Yazdıklarınız doğru da.ben umut ediyorum ki belki bu adam düzelir diye düşünceleri belki değişir diye.bu insanlar çünkü hep etrafımda,eger çalışsaydım bir yerde,belki de bunları takmazdım.8 yıldır bu adamla ben yangındayım.onca olaylar oldu beni kimse kurtaramadı şimdi mi kurtaracaklar?!şimdi yazacaksın ki kendin kendini kurtar.kendimi ben nasıl kurtarayım kime sığınayım?kaynımın yaptıklarını görüyorum da ağrıma gidiyor ki bana kısmet olan birisi neden böyle olmadı .oma söyleyince de “yine para,sen ancak para istiyorsun”gibi laflar ediyorBen sizin konularınıza denk geliyorum ve artık şaşkınlık geçiriyorum çoğunda ve aklıma şu geliyor “ acaba insan olarak kendimize sıkıntıdan dert mi arıyoruz ?” Acaba siz kendi kendinize dert arıyor olabilir misiniz ? Hep bi eş kaynana elti eltinin kocası hayatınız bu çerçeve de ilerliyor ne desem bilmiyorum biraz kendi hayatınıza mı odaklansanız . Ayrıca böyle düşünen adamla neyi devam ettiriyorsunuz onu da anlamadım .
Hayır burada mesele ayfondan gitmiyor kişinin kadınını sevindirmesinler ona dikkatli olmasından gidiyor.Sızın sorununuz bu mu?
İ phone alsana dertler bitecek mı?
Okumuş etmiş kadınsınız.
Değerinizı bununla mı olcuyorsunuz?
Zenginliğe gelince kötü değil durumu.ama cimri.ben de ona söyledim ki sen benim hayallerimi gerçekleştiren parayı benim önüme asla sunamazsın ve sunmazsın da bari köstek olma banaYa bari bunu diyen cok zengin olsa, Nilu nun bir eli yagda bir eli balda olsa. O da yok
Ama o bana hiç hediyeler almaz ki,öbürü iPhone 16 pro max almış çok pahalı telefon yani karısının hatrına şu paraya kıyıyorBeni incitmesin bana da bir şey almasın benim onurumu kimse satın alamaz hele bir telefonla .
Belki önceki seneler her şeyi affediyorduk ama evlilik ilerleyince kadınlar çok daha güçlü oluyor. Size tavsiyem lensinizi nesneler ile kıyaslamayın.
Ama o bana hiç hediyeler almaz ki,öbürü iPhone 16 pro max almış çok pahalı telefon yani karısının hatrına şu paraya kıyıyor
kayninla da evlensen evde manyak kaynanan kayinbaban yengen ve kayninla hizmetci hayati yasayacaktin. kayinbaban telefonunu cope atacakti, yengen bile seni dovecekti, çocuklarınla berabrr yattigin minik odada kocanla fikfiklemeye devam edecektin, kocan seni dovup itip duracakti.kaynımın yaptıklarını görüyorum da ağrıma gidiyor ki bana kısmet olan birisi neden böyle olmadı .
Ne konuşuyorsun abla sen ya?!Ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
Ama o karısını kimsenin ayağına vermiyorkayninla da evlensen evde manyak kaynanan kayinbaban yengen ve kayninla hizmetci hayati yasayacaktin. kayinbaban telefonunu cope atacakti, yengen bile seni dovecekti, çocuklarınla berabrr yattigin minik odada kocanla fikfiklemeye devam edecektin, kocan seni dovup itip duracakti.
özendiğin sey, ona iyi dustu bana dusmedi dedigin hayat bu
Asıl sen ne konuşuyorsun böyle sürekli konu açıyorsun eee sonuç ne hiç o yüzden ne anlatıyorsun yalandan boşunaNe konuşuyorsun abla sen ya?!
Teşekkürler evin altını üstüne getirmiş belli ki para için ya da pırlanta falan için girmiş ama bulamayınca hiçbir şey götürmemiş gitmişGeçmiş olsun.
rus kadinlari kime siginiyor? tonla rus arkadasim var nerdeyse hepsinin annesi bekar anne olarak yetistirmis cocuklarini. bazisi evlenmemiş bile çoğusu sorumsuz adamdan bosanmis. millet 40 sene önce bunu yapacak cesarete sahip sen bu devirde hala agla..onca olaylar oldu beni kimse kurtaramadı şimdi mi kurtaracaklar?!şimdi yazacaksın ki kendin kendini kurtar.kendimi ben nasıl kurtarayım kime sığınayım?
Yalansa…hem ben sana sormadım yorum yazasın diye.Asıl sen ne konuşuyorsun böyle sürekli konu açıyorsun eee sonuç ne hiç o yüzden ne anlatıyorsun yalandan boşuna
kendi tepikliyor. ayrica karisini alip kendi evine koyacak kadar da erkek degil.Ama o karısını kimsenin ayağına vermiyor
O saydıkların hepsi Rus.bunlar hepsi Özgür çünkü öyle büyütülmüşler.bana diyorlar ki eger kocamız bize elini bile uzatırsa kapıyı ona gösteririzrus kadinlari kime siginiyor? tonla rus arkadasim var nerdeyse hepsinin annesi bekar anne olarak yetistirmis cocuklarini. bazisi evlenmemiş bile çoğusu sorumsuz adamdan bosanmis. millet 40 sene önce bunu yapacak cesarete sahip sen bu devirde hala agla.
kac kere anlatildi ne yapman gerektigi, bir kere polisi aramadın. anca bahaneler iste babam kahrolur, cok hasta, babam biraz daha dayan tekrar doverse konuşurum dedi, tekrar dayak yedim ailem bana sus dedi vs vs vs
istesen bin kere bosanmistin Rusya bekar annelere sosyal yardimi olan, destek saglayan bir ulke. tabii cesareti olanlara.
O da benim komşum olacak o da taşınacakkendi tepikliyor. ayrica karisini alip kendi evine koyacak kadar da erkek degil.
zuriyetsizin biri kocansa biri de kaynin
Çocukların elinde çikulatalar, püskevitler… O çocuk aklından geçiriyor, benim de bir çikulatam, bir püskevitim olsa diyor. Anne bana niye almıyorsunuz diyor…eltim geldi odama,bak sana ne gösteriyorum diye.bir baktım elinde iPhone 16 pro max.öyle seviniyordu ki.benim telefonumsa iPhone 11.kocası buna almış .geçenlerde buna ayağıyla vurmuş diye hatasını böyle telafi etmiş
O saydıkların hepsi Rus.bunlar hepsi Özgür çünkü öyle büyütülmüşler.bana diyorlar ki eger kocamız bize elini bile uzatırsa kapıyı ona gösteririz