- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.695
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Nasıl diyeyim böyle delice değilim ama dediğim gibi mesela bazı insanlar ay yazık diyip geciyor gidiyor ben onu yapamıyorum,ya bi yemek ya ne biliyim hasta duruyorsa doktora götürüyorum . Onu yapmazsam beni vicdanım resmen rahat bırakmıyor. Yanı belki de delicedir bu ama benim için öyle takıntılı delilik değil. Bilemedim vallaBazı insanlarda hayvan sevgisi gercekten aşırı,böyle delice seviyorlar
Acayip düşkün oluyorlar
Ve bence bu bir sorun degil...aksine cok guzel bisey...bende hayvan seviyorum ama normal seviyede
Sevgisizlikten iyidir,bende sevmem hayvanlar konusunda ileri geri konuşan insanları ama zarar vermesinler de sevmeseler de olur
Benim çocuğum var ama hayvanlarıda çok seviyorum
Evde yangın çıksa ilk çocuğumu alırım bunu çocuğunuz olursa ancak anlarsınız
Evde yangın çıksa annemde köpeğim ve çocuğum olsa yine çocuğumu alırım imkan varsa diğerlerini
Demek istediğim sıralama değişebilir
Evde yangın çıkar belki anneniz köpeğiniz alıp sizi bırakır
Gayet normalsiniz şuan
Hayvanlari asiri seviyorum ama kedimi kendi yavrum saniyor olabilirim.
Gayet normalsiniz sıradan bir insanmı hayvanımmı derseler tabiki hayvanım derimBuna ben de katılıyorum, dediğim gibi çocuk sevgisi ya da anne baba değil bahsettiğim . Misal eşimin ailesinden çok sevmedigim ama nefrette etmedigim insanlar için diyelim , normalde tabii ki insan hayatı hayvan hayatından daha önemli , ama ben köpeğimi bu insanlardan daha çok seviyorum . O yüzden bi felakette onlara yardım etmek yerine 1 tercihim olursa herhalde önce köpegim gelir aklıma . Ay ben yoksa kötü bi insan mıyım /
Biz bütün hayranlarımızı sokaktan sahiplendik , annemin evinde olan 2 kediden biri topal ve biraz sakat bebekken bi adam tarafından tekmelendigi için. Ben de adama tekme atıp öyle almıştım kediyi ... O kedi annemi annesi sanıyor 5 yaşında , annemin tişörtünü hala emiyor
Dert bunun neresinde
Bence normalsiniz ama hayvan sevmeyen insalarla ilgili dusuncelerinize gelirsek. Ben pek hayvan gormeden buyudum dokunamazdim vs. Ve hayvanlari sevmedigimi saniodum. Zarar da vermezdim tabiki ama tattigim bi duygu deildi. Komsunun kopegiyle basladi iliskim. Ona baktim gezdirdim vs. Simdi o kadar cok seviorum ki. Eskiden tehdit veya sevimsiz gibi gelirlerdi simdi deli oluorum hepsine. Nerde bi kedi kopek gorsem sevesim gelio. Bitek yalamalarina alisamadim. Yani dicegim o ki sevmeyenleri de genellemeyin. O duyguya yabanci olmayla alakali. Keske her cocuk hayvanla buyuse de hepimiz tatsak bu duyguyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?