Sizce bunu nasıl yola getirsem

Mesleğim öğretmenlik ama pasta falan yapmayı da severim.düzelmez ki bu adam sizce
Öğretmen olabilecek eğitimi aldınız ve "ben sağ oldukça çalışamazsın, çalışırsan elalem içine çıkamam" diyen kapkara zihniyetli bir adama boyun eğiyorsunuz öyle mi? Buna isyanınız yoksa öğretmenlik mesleğini zaten icra etmeyin. Pasta yapın bence de.

Ben zaten ona söyleyediklerimi yazdım .ısrarla çalışamazsın diyor ben bu zihniyeti nasıl değiştire bilirim acaba

Karısına dikkatli diye örnek gösterdiğiniz adam karısına ayağıyla vurup sonra pahalı telefon alan adam mı. Romantizm anlayışınız bu yani; pahalı hediye gelsin de önce isterse vursun
Hayır o telefon için bakıyormuş karısına hediye edecekmiş.olay böyle planlanmış,sonra karısnı dövdükten sonra gitmiş almış

Ben sizin konularınıza denk geliyorum ve artık şaşkınlık geçiriyorum çoğunda ve aklıma şu geliyor “ acaba insan olarak kendimize sıkıntıdan dert mi arıyoruz ?” Acaba siz kendi kendinize dert arıyor olabilir misiniz ? Hep bi eş kaynana elti eltinin kocası hayatınız bu çerçeve de ilerliyor ne desem bilmiyorum biraz kendi hayatınıza mı odaklansanız . Ayrıca böyle düşünen adamla neyi devam ettiriyorsunuz onu da anlamadım .

Sızın sorununuz bu mu?
İ phone alsana dertler bitecek mı?
Okumuş etmiş kadınsınız.
Değerinizı bununla mı olcuyorsunuz?

Ya bari bunu diyen cok zengin olsa, Nilu nun bir eli yagda bir eli balda olsa. O da yok

Beni incitmesin bana da bir şey almasın benim onurumu kimse satın alamaz hele bir telefonla .
Belki önceki seneler her şeyi affediyorduk ama evlilik ilerleyince kadınlar çok daha güçlü oluyor. Size tavsiyem lensinizi nesneler ile kıyaslamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…