Sizce bunu nasıl yola getirsem

Yazdıklarınız doğru da.ben umut ediyorum ki belki bu adam düzelir diye düşünceleri belki değişir diye.bu insanlar çünkü hep etrafımda,eger çalışsaydım bir yerde,belki de bunları takmazdım.8 yıldır bu adamla ben yangındayım.onca olaylar oldu beni kimse kurtaramadı şimdi mi kurtaracaklar?!şimdi yazacaksın ki kendin kendini kurtar.kendimi ben nasıl kurtarayım kime sığınayım?kaynımın yaptıklarını görüyorum da ağrıma gidiyor ki bana kısmet olan birisi neden böyle olmadı .oma söyleyince de “yine para,sen ancak para istiyorsun”gibi laflar ediyor

Sızın sorununuz bu mu?
İ phone alsana dertler bitecek mı?
Okumuş etmiş kadınsınız.
Değerinizı bununla mı olcuyorsunuz?
Hayır burada mesele ayfondan gitmiyor kişinin kadınını sevindirmesinler ona dikkatli olmasından gidiyor.

Ya bari bunu diyen cok zengin olsa, Nilu nun bir eli yagda bir eli balda olsa. O da yok
Zenginliğe gelince kötü değil durumu.ama cimri.ben de ona söyledim ki sen benim hayallerimi gerçekleştiren parayı benim önüme asla sunamazsın ve sunmazsın da bari köstek olma bana

Ama o bana hiç hediyeler almaz ki,öbürü iPhone 16 pro max almış çok pahalı telefon yani karısının hatrına şu paraya kıyıyor

Ama o bana hiç hediyeler almaz ki,öbürü iPhone 16 pro max almış çok pahalı telefon yani karısının hatrına şu paraya kıyıyor

Valla bu kadar dayaga sana sehir almasi lazim dimi. Bir telefona ikna olma bence. Once 1 odada 4 kisi yasamayi birakin bir eviniz olsun, sonra bir ara sehir falan aldirirsin.

kaynımın yaptıklarını görüyorum da ağrıma gidiyor ki bana kısmet olan birisi neden böyle olmadı .
kayninla da evlensen evde manyak kaynanan kayinbaban yengen ve kayninla hizmetci hayati yasayacaktin. kayinbaban telefonunu cope atacakti, yengen bile seni dovecekti, çocuklarınla berabrr yattigin minik odada kocanla fikfiklemeye devam edecektin, kocan seni dovup itip duracakti.
özendiğin sey, ona iyi dustu bana dusmedi dedigin hayat bu

Ama o karısını kimsenin ayağına vermiyor

.onca olaylar oldu beni kimse kurtaramadı şimdi mi kurtaracaklar?!şimdi yazacaksın ki kendin kendini kurtar.kendimi ben nasıl kurtarayım kime sığınayım?
rus kadinlari kime siginiyor? tonla rus arkadasim var nerdeyse hepsinin annesi bekar anne olarak yetistirmis cocuklarini. bazisi evlenmemiş bile çoğusu sorumsuz adamdan bosanmis. millet 40 sene önce bunu yapacak cesarete sahip sen bu devirde hala agla.
kac kere anlatildi ne yapman gerektigi, bir kere polisi aramadın. anca bahaneler iste babam kahrolur, cok hasta, babam biraz daha dayan tekrar doverse konuşurum dedi, tekrar dayak yedim ailem bana sus dedi vs vs vs
istesen bin kere bosanmistin Rusya bekar annelere sosyal yardimi olan, destek saglayan bir ulke. tabii cesareti olanlara.

O saydıkların hepsi Rus.bunlar hepsi Özgür çünkü öyle büyütülmüşler.bana diyorlar ki eger kocamız bize elini bile uzatırsa kapıyı ona gösteririz

Çocukların elinde çikulatalar, püskevitler… O çocuk aklından geçiriyor, benim de bir çikulatam, bir püskevitim olsa diyor. Anne bana niye almıyorsunuz diyor…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…