- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
-
- Konu Sahibi berlin8982
Anaaaaaaa !Ben de artık yapabiliyorum ! Çok sağol
Bal :) allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah :)
Amiiiin inşallah canım, Rabbim senin de gönlüne göre versinCanım allah gönlüne göre versin <3 inşallah , bir gün olacak ! :)
Yazmayacağım diyorum ama dayanamadım. İnsan çocuğuyla hayvanını nasıl eşit derecede sevebilir? Hayret ediyorum gerçekten.
BizTartışmanız benimle alakalı değil biliyorum , rica ediyorum ‘sen avukat mısın’ gibi konuşmalar yapmayalım . Benim konumun altında gereksiz tartışmaya girmeyin. Ayrıca hepimiz bazen yanlış yazıyoruz , belki yanlış bildiğimizden, bazen de yazarken yanlışlıkla oluyor.WOMAN ‘muhatap’ değil de muhattap yazmış... Sizin bunu özellikle yazmanız , sanırım can sıkıntısından , hayatınıza biraz hareketlilik gelsin diye . Malum ‘asperger’ siniz ya , insanlarla iletişim sorununuz var Son olarakta Türkçeye olan bu duyarlılığınızı takdir ettim , ama söylemeden geçemeyeceğim , yukarıdaki son şu cümlenizde ‘Vicdana sığar mı bu...’ en sonda üç nokta değil, soru işareti (?) olması gerekiyor .
Sevgiler
WOMAN profil çok tatlı duruyor, eşkiya çetesi :)
Evet, her sevginin yeri ayrıdır.Bilmiyorum benim için çocuğumun yeri ayrıdır hayvanların yeri ayrıdır ben evde hayvan beslemiyorum alerjim olduğu için ama severim.
BizWOMAN ile medeni iki insan gibi konuşuyoruz,size ne oluyor?
BakınBen avukatıyım . O sebeple karıştım
Bakınberlin8982 arkadaşım, bu olay beni üzmeye başladı. Biz düşman mıyız ki böyle tartışıyoruz? Çevremde gördüğüm bir sürü kötü olay var hayvanlarla ilgili. Ben hayvanları seviyorum. Evimde yıllarca kuş,balık,civciv besledim. Köpeklere karşı fobim var. Bunun sebebi ise sokak köpeklerinin saldırması sanırım. Ben sizlerin tahmin edemeyeceği kadar vicdanlı bir insanım. Sonuçta kimse kimsenin kalbini bilemez,öyle değil mi? Hayvanlara karşı en ufak bir saygısız söylemim olmamışken bu tavrınız beni üzdü. İyi günler dilerim.
Ahahaha benim kiz kankasiyla :)Tartışmanız benimle alakalı değil biliyorum , rica ediyorum ‘sen avukat mısın’ gibi konuşmalar yapmayalım . Benim konumun altında gereksiz tartışmaya girmeyin. Ayrıca hepimiz bazen yanlış yazıyoruz , belki yanlış bildiğimizden, bazen de yazarken yanlışlıkla oluyor.WOMAN ‘muhatap’ değil de muhattap yazmış... Sizin bunu özellikle yazmanız , sanırım can sıkıntısından , hayatınıza biraz hareketlilik gelsin diye . Malum ‘asperger’ siniz ya , insanlarla iletişim sorununuz var Son olarakta Türkçeye olan bu duyarlılığınızı takdir ettim , ama söylemeden geçemeyeceğim , yukarıdaki son şu cümlenizde ‘Vicdana sığar mı bu...’ en sonda üç nokta değil, soru işareti (?) olması gerekiyor .
Sevgiler
WOMAN profil çok tatlı duruyor, eşkiya çetesi :)
berlin8982 ve T torarikar kizlar bir sakin, benim yuzumden ikiniz tartismayin. T torarikar kelimenin dogru yazilisini biliyorum elbette ama insan aliskanliklarindan kolay vazgecemiyor. Uzun sure yanlis kullanmistim, siz duzeltmeden cok once ogrenmistim ama dedigim gibi vazgecemiyorum. Siz bana turkceden saldirinca konu sahibi arkadas da hakli olarak sizdeki hatayi duzeltti zira konu onun konusu ve bastan beri birbirinden garip mesajlari atan sizsiniz maalesef.
berlin8982 arkadasim tesekkur ederim ama ben zaten avukatim, savunurum kendi kendimi isin esprisi bir yana benim icin kimseyle tartismaya girmene, sinirlenmene, hele ki boyle tatli bir konuda, hic gerek yoktu
Kimseye kin tutmak istemem. İstemeden kalp kırdıysam özür dilerim. Hakkınızı helal edin. İyi geceler.berlin8982 ve T torarikar kizlar bir sakin, benim yuzumden ikiniz tartismayin. T torarikar kelimenin dogru yazilisini biliyorum elbette ama insan aliskanliklarindan kolay vazgecemiyor. Uzun sure yanlis kullanmistim, siz duzeltmeden cok once ogrenmistim ama dedigim gibi vazgecemiyorum. Siz bana turkceden saldirinca konu sahibi arkadas da hakli olarak sizdeki hatayi duzeltti zira konu onun konusu ve bastan beri birbirinden garip mesajlari atan sizsiniz maalesef.
berlin8982 arkadasim tesekkur ederim ama ben zaten avukatim, savunurum kendi kendimi isin esprisi bir yana benim icin kimseyle tartismaya girmene, sinirlenmene, hele ki boyle tatli bir konuda, hic gerek yoktu
Valla ben de onu düşünüyorum . Biz insanlarda keşke onlar gibi paylaşmayı öğrenebilsek