?o sevinir mi?!hayır tabiki de

Üniversite bitiren değer görmeli, okulu bitiremeyen değersiz olmalı diyorsunuz doğru mu anladım Böyle düşünüyorsanız üniversite okumuş ama egitilmemissiniz öğretmenlik falan da yapmayın siz, sakın yapmayın bu kafayla çocuklara eğitim veremezsiniz

Eşinizin bir hödük olduğu doğru olsa da siz de haset ediyorsunuz açıkça bu bariz ...

Eşinizin bir hödük olduğu doğru olsa da siz de haset ediyorsunuz açıkça bu bariz ...
Sana bir misal getireyim.sen ve ben aynı evdeyiz sorunlarımız falan da olmuş.iki kardeşin karısıyız.diğer kardeş karısına değer veriyor ama sen o değeri kocan olacak heriften görmüyorsun sevinir miyidin benim halime?

Yahu kaynın da değer vermiyorki , değer vermek böyle bişey değil...

Yani beni inciten şey benim şu kızdan neyim eksik ki ona hediyeler alınıyor da bana değil.hem diyorsunuz ki ona alınan şeylere sevinin.niye ben onun mutluluğuna sevinmeliyim?o sevinir mi?!hayır tabiki de
Daha değerli hediyelere sahip olabilmek için fakülte bitirmek lazım yani diyorsunuz =) hatta şöyle bir sıralama varsa sizin fakülte phone16 promax kaldırıyor ama oxford harward falan da ferrari ister yani..
Başkasının mutluluğuna sevinmek neden bu kadar zor.. yine kıyas halindesiniz o sevinir mi.. size ne onun ne hissedeceğinden.

Hayattaki bazı altın kuralları söyleyeyim ben size.
Sevmenin ve değer vermenin fakültesi eğitimi vs yoktur. Hediyeleşmek içinde bi kriter değildir. Demekki eltinizin eşinin gözünde eltiniz kıymetli ve yapmaması gereken şeyi yapıp hediye alarak affettirmeye çalışmış. Demekki eltiniz fakülte bitirmemesine rağmen kocası üzerinde kendi değerini gösterip hatasını telafi ettirebilmiş. Bana kalsa şiddetin affı yok ama affetmiş yani..
Siz ise kendi eğitiminizi eşinize değil kendinize kabul ettirememişsiniz ki.. Yaptığınız hareketler cahil cühela çocuk çocuk hareketler. Kim size neden saygı duysun. İnsan önce kendisine saygı duyar sonrada etrafından saygı toplar. Saygı beklenmez kazanılır. Sizin hareketlerinizde bir ağırlık bir eğitimiyle özdeşleşmiş bir bütünlük olsa eşinizin zaten saygısız ilk hareketinde yar saçların lüle lüle haydi sana güle güle dersiniz. Karşı tarafta sizi seviyorsa sizi kaybetmemek için değerinizi bilir.
Ha bu değer ölçüsü de telefonla malla mülkle ölçülmez.

Son cümlenizde durdum.ben evliyken daha 20 yaştaydım insanların dedikleriyle oturur kalkardım.ben bilmezdim ki böyle olayların yaşanacağınıİki ay kaldık Azerbaycan’da ,sonra da Moskova’ya geldik.20 yaşında bir kız Rusçayı pek bilmiyor,hiçbir yer tanımıyor.nasıl tekmeyi vurur çıkar giderdim ?annemlere her detayı herşeyi yazardım ama bir tık yok.hamileydim hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…