Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?

Evet çünkü kendine aşık etti. Bi de arkadaşımla 2. Buluşmada kız ona “öncekini sen ödedin şimdi de ben ödeyim” demiş. O da “benim yanımda hesap ödeyemezsin” demiş sahtekar
Birincisi hesabı daime erkek öder bana göre neden komplekse girmiş arkadaşınız (linçlemeyin benim fikrim) ikinciside klasik taktik bu küçük küçük göz boyayıp büyük büyük alacak. Ahh 25li yaşlar manipüleye çooook müsait yaa. O yaşlarım aklıma geldide .

Arkadasiniz para vermeyi dusunuyor mu peki sonucta adam acik acik istememis kizda iyi niyetli yaklasiyor. Desin bende calismiyorum yoksa verirdim diye tepkisine baksin bu kadat saf olmasin kadinlar artik ya valla ben uzuluyorum

Zaten çocuk koç erkeği ve koç erkeğinin en büyük özelliği manipülasyon yapmak. Bunu da güzel yapıyor.. bence de ama arkadaşım çok hoşlandığı için elini cebine atmış cafede

İşi olduğu halde telefon satacak kadar parasiz kalmasinin aşiri hakli bir nedeni yoksa ayni gün tekmeyi patlatirdim. Araba almasi da hakli bir neden değil bence doğru durust bir ödeme plani yapsaymiş.
2 paket sigara içip üstune hesabi da ödetiyormuş.

Arkadasiniz para vermeyi dusunuyor mu peki sonucta adam acik acik istememis kizda iyi niyetli yaklasiyor. Desin bende calismiyorum yoksa verirdim diye tepkisine baksin bu kadat saf olmasin kadinlar artik ya valla ben uzuluyorum
Vermeyi düşünmüyor asla. Öyle bir söz ağzından çıkmadı . O benden istemez ya o anlamda dememiştir dedi. Ama bence o anlamda dedi zaten bu konuyu o yüzden açtım

Hesabı ödetmedi . Ödeyemezsin benimle beraberken demiş. Geçen ay da boğazda yemeğe götürmüştü . Neden bu erkekler başta zengin sonra aç oluyor bi anlasam . İşte araba almıştı kredi çekip sonra sattı ama borcu kalmış güya

1-para istiyor
2-salak yerine koyar gibi istiyor
3-31 yaşında hiçbir birikimi olmadığı gibi elinde borç ödeyebileceği sadece telefon var (?)
4-aylarca sadece flört aşamasındalar adı bile konulmamış ve para istiyor
5-kıza gelene kadar hiç mi bir arkadaşı, işvereni, ailesi yok para alabileceği

Cano ne ya kankasıyla mı konuşuyo? Açık açık para istiyor. 31 yaşında düzenini kuramamış telefonunu satan ve bu üslupla mesajlar atan adama tekmeyi bassın lütfen

Çalışıyor hem de 10 bin civarı maaş ile. Günde 2 kutu sigara içmeyi biliyorlar içmesin o zaman
Günde iki kutu sigara içiyor olması bile sogumasi için yeterli bence. Leş gibi ağız, leş gibi sigara kokusu... ayrıca cano nedir ya? Taa burdan ben bile sogudum ark. yerine. Bir de tırtiklamaya çalısıyor olmasa bile aralarındaki dönen muhabbet çok itici. Telefonum bozuldu, soyle boyle dersin, param yok, düşkünüm minvalinde konuşup seni de hep farkirler buluyor yazması hiç komik değil ve çok da gereksiz.

Vermeyi düşünmüyor asla. Öyle bir söz ağzından çıkmadı . O benden istemez ya o anlamda dememiştir dedi. Ama bence o anlamda dedi zaten bu konuyu o yüzden açtım
Iyi bari para vermeyi dusunmuyorsa. Sizde kendiniz dusunuyormus gibi burdaki yorumlari ona soylryin bu yasa gelmis calisiyor nasil telefonu fiyati kadar parasi birikimi olmaz diye alttan alta oyun.

Bu ekonomide 10 bin lira maaş alan adam karnını simitle zor doyuruyo olmalı, boğaza yemeğe götürmek neyin şovu? Bu adamda ekonomik hesap falan yok yarın öbür gün evdeki şeyleri de satar zevzek de bir konuşma şekli var hiç sevmedim

Adam bence bir yandan da kızın tepkisine bakmış.Benle 2 gün konuşmak için para verir kafasında gibi.Böyle tipler en sevmediğim.Eğer gerçekten arkadaşınızın yakın bir arkadaşıysa zaten 2 günlük 5bin lira borç gönder şurdan gelince geri veririm dicek yakınlıkta olurdu.Bu devirde zordayım telefonumu satıcam mı kaldı ya?Bankalar msjla sorgulamadan 10bin veriyor en az hiç mi bi kredi kartın banka kartıda yok satıyo. Mantıken yanlış zaten bugün 5e satcak yarın geri 10a alcaksa ne anladım ben bundan.

Ben yorumlarin birinde arkadasinizin hesap odedigini yazdiginizi okudum sandim yanliş anladim sanirim.

Arabalar dünyanin parasi şuan o maaşina guvenip araba borcuna kalkmasi sacma zaten.

10bin kazanan biri de zengin değildir yani cocuk başta da zengin değildi sadece oyleymiş gibi yapmaya çalisiyor ve olmayan zenginliğin devamini getiremezdi devamli hakli olarak.
10 bin maaşla bugun evlense evi zor gecindirir hatta gecindiremez tek başina ne zengini.

Çalışıyor hem de 10 bin civarı maaş ile. Günde 2 kutu sigara içmeyi biliyorlar içmesin o zaman
Arkadaşınızın aklı yok mu .Bu mesajın altını okuyamıyor mu.Çalışan insanmış telefon satmak nedir.İşte bana varsa para ver telf satmayım diyor.Bu KK da neler duyacağız daha.Uyansın arkadaşınız söyleyinde.Kendine iş arasın bu adamada bir tekme atsın...

Tamam, kız para yollamayı teklif etmesin. Bakalım satacak,düşük modele geçecek mi. Belki de sadece dangoz dangoz konuşan biridir.
Ben de maddi zorluğa düşsem telefonumu satıp düşük modele geçerdim (zaten düşük model telefon kullanmasam) . Ha böyle reklamını yapar mıydım, yapmazdım ama belki de çocuk düz bir adamdır. Kız arkadaşınızı tembihleyin asla para vermesin,bu şekilde devam etsin bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…