- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.719
- Konu Sahibi berlin8982
Aynen benim köpegim de böyle bir gölden gibi filan güzel değil ama dünyaya değişmem. Şu insanlarda ay bana versene bi kaç günlüğüne mantığını da anlamış değilim . Oyuncak sanıyorlar herhalde. Ben cesaret edip , alamam şahsen hele bakımını bilmediğim bir canlıyı!Sizi en iyi anlayacak insanlardan biriyim sanırım, dünyaya gözümü açtığımdan itibaren bahçemizde kedi köpeklerimiz, bir sürü de tavuklarımız ve horozlarımız vardı, onlarla yattım, onlarla gezdim, kedi, köpek, kuş, tavuk, sümüklü böcek hiç fark etmez hepsini severim, kendim gibi doğasever hayvan dostu biriyle evlendim, yine evimizden kedi köpek hiç eksik olmadı, zaman zaman yuvadan düşmüş karga ve serçe yavruları, kanadı kırık Kırlangıçlar da besledik, bir de kızımız oldu 24 yıllık evliliğimizde, şimdilerde 3,5 yaşında bir köpeğimiz var, 23 yaşındaki kızım dünyam, canım ama 3,5 yaşındaki köpeğimde aşkım, o evimizin büyümeyen bebeği, bize her daim muhtaç, sadece sevgi ve şefkat bekleyen bir minik, korktuğunda kucağımıza atlayan, ben veya eşim dışarı gittiğimizde peşimizden ağlayan, dünya tatlısı bir güzellik, sevmek çok başka bir duygu, Allah nasip etsin inşallah sizin de evlatlarınız olsun ama göreceksiniz ki evlat kadar seviliyor sevilmeye devam ediliyorlar, hiçbirşey değişmiyor, bizim köpeğimiz küçük ırklardan, suratı bazısına çok çirkin görünüyor ama bizim için dünyanın en güzel köpeği, arada minik olduğu için bize versenize birkaç günlüğüne, çocuklarımız görünce bayılır severler diyenler oluyor, siz evladınızı verir miydiniz diyoruz, evlatla bu bir mi diyorlar, seviyorsanız evlat gibi görüyorsunuz, ailenizin bir ferdi oluyor çünkü, çocuklarınızda benimsiyor seviyor evdeki evcili, onların sevgisi bölünmüyor, aksine insanmış köpekmiş demeden birbirini çok seven huzurlu bir aile oluyorsunuz.
Bunları duymak beni çok mutlu etti ... inşallah oğluma bir insan kardeşi gelir, bizde büyük bir aile olma yolunda ilerleriz:)