Niluyla Kocasi hala-dayi çocuklari, soyacekim olmuş,O aile sorunlu ama siz de normal değilsiniz ki.
Öğretmen olabilecek eğitimi aldınız ve "ben sağ oldukça çalışamazsın, çalışırsan elalem içine çıkamam" diyen kapkara zihniyetli bir adama boyun eğiyorsunuz öyle mi? Buna isyanınız yoksa öğretmenlik mesleğini zaten icra etmeyin. Pasta yapın bence de.Mesleğim öğretmenlik ama pasta falan yapmayı da severim.düzelmez ki bu adam sizce
Kahkaha atarak okudum tövbedeger veriliyor dediğiniz eltiyi kocasi ayağıyla tepikliyor.
alinan telefonu kayinbaba klozete atip duruyor. ne ozenilecek bir hayat
Rusya'da telefon ucuz heralde devamlı suya atıp duruyolar.deger veriliyor dediğiniz eltiyi kocasi ayağıyla tepikliyor.
alinan telefonu kayinbaba klozete atip duruyor. ne ozenilecek bir hayat
Yollar seni gide gide usandım.iPhone 16 pro max.öyle seviniyordu ki.benim telefonumsa iPhone 11.kocası buna almış .geçenlerde buna ayağıyla vurmuş diye hatasını böyle telafi etmiş
Ben zaten ona söyleyediklerimi yazdım .ısrarla çalışamazsın diyor ben bu zihniyeti nasıl değiştire bilirim acabaÖğretmen olabilecek eğitimi aldınız ve "ben sağ oldukça çalışamazsın, çalışırsan elalem içine çıkamam" diyen kapkara zihniyetli bir adama boyun eğiyorsunuz öyle mi? Buna isyanınız yoksa öğretmenlik mesleğini zaten icra etmeyin. Pasta yapın bence de.
Hayır o telefon için bakıyormuş karısına hediye edecekmiş.olay böyle planlanmış,sonra karısnı dövdükten sonra gitmiş almışKarısına dikkatli diye örnek gösterdiğiniz adam karısına ayağıyla vurup sonra pahalı telefon alan adam mı. Romantizm anlayışınız bu yani; pahalı hediye gelsin de önce isterse vursun
Son model ayfon almış ona neresi ucuZRusya'da telefon ucuz heralde devamlı suya atıp duruyolar.
Bilemem artık, suya atıp durduğuna göre kayınbaban, deli paralar dönüyor sizde sanırım.Son model ayfon almış ona neresi ucuZ
Eltiye eskiden ayfon almazdı,ben kendime aldıktan sonra bunlar heveslendiler.neyse geldi benimkinden de iyisini aldı onaEltiye alinan telefonu konumu yaptin
Şuan Azerbaycan’dan telefon geldi hırsız girmiş evimizeBilemem artık, suya atıp durduğuna göre kayınbaban, deli paralar dönüyor sizde sanırım.
Geçmiş olsun.Şuan Azerbaycan’dan telefon geldi hırsız girmiş evimize
11.kocası buna almış .geçenlerde buna ayağıyla vurmuş diye hatasını böyle telafi etmiş
kardeşin böyle,karısına dikkatli falan
Siz de normal degilsiniz. Ayakla vurulan kisi hakkinda denilenlere bakkocasının ona verdiği değeri görüyorum
Ya bari bunu diyen cok zengin olsa, Nilu nun bir eli yagda bir eli balda olsa. O da yokÖğretmen olabilecek eğitimi aldınız ve "ben sağ oldukça çalışamazsın, çalışırsan elalem içine çıkamam" diyen kapkara zihniyetli bir adama boyun eğiyorsunuz öyle mi? Buna isyanınız yoksa öğretmenlik mesleğini zaten icra etmeyin. Pasta yapın bence de.