Birincisi hesabı daime erkek öder bana göre neden komplekse girmiş arkadaşınız (linçlemeyin benim fikrim) ikinciside klasik taktik bu küçük küçük göz boyayıp büyük büyük alacak. Ahh 25li yaşlar manipüleye çooook müsait yaa. O yaşlarım aklıma geldide .Evet çünkü kendine aşık etti. Bi de arkadaşımla 2. Buluşmada kız ona “öncekini sen ödedin şimdi de ben ödeyim” demiş. O da “benim yanımda hesap ödeyemezsin” demiş sahtekar
Zaten çocuk koç erkeği ve koç erkeğinin en büyük özelliği manipülasyon yapmak. Bunu da güzel yapıyor.. bence de ama arkadaşım çok hoşlandığı için elini cebine atmış cafedeBirincisi hesabı daime erkek öder bana göre neden komplekse girmiş arkadaşınız (linçlemeyin benim fikrim) ikinciside klasik taktik bu küçük küçük göz boyayıp büyük büyük alacak. Ahh 25li yaşlar manipüleye çooook müsait yaa. O yaşlarım aklıma geldide .
Hayır bi de arkadaşım çalışmıyor yani 1 ay önce işten ayrıldı. Çocuğun ise düzenli bi işi var asgari ücretin üstünde alıyor . Bir hevesle araba almıştı ödeyemedi sattı borcu kalmış güya.. çok çirkin ya
Vermeyi düşünmüyor asla. Öyle bir söz ağzından çıkmadı . O benden istemez ya o anlamda dememiştir dedi. Ama bence o anlamda dedi zaten bu konuyu o yüzden açtımArkadasiniz para vermeyi dusunuyor mu peki sonucta adam acik acik istememis kizda iyi niyetli yaklasiyor. Desin bende calismiyorum yoksa verirdim diye tepkisine baksin bu kadat saf olmasin kadinlar artik ya valla ben uzuluyorum
Hesabı ödetmedi . Ödeyemezsin benimle beraberken demiş. Geçen ay da boğazda yemeğe götürmüştü . Neden bu erkekler başta zengin sonra aç oluyor bi anlasam . İşte araba almıştı kredi çekip sonra sattı ama borcu kalmış güyaİşi olduğu halde telefon satacak kadar parasiz kalmasinin aşiri hakli bir nedeni yoksa ayni gün tekmeyi patlatirdim. Araba almasi da hakli bir neden değil bence doğru durust bir ödeme plani yapsaymiş.
2 paket sigara içip üstune hesabi da ödetiyormuş.
İgrenc. Arkadaşınız madem öyle hoşçakal deyip engellesin böyle bir adamdan anında sogurdum heraldeÇalışıyor hem de 10 bin civarı maaş ile. Günde 2 kutu sigara içmeyi biliyorlar içmesin o zaman
Cano ne ya kankasıyla mı konuşuyo? Açık açık para istiyor. 31 yaşında düzenini kuramamış telefonunu satan ve bu üslupla mesajlar atan adama tekmeyi bassın lütfenMerhaba kk kadınları :) soru aslında en yakın dostum için. Çok güvendiği bir flörtü var. Bu kişiyi senelerdir tanıyor. Araları gayet iyiydi. Beyefendi iyi ve kibar. Ben de tanıyorum gerçekten iyi bi insan ama maddi sıkıntılar var. Şu an arkadaşım yanımda iken bu mesajı attı ona. Daha önce sevgilim paramı yediği için beni çok rahatsız etti. O ise art niyet aramıyor . Sizce de amacı kızı yemek değil mi? Bu arada kızın hisleri adamdan daha yoğun. Adam da bunu biliyor adam 31 kız ise 25 yaşında Eki Görüntüle 3207193
Günde iki kutu sigara içiyor olması bile sogumasi için yeterli bence. Leş gibi ağız, leş gibi sigara kokusu... ayrıca cano nedir ya? Taa burdan ben bile sogudum ark. yerine. Bir de tırtiklamaya çalısıyor olmasa bile aralarındaki dönen muhabbet çok itici. Telefonum bozuldu, soyle boyle dersin, param yok, düşkünüm minvalinde konuşup seni de hep farkirler buluyor yazması hiç komik değil ve çok da gereksiz.Çalışıyor hem de 10 bin civarı maaş ile. Günde 2 kutu sigara içmeyi biliyorlar içmesin o zaman
Iyi bari para vermeyi dusunmuyorsa. Sizde kendiniz dusunuyormus gibi burdaki yorumlari ona soylryin bu yasa gelmis calisiyor nasil telefonu fiyati kadar parasi birikimi olmaz diye alttan alta oyun.Vermeyi düşünmüyor asla. Öyle bir söz ağzından çıkmadı . O benden istemez ya o anlamda dememiştir dedi. Ama bence o anlamda dedi zaten bu konuyu o yüzden açtım
Bu ekonomide 10 bin lira maaş alan adam karnını simitle zor doyuruyo olmalı, boğaza yemeğe götürmek neyin şovu? Bu adamda ekonomik hesap falan yok yarın öbür gün evdeki şeyleri de satar zevzek de bir konuşma şekli var hiç sevmedimHesabı ödetmedi . Ödeyemezsin benimle beraberken demiş. Geçen ay da boğazda yemeğe götürmüştü . Neden bu erkekler başta zengin sonra aç oluyor bi anlasam . İşte araba almıştı kredi çekip sonra sattı ama borcu kalmış güya
KESİNLİKLE!!Kadınlar haber almadan duramaz çünkü biliyor.
Hesabı ödetmedi . Ödeyemezsin benimle beraberken demiş. Geçen ay da boğazda yemeğe götürmüştü . Neden bu erkekler başta zengin sonra aç oluyor bi anlasam . İşte araba almıştı kredi çekip sonra sattı ama borcu kalmış güya
Arkadaşınızın aklı yok mu .Bu mesajın altını okuyamıyor mu.Çalışan insanmış telefon satmak nedir.İşte bana varsa para ver telf satmayım diyor.Bu KK da neler duyacağız daha.Uyansın arkadaşınız söyleyinde.Kendine iş arasın bu adamada bir tekme atsın...Çalışıyor hem de 10 bin civarı maaş ile. Günde 2 kutu sigara içmeyi biliyorlar içmesin o zaman